Парфюмни размисли и страсти - 211

• 148 966
  • 741
  •   1
Отговори
# 285

Да, Бубанка - сърдечно благодаря! Р Hug
А... нещо по другия въпрос...  дали някой има мнение?   newsm78

# 286
  • Варна
Аз страдам по Neu West (дамския ) на Aramis и по In leather (също дамския) на Aigner. Любими парфюми, които отдавна спряха и вероятно няма да имам удоволствието отново да ползвам.  Не съм открила заместители. Пазя спомена за аромата.

# 287
  • Варна
Привет и от мен,
не си спомням коментиран ли е тук Costa Azzurra Tom Ford? Стана ми интересен.
Тествах го. Свеж, та чак скрибуцащ, с хубав лимон, за фреш, толкова освежаващ, в 40+ жеги, че се замислих дали да не изкарам картата, нямам навик да нося пари в кеш и да се освежа, подобаващо. Разумът надделя и хубаво, след около 2-3 часа остана нещо сапунесто, но като домашния сапун на баба ми. Лека и пръст!
Goddess, Благодаря за мнението. Значи се е получил същия сапунест край както при мен с мандарината.
А иначе със сигурност установих кое в парфюмите не ми харесва и не мога да нося  - нероли  Sick

# 288
  • на североизток от Рая
 Здравейте, момичета!
 Виждали ли сте парфюми на Хайди Клум някъде, налични?

# 289
Aura Mugler е при мен. Разучавам го.
Началото му е буквално страшно при мен. Сироп за кашлица, влажни, леко мухлясали листа от вековна растително в джунгли по амазонка, горчиво зелено-кафяво. Странен, различен необичаен. Типичен Мюглер!
Никога насляпо!
После идва ванилия с бели цветя. ванилията не е ядлива, не е гурманд, нито сладоледена, а от рубарб е зелена.
Скрит текст:

# 290
  • София
Aura Mugler е при мен. Разучавам го.
Началото му е буквално страшно при мен. Сироп за кашлица, влажни, леко мухлясали листа от вековна растително в джунгли по амазонка, горчиво зелено-кафяво. Странен, различен необичаен. Типичен Мюглер!
Никога насляпо!
После идва ванилия с бели цветя. ванилията не е ядлива, не е гурманд, нито сладоледена, а от рубарб е зелена.
Скрит текст:

Ще чакаме да се появи за тест щом е страшен. Разкошна бутилка.

# 291
  • Враца
densi, разкажи още!  Praynig bouquet

# 292
Трябва да го разнося и ще пиша. Hug bouquet
Получих го преди 5 часа "насляпо". Сънчо, благодаря ти скъпа приятелко! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug bouquet
 Шанелче, задължително тест. Peace Носим заедно с моя приятелка, на нея не се прояви толкова зелено и лекарствено начало. Тя е със суха кожа, аз с мазна. Ванилията после му е много хубава. Различна е.
Няма абсолютно нищо общо, нито с Извънземното, нито с Уоманити, за Ангел да не говорим. Не е и сладък парфюм.

# 293
Не е страшен, просто не прилича на никой от Мюглерите.
В началото има силна борова миризма, но след това преминава и се развива много добре. Вечер след работа, като си отворя гардероба да се преоблека и мирише страхотно.
От музата също съм доволна.

# 294
Трябва да го разнося и ще пиша. Hug bouquet
Получих го преди 5 часа "насляпо". Сънчо, благодаря ти скъпа приятелко! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug bouquet
 Шанелче, задължително тест. Peace Носим заедно с моя приятелка, на нея не се прояви толкова зелено и лекарствено начало. Тя е със суха кожа, аз с мазна. Ванилията после му е много хубава. Различна е.
Няма абсолютно нищо общо, нито с Извънземното, нито с Уоманити, за Ангел да не говорим. Не е и сладък парфюм.

Дано се сработите Simple Smile, от сърце ти го желая! Би било жалко да не можеш да го носиш. Бутилката е като бижу. Аз със сигурност няма да мога да го понеса, но бих си взела едно мъниче, само заради бутилката, представям си каква красота ще е, като изумрудче!
И аз първият път регаирах негативно на Live Irresistible, но го нося вече втори ден и не мога да му се нарадвам. Жъна комплименти и се размазвам от кеф. Оказа се, че има завиден шлейф, а и характер. Трайността му също ме изненада приятно, снощи продължавах да го усещам и след душ. Отбеляза го дори ЛМ. Laughing

Последна редакция: вт, 18 юли 2017, 16:55 от Sysly

# 295
А как няма да го нося?! Ще си го нося с голям кеф. Heart Eyes Толкова съм щастлива, че придобих този интересен аромат, с уникално красива бутилка. В пъти по-красива е на живо от снимките в нета.
Началото му при мен грам не е борово. Точно влажно зелено и леко мухливо е. Горчиво и като сироп за кашлица. Няма борове никакви при мен.
Разбира се, както и другите парфюми на Мюглер е силен и засега траен. Осезаемо го усещам, но и доста съм напръскала. 3 пъти на врата и по един път на ръцете. Шлейф влачи по цялата стая.
Вътре е по-хубав, отколкото навън. Вятъра го раздухва и разсейва хубавата зелена ванилия.

Смятам, че много хора няма да харесат въобще началото на този парфюм. Доста няма и да го харесат въобще. Прилепчив и главоболен леко идва.
Има наистина лека прилика по дух, не буквално с Eden Кашарел.
Атти, да наостря уши,трябва да го пробва задължително.

# 296
  • София
Абе парфюмна среща скоро няма ли да има Grinning?

# 297
Може да си направим. Това е най-лесно. Crazy
ще ти пиша, ако се организира нещо. Hug bouquet

# 298
  • София
Направо си го заплюх вече Simple Smile 99% съм убедена, че е мой. Горчиво, влажно-зелено, сироп за кашлица, неядивно са ми пароли към други любимци.

# 299
Атти, има доста ванилия обаче, суха и зелена. Тя не търпи някакво голямо рязвитие, но е там вече повече от 6 часа. Тя е скелета на парфюма. Сега ги сравних с Уоманити едновременно, няма допирни точки за мен.
Парфюмът има при мен безупречна трайност. След малко 11 часа. Сигурна съм, че ще стои и още.

Общи условия

Активация на акаунт