Парфюмни размисли и страсти - 211

• 148 798
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Въпреки доверието към твоя нос, Аризона, въпреки новото усещане за Pure poison и защото и при мен имаше предизвикване на стомашни спазми в посока изход на съдържимото, няма да събера смелост да пробвам реформулираната версия.
За Angel Muse се чудя от известно време, пробвам го периодично, но... имам Аngel и Angel Liqueur de Parfum 2009 Mugler и се чудя трябва ли ми Muse? Thinking
Оооо, да! Трябва ти. Той е съвсем друга бира. 

# 556
Не, Бижу не ти трябва. И на мен не ми трябва, защото имам Шоколадов Ангел.

Купих си най-после преди седмица Davidoff Agar Blend Davidoff след много месечно умуване и изненадващо Manoa Memo Paris. Страшен фен на на Memo Paris и определено ще прибавя още бутилки към колекцията ми.

# 557
  • Бургас
И според мен не ти трябва,на мен пък още по-малко Laughing.Да,вярно,че е съвсем друга бира,но аз не мога да го дишам,това обаче си е лично мое мнение.Може би е един от най-омразните ми парфюми,напомня ми на парфюмите на Лемпика,които не понасям.

# 558
  • Варна
В началото на лятото имах дилема, за която споделих тук, между Pure Poison и Angel Muse. ...
В крайна сметка разреших проблема, като придобих и двата.
Честито!
Pure Poison e първият ми "марков" парфюм и си спомням, че когато го подуших, още като излезе, си казах, че по-хубаво нещо не съм мирисала. В последствие разбрах, че не е много харесван от повечето парфюмани, но какво от това! Пърата празна бутилка беше това!
Вторият много "марков" беше Angel Thierry Mugler - първият от многото. Май съм се впуснала отначало в дълбоките води  Joy
Аз трети ден си нося Aura- та и все повече ми харесва. Странно, но факт.  Flutter

# 559
  • До сърцето...
...
Аз трети ден си нося Aura- та и все повече ми харесва. Странно, но факт.  Flutter

Аз също последвах примера ти Smiley  Аурата навън, на жегите ми допада повече, отколкото в къщи, на климатик. Но не ми отвява главата.... скучен и това си е....

densi, ще ми е интересно да си кажеш мнението за Agar Blend, защото на мен Leather Blend ми хареса много, ако е същия разкош, че го отстрелям и него.

Последна редакция: чт, 10 авг 2017, 23:13 от Радика

# 560
  • София
X-RayLily, не не ти трябва. Съгласна съм, че е друга бира, но в крайна сметка си приличат страшно много. Аз имам Какаовия и се отказах от Музата. Едвам смогвам да нося този, с епичната му трайност не мисля, че някога ще го довърша. Купи го, само ако Ликьорения ти е по омръзнал. Simple Smile

Честито на всички за придобивките!  С радост да си ги носите. На мен въпросното Живанши при тест през зимата силно ми напомни на Кристал Ноар, който ..просто ми обръща стомаха.

Денси, Валтер балгодаря ви за съветите. В събота отивам да тествам Xerjoff и Мемо , ще си поръчам проби на  Maison Francis Kurkdjian ( искам да тествам така дискутирания Бакара и Oud Satin Mood) и Амбъра на Армани.

Днес хлътнах по нещо, което тествам от години , благодарение на Руми Simple Smile. Днес Майкъл (Майкъл Корс) просто ме разтапя. Направо ми втечнява кръвта. Миналата година по това време пак го мислих.. Явно лятото най-много ми се носят такива белоцветни аромати. Както веднъж писа Ковачева #искамдагоимамведнага Simple Smile
Благоразумно ще изчакам до събота преди да го купя. Добре ,че имам останало още малко в минито.

Последна редакция: чт, 10 авг 2017, 23:39 от Courage

# 561
Денси, Валтер балгодаря ви за съветите. В събота отивам да тествам Xerjoff и Мемо , ще си поръчам проби на  Maison Francis Kurkdjian ( искам да тествам така дискутирания Бакара и Oud Satin Mood) и Амъра на Армани.
Не поръчвай проби на Maison Francis Kurkdjian има в бутика при Мемо и  Xerjoff Само на Армани проба вземи. Hug
Предпреждавам те обаче, че този бутик е таралеж в гащите и страшно разорение. Просто е кошмар, все искам нещо оттам.

# 562
  • София
Хаха, добре считам се за предупредена! Wink Hug
Нямам търпение, отдава не съм се размазвала от тестване на изкушаващи аромати. (тук имам нужда от подскачаща иконка, но и тази върши работа People Dancer )
Общо взето от последните ни зарибяващи срещи.

Последна редакция: чт, 10 авг 2017, 23:38 от Courage

# 563
X-RayLily, не не ти трябва. Съгласна съм, че е друга бира, но в крайна сметка си приличат страшно много. Аз имам Какаовия и се отказах от Музата. Едвам смогвам да нося този, с епичната му трайност не мисля, че някога ще го довърша. Купи го, само ако Ликьорения ти е по омръзнал. Simple Smile
Не ми е омръзнал и мога да кажа, че го ползвам сравнително често, защото си го обичам. Но наистина трайността е епична, защото няма свършване. Шишенцето е 35 мл (ти имаше някаква такава разновидност, знаеш го) и имам чувството, че няма да свърши никога! Ангелът пък е 50 (останали 30-тина, бре, ползвала съм си го!)... ще е вечен!
Ок, без Muse! Hands Plus1 Flowers Bouquet

Последна редакция: пт, 11 авг 2017, 10:03 от X-RayLily

# 564
  • Враца
Алия, глас от мен за Омниите.  Peace

Аура-та и аз и се радвам повече в жегата и като поизветрее началото.  Peace

# 565
  • The Evergreen State
X-RayLily, моето мнение е че Angel Muse е рафинирана версия на оригинала. Но е хубав парфюм и ако имаш нужда от нещо ново макар и приличащо на оригинала може да помислиш, тествай ако имаш възможност, шишенцето му също е много симпатично.

Аз си смених мнението на 180 градуса за новия Мис Диор. Явно горещината в която го тествах тотално ми е объркала възприятията. Радвам се че взех семпъл и го тествам вече трети ден, все повече ми харесва до там че се замислям за покупка. Вече не ми се струва че е слаб нито без шлейф нито пък прилича на шанелския Льо нито носи дори подобно усешане. Най-общо казано ухае на парфюмерия, уханието което те обгръща като влезеш в парфюмерия, напомня ми на смес от Алюр и Гучи Флора и на бонбонки "сен сен"  Smile и не мога да си отделя китката на ръката от носа. Топъл е но едновременно искрящ, хубав парфюм е за мен.

Последна редакция: пт, 11 авг 2017, 04:19 от Athena

# 566
  • Добрич
Aura е продължение на Извънземното. Ако бяха поставили парфюма в бутилка с формата на класическия Alien, но този път с красивия смарагдов зелен цвят, може би лесно и обяснимо щяхме да го приемем като Alien Aura и усещанията ни да съвпадат с очакванията ни. След наситената зеленина,  започнах да усещам омекотените ванилия и жасмин на Alien Essence Absolue като шлейф.
А дали, сега малкото зелено черепче на извънземно в този си вариант на Aura ни говори нещо, да ....за извънземен маркетинг и добра комбинация между парфюмна и филмова индустрии.

Последна редакция: пт, 11 авг 2017, 11:09 от magi_pet8899

# 567
  • Франция
Когато поисках насоки, казаха- каквото избереш, да не е тежък или много сладък. А аз просто искам да зарадвам детето, бюджет нямам, не е проблем цената. Записала съм си вашите предложения и ще видя днес в Бюти зоната, по принцип ще ходим чак след месец, така че имам време, дори и ако трябва да поръчам от някъде. Но мисля, че няма да е Шанел или Герлен. Интересно е предложението за някое Дейзи на М.Дж, съвсем ги бях забравила тях.
Алия, след като не е спешно и имаш един месец време, би могла също да имаш предвид и този:
https://www.fragrantica.com/perfume/Herm-s/Twilly-d-Herm-s-46145.html
Очаква се да излезе всеки момент, сигурна съм, че няма да е нито сладък, нито тежък, марката е хай-енд, правят го точно за девойчета и виж само как изглежда Heart EyesHeart Предлагам го като вариант Simple Smile

# 568
  • СОФИЯ

https://www.fragrantica.com/perfume/Herm-s/Twilly-d-Herm-s-46145.html
Очаква се да излезе всеки момент, сигурна съм, че няма да е нито сладък, нито тежък, марката е хай-енд, правят го точно за девойчета и виж само как изглежда Heart EyesHeart Предлагам го като вариант Simple Smile

Обожавам почти всичко с джинджифил  Crazy

# 569
  • Враца
Aura е продължение на Извънземното. .

Аз не го усещам така, изобщо..  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт