Парфюмни размисли и страсти - 211

• 148 984
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Добре заварила Ковачева! Чест и почитания!
Чета прекрасните ти описания в захлас и буквално подушвам описаните по толкова приказен начин аромати. От мен едно огромно благодаря! Провокирана от твоите описания се сдобих с едни от най-големите ми парфюмни любови.  bouquet

Сега да ви споделя моите терзания с това чудо - https://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Live-Irresistible-31294.html.
Скрит текст:
Преди няколко дни споменах, че съм го купила. Да купих го, но не за мен, а за подарък на племенницата ми за 18-тият рожден ден. По описание и по това как се разви на блотер от раз ми хареса като за младо момиче на 18. Карамелено-цитрусово начало, пикатен и трептящ, а и бутилката много ми хареса.  Не знам защо реших, че този парфюм ще и хареса!?
Само че, в момента в който тя го подуши, отсече че няма да го носи и изобщо не и харесва. Е, увиснах като сопол  Sick  на другият ден купих -https://www.fragrantica.com/perfume/Lanvin/Eclat-de-Fleurs-32019.html и драмата приключи, кеф голям, това бил Парфюмът.
И така се сдобих със сладък парфюм, но преди да го засиля на някъде реших да го тествам.  От край време бягам като дявол тамян от всичко що е сладко в парфюм, включително ванилия, бобова тонка , задушават ме и въздух не мога да си поема, отнемат ми целият кислород.
Вече споделих отзивите си за него и заключих, че не го ща и го прибрах в шкафа да си чака нов притежател.

Днес обаче реших да му дам последен шанс. Предвидливо обаче мушнах едно мини на Жура на Ермес в чанта, за всеки случай, като противоотрова ако заприпадам. Когато го пробвах  беше топло, а днес вали и е хладно и се прежалих . Имах задачки навън и смело се напръсках.  newsm78
Хора, стана чудо! Не мога да опиша как се случи, но стана, зацепи някак и не мога да повярвам, че аз го нося и на всичко отгоре ми харесва! Blush
Началото му е ЛВБ, но не толкова накъртащо сладко, а цитрусово, някак свежо и трептящо, сякаш звънти. Розата е като току що напъпила и с капчици роса по нея и лека киселинка от дръжката. Мускуса сега го усетих мек и кадифен, амбъра заедно с дървото му придават едно смолисто усещане и това не е всичко. Не затихва напълно и не е задушлив, а по-скоро игрив,  на моменти ту изскача лек полъх на карамел, ту пикантна нотка пипер – не мога да повярвам, сякаш оживява отново, изненадва ме през цялото време, дори сега докато пиша. Явно наистина вкуса се формира, израствам парфюмно ха ха ха, времето също изигра решаваща роля и вече имам нова парфюмна любов по време на дъжд.
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честити да са на всички новите придобивки и много да ви радват!  Simple Smile

Последна редакция: нд, 16 юли 2017, 15:52 от Sysly

# 271
Because It’s You Giorgio Armani е силен плодов аромат, с много автентични малини. Много малини, дъхави, сочни и пълни със сладост! С много рози и муск. Хубав, ще се харесва и продава много, но за мен не е, защото си имам такива. Розов,, плодово- ванилов аромат, който е безопасен и може да се носи по всяко време и сезон, ако обичате такъв тип парфюми. Плътен е и има отлична трайност. Армани за мен се справя много добре с направата на мейнстрийм, а и не само парфюми и си има много врени почитатели. И този път те няма да са разочаровани. доста сладък е и и има хубави портокали, освен малините.

Stronger With You Giorgio Armani е страхотен аромат. Много хубав! Сладък, гъст и топъл. Абсолютен унисекс и аз ще го разнося хубаво с проби. Чудесна бутилка и цвят на сока. Абсолютно точно го описва. За мен това е арома за есен зима и смятам да го пробвам като го смеся с малиновия дамски, да видя какво ще се получи. 

# 272
  • Козлодуй

Подобно нещо изпитах при първото тестване на любимият на много дами тук Л' арте на Гучи.  Embarassed
Такъв ужас непоносим! Тестера замина директно в кошчето.
Това като го прочетох, сърцето ми се разби направо no Каква загуба...

Live Irresistible го пробвах наред с други неща на летището и определено се открои, отбелязах си да му обърна по-специално внимание. Сега направо се чудя дали директно да не го придобия Mr. Green

# 273
  • Варна
Привет и от мен,
не си спомням коментиран ли е тук Costa Azzurra Tom Ford? Стана ми интересен.
След реклама на Дъглас, че е зареден, вчера ходих с надеждата да го пробвам, но не бяха и чували. Питам защо тогава излиза на страницата им, но може би било само за София  Mr. Green Поне засега.
Иначе Мандарината - https://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Mandarino-di-Amalfi-Acqua-44084.html успях да пробвам в частна колекция и е божествен, уникална мандарина. Ако не оставаше един сапунест край, въобще нямаше да се замисля за една 30-чка.
 Peace

# 274
Интересувам се също от мнения за Ysatis на  Givenchy Flowers Hibiscus

невероятен красавец в студ и влага, сега е потресаващо неподходящ
алдехиди, цветя, шипрови нотки - прекрасен парфюм от старата школа Heartbeat
и ако намериш елегантната бутилка, а не онази, която все едно е блъскана в стена, то си сдобила с истинско съкровище

# 275
Интересувам се също от мнения за Ysatis на  Givenchy Flowers Hibiscus

невероятен красавец в студ и влага, сега е потресаващо неподходящ
алдехиди, цветя, шипрови нотки - прекрасен парфюм от старата школа Heartbeat
и ако намериш елегантната бутилка, а не онази, която все едно е блъскана в стена, то си сдобила с истинско съкровище

Наистина първото флаконче е по-елегантно, а иначе има ли разлика в аромата между първия и втория?

# 276
според моя нос няма

# 277
Докато темата е витидж, моля ако някой е запознат с 1000 Jean Patou да сподели впечатления. Чудя му се....
Става въпрос за тази версия:
 http://www.perfumeblvd.com/images/images/1000%20Perfume%200.8oz.jpg

Благодаря ви предварително.

# 278
  • Бургас
Абсолютно разочарование днес по парфюмериите беше за мен.Пробвах доста неща,това Нарцисо е ужасно за мен-https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Fleur-Musc … or-Her-42580.html Като всички останали негови "творения".Дори незнам защо го пробвах Tired,този бранд вече ще го подминавам директно.Новата Герленска рокля същата работа,скучен парфюм,на моята кожа наподобява/да не кажа,че е почти същия като първата рокля/. Не се разкрива при мен въобще кожа. Старата песен на нов глас,нищо новаторско от Герлен.Не ми хареса и никакви шансове няма да му дам повече.Because It’s You Giorgio Armani-върху мен ужасна плодова сладост,подобен на десетки други аромати,отпада.Безкрайно съм разочарована,надеждата ми остава в Шанел-Габриел.

Последна редакция: пн, 17 юли 2017, 16:56 от Bright Crystal

# 279
  • СОФИЯ
Абсолютно разочарование днес по парфюмериите беше за мен.Пробвах доста неща,това Нарцисо е ужасно за мен-https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Fleur-Musc … or-Her-42580.html

При мен се развива разкошно, даже е траен. Нося си го с удоволствие  Peace

# 280
  • Бургас
Супер,носи го щом те радва,мен не ме и не бих го носила,за трайност е траен.Незабележим парфюм е за мен, с нищо не изпъква и върху моята кожа наподобява Идилията на Герлен.Доста по-слабо нейно копие/мое мнение/

# 281
Привет и от мен,
не си спомням коментиран ли е тук Costa Azzurra Tom Ford? Стана ми интересен.
След реклама на Дъглас, че е зареден, вчера ходих с надеждата да го пробвам, но не бяха и чували. Питам защо тогава излиза на страницата им, но може би било само за София  Mr. Green Поне засега.

Peace

Тествах го. Свеж, та чак скрибуцащ, с хубав лимон, за фреш, толкова освежаващ, в 40+ жеги, че се замислих дали да не изкарам картата, нямам навик да нося пари в кеш и да се освежа, подобаващо. Разумът надделя и хубаво, след около 2-3 часа остана нещо сапунесто, но като домашния сапун на баба ми. Лека и пръст!

# 282
Благодаря, беше ми полезно описанието Simple Smile имаме различни вкусове.

Интересувам се също от мнения за Ysatis на  Givenchy Flowers Hibiscus

Ysatis Givenchy-един от любимите ми -силен и траен Simple Smile Аз лично много го харесвам!

# 283
Привет, момичета! Знам, че въпросът ми не е за тук, но не зная къде да попитам - защо не мога да вляза в "Изпитани сайтове за парфюми", вече 3ти ден опитвам и все ме пренасочва към стари теми.
Интересува ме www.dolce.bg, и дали е възможно там наистина да има парфюм без опаковка Velvet Orchid Lumiere във всички разфасовки - 30, 50 и 100 мл? Предварително благодаря!  bouquet

# 284

Общи условия

Активация на акаунт