Парфюмни размисли и страсти - 211

• 148 976
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Още повече ме заинтригува това описание..  Crazy
+1  Twisted Evil

# 136
  • София
densi, честити ти придобивки! С удоволствие да си ги носиш! bouquet

Аерина не го познавам, но по нотки ми се струва, че ще е много приятен за късна есен и зима. А Японската Слива на Том Форд много я харесах още като излезе! Heart Eyes

# 137
Още повече ме заинтригува това описание..  Crazy
+1  Twisted Evil
Кога се очаква в Бг.?

# 138
  • СОФИЯ
Честити придобивки densi!  Hug

Аз пък открих, че май бранда Juliette Has a Gun ми допада.
Бях поръчала проби на Juliette Has a Gun Miss Charming много свежа млада роза и
 Juliette Has a Gun Lady Vengeance чиято роза е по тежка като аромат може би защото е съчетана с ванилия. Lady Vengeance се развива по сладка при мен без проява на бергамот и лавандула. Допаднаха ми и двата. Вторият ми се струва, че е за по студено време. Някой ползвал ли го е? Сега очаквам с нетърпение да пуснат мостра /в Ензо/ на Juliette Has a Gun Mmmm... Иначе си поръчах втора бутилка Juliette Has a Gun Mad Madame. За сега ми е фаворит.

L'or de Torrente може ли да се пробва някъде в София?

# 139
  • Бургас
Денс,честити нови ухания и от мен. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Шуши,струва ми се,че би ти допаднал този-https://www.fragrantica.com/perfume/Sisley/Izia-42935.html Има го из моловете за тест,обърни му внимание ако ти попадне.

# 140
Здравейте,
чета ви и се "допитвам" до вас от години, но все не се престрашавам да пиша, нямам никакъв опит с форуми, а и изпитвам респект към парфюмният ви опит и уменията да описвате аромати. Това което ме накара да пиша е въпросната Джулия.
И аз от години търся нещо поне да ми напомни на нея, но уви до сега не съм открила този трапчив, леко нагарчащ аромат като на стрит между пръстите здравец.
Но пък открих  снимка, по спомени мисля че е това:

# 141
Здравейте,
чета ви и се "допитвам" до вас от години, но все не се престрашавам да пиша, нямам никакъв опит с форуми, а и изпитвам респект към парфюмният ви опит и уменията да описвате аромати. Това което ме накара да пиша е въпросната Джулия.
И аз от години търся нещо поне да ми напомни на нея, но уви до сега не съм открила този трапчив, леко нагарчащ аромат като на стрит между пръстите здравец.
Но пък открих  снимка, по спомени мисля че е това:

Не, не е това със сигурност!  Peace

# 142

Не, не е това със сигурност!  Peace
[/quote]

Освен този от снимката имаше и още един вид, в същата форма на бутилкта, но чисто черен с дребни бели цветя, дезодоранта и той беше черен с бели цветчета. Аз това помня. newsm03

# 143
  • СОФИЯ
Денс,честити нови ухания и от мен. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Шуши,струва ми се,че би ти допаднал този-https://www.fragrantica.com/perfume/Sisley/Izia-42935.html Има го из моловете за тест,обърни му внимание ако ти попадне.

Записах си го. При първа възможност ще го пробвам. Благодаря  Hug

# 144
Благодаря ви много! Hug bouquet
Не, не може да се пробва в София освен в частна колекция, L'or de Torrente. Имаше го по квартални магазинчето, но не съм го виждала от години.

Чудя се дали да не изпукам насляпо Аурата, ама имам колебания. newsm78

# 145
Още вчера щях да пиша на sl, че тя говори за някаква Джулия на Крис Антони Париж и рускините показват тази от снимката по-горе. Но, не, ние през всичките тези години говорим за друга Джулия - в плоска бутилка от матово стъкло и с черна капачка, с изрисувана на предната страна с черно клонка с цветчета.

Денси, честит урожай! bouquet

# 146
Отскоро съм тук и май не съм коментирала досега, но спрените и реформулираните парфюми са ми малко болна тема, та ето ме и мен. Най-много ми липсват Tendre Poison, който е един от първите "истински" парфюми, които съм имала и е с голяма сантиментална стойност за мен лично, освен, че го намирам за жесток аромат. Имам малко мини шишенце, около 4 мл, купено на старо, и си го пазя като най-голяма скъпоценност. Липсва ми и старата Самсара, също главно поради сантиментални причини. От нея съм си купила винтидж 50мл едп и 5 мл мини, така че съм запасена. Но Tendre Poison ми липсва адски, искам да го нося, а не ми се харчи от минито. Цените му на ибей и подобни са космически обаче, не мога да прежаля за момента толкова пари... Леееко встрани от темата, тъй като става дума за дезодорант, а не парфюм, но съм съкрушена и споделям - наскоро забелязах, че сякаш са спрели от производство най-любимия ми дезодорант на всички времена, Donna Karan Cashmere Mist stick. Едвам намирам някоя бутилка за продан по ибей и подобни, но вече на баснословни цени. Той и така не си беше много евтин, но 45 евро за дезодорант ми идва твърде много. Ако някой знае къде все още може да се закупи или нещо подобно на него като ефикасност и трайност, моля да сподели.

# 147
densi, по спомени имаме доста парфюмни допирни точки с изключение на сладката гама, така че има шанс да ти допадне. Аз тествах парфюма в относително студено и много влажно време, а в големи жеги никак не си го представям, но пък какаовият ангел ми харесва точно на много топло, така че знае ли човек. Според мен изчакай появата в България, едва ли ще го забавят много, а самият сок не е чудо невиждано, за да трябва да го имаш на мига.
А по темата, не ми липсва нищо спряно, освен реформулирани версии на някои класики и най вече Коко Шанел, колкото пъти съм пробвала новата версия ми се доплаква.

# 148
  • СОФИЯ
Чудя се дали да не изпукам насляпо Аурата, ама имам колебания. newsm78

Aз не бих...  Sick

Кой е какаовия ангел?

# 149
Angel muse, извинявам се, прекръстила съм си го, заради цвета на бутилката и красивото какао, което усещам  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт