Парфюмни размисли и страсти - 211

• 148 857
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • СОФИЯ
Аз днес пробвах Because It’s You , доста ми допадна тази захаросана малина Crazy

Аз само го помирисах, нямах свободно място на ръката.
На прима виста ми допадна, но трябва да се върна да го пробвам по обстойно, защото кожата ми поглъща всичко и не винаги парфюмите се развиват добре.
Когато отида да си купя COACH EDP и боди лосиона ще го тествам.

# 421
А аз купих на сляпо Tendre Poison на Dior. Спрян е отдавна, но исках да го пробвам Simple Smile

# 422
На мен Because It's You не ми допадна никак, но това не е учудващо- fruity musk не е моята категория изобщо. Пробвах го от любопитство обаче.

Любимите ми малини са в Dolce Gabbana Pour Femme и My Insolence. Heart Eyes Много харесвам началото на Lancome Tresor Midnight Rose, но влача отливка от 1 година и не мога да я довърша- муска ми разваля удоволствието до края. Дайте ми дръвца на мен и пачулиии Heart Eyes, с лопата ми ги дайте. Heart Eyes

Момичета и момчета, какво се случва с Roberto Cavalli? Марката изцяло е изчезнала от любимия ми сайт, а в нотино е супер намалено каквото е останало, а то не е много. И тази марка я спряха?

Вярно ли е също, че всичко на Бърбъри е пред рефурмулация? Да си взема любимия The Beat EdP докато е време?
Питам вас, не Гугъл, защото ви вярвам, а в нета всякакви измислици има.  Hug

# 423
  • Там, където ме обичат
Сега прочетох за поредната новост на Герлен и съм в потрес. Любимата ми Самсара няма повече да се предлага в емблематичното червено флаконче. Тююю да им се не види и маркетинговите експерти...

# 424
  • СОФИЯ
Вярно ли е също, че всичко на Бърбъри е пред рефурмулация? Да си взема любимия The Beat EdP докато е време?
Rolling Eyes
Това хич не ми хареса, защото едва преди няколко дни се запознах с Burberry My Black и много, много ми допадна. Обмислям покупка на по голямо шише.
Намира ли се в Моловете или бутиците в София или трябва да го поръчам от някой сайт, което не ми се иска много.

# 425
  • Бургас
Ходих да търся Скандал на Готие в Дъгласа,консултантката ми каза,че няма въобще да го заредят.Нямало никакъв интерес към марката.

# 426
  • София
Ходих да търся Скандал на Готие в Дъгласа,консултантката ми каза,че няма въобще да го заредят.Нямало никакъв интерес към марката.
И в Дъглас в Сердика не го видях, а заради него отидох, но като тествах Арманито се разсеях Laughing

# 427
  • Франция
Привет, дами Simple Smile минавам да се похваля, че си купих Aura Mugler  Twisted Evil Не можах да ви изтрая на вълненията, просто, а пък уж нямах никакъв интерес да го тествам. Но след всичките чудни епитети и привлекателни сравнения тук - то тиня, то блато, то препарат за тоалетна, то сироп за кашлица, след пламенната пледоария на Уолтър  Mr. Green в никакъв случай да не си го купуваме, защото нещо много страшно може да ни сполети, вчера специално минах през една парфюмерия и докато се усетя, си тръгнах с една 30-тичка  Twisted Evil
Дами, вие осемдесетарски белоцветни ориенталци не сте ли носили?  Simple Smile Нищо ужасно и чак покъртително не извади Аура върху мен. Това е най-симпатичният Мюглер, който съм носила, като се има предвид какви чудовища бяха Angel и Alien, когато излязоха. Този е направо миличък. Ей какви вещици и какви парфюми за вещици имаше навремето! Sunglasses

# 428
  • София

Йоан Владимир
, охлади ми ти ентусиазма за Аура. Искам някое чудовище, писна ми от благовъзпитани води. Надявах се много на Т.Мюлер, но нищо де-ще опитам Скандалът на Готие.

# 429
  • Франция

Йоан Владимир
, охлади ми ти ентусиазма за Аура. Искам някое чудовище, писна ми от благовъзпитани води. Надявах се много на Т.Мюлер, но нищо де-ще опитам Скандалът на Готие.

Ама защо, аз точно обратното целях Simple Smile
Скандал-а на Готие не можах да го понеса. Много захар и карамел му. Вади пломби и причинява диабет Simple Smile

# 430
  • Враца
Още не съм тествала качествено Аура-та,
но усещанията ми се припокриват с тези на Йоан Владимир.
Не е бомбастичен,
не усещам блато и сироп за кашлица,
доста "симпатичен" Мюглер,  Laughing
прекрасна , сочна даже бих казала,  ванилия в началото,
бели цветя с маааалко зеленинка.
Бърз поглед към 90-те само че бих казала аз,
и пълна липса на прословутата Мюглерова нишка..
Трябва да притежавам задължително поне една тридесетичка,
да си се напръскам качествено 3 пъти,  Joy
за да го усетя истински!

# 431
И в Дъглас в Сердика не го видях, а заради него отидох, но като тествах Арманито се разсеях Laughing
Няма го. Готие предлага се само в Сефора и в Прити шопа, но не знам Скандала дали е зареден. Аз го тествах в Сефора. Днес отново. Хубав е, но е наистина много сладък и не е за сега.

Харесах малиновото Because It's You, но по-готиния и секси аромат е мъжкия от двойката. Него бих го пръскала с кеф.

Началото на Аурата ми става все по-противно. Много мухъл, много зелена плесен бляк. Натам е добре, но началото ще ме откаже да го нося или поне не и до студ.

# 432
  • Враца
Пък на мен ми става все по-интересен,
има нещо Корекомско в него,
може би това е "Еден на Кашарел" ,
която другите усещат,
пък аз си го свързвам с Кореком.  ooooh!
Замислям се, да го придобия,
първо защото съм луд Мюглеров фен,
и второ искам да разкрия всичките му красоти,
за които трябва повече количество.
densi!   Hug Heart Eyes Crazy

# 433
  • София
А аз купих на сляпо Tendre Poison на Dior. Спрян е отдавна, но исках да го пробвам Simple Smile
Поредният ти голям удар Simple Smile С нетърпение ще очаквам впечатленията ти и този път Simple Smile

Тиери е мой човек явно, тази Аура все повече на мен ми мирише. Нямам търпение да го пробвам и аз Simple Smile

# 434
Поредният ти голям удар Simple Smile С нетърпение ще очаквам впечатленията ти и този път Simple Smile

Тиери е мой човек явно, тази Аура все повече на мен ми мирише. Нямам търпение да го пробвам и аз Simple Smile

Ще пиша Simple Smile

По отношение на Aura Mugler, чела съм, че доста го оприличават на Marc Jacobs Decadence, който преди време пробвах на блотер и не беше лош. Сега не мога да се сетя обаче какъв беше. Тука обаче никой не му намери прилика с него. Като ми попадне ще го пробвам да сравня въпреки, че не влиза в парфюмния ми "таргет" : p

Ps. Да кажа, че хич не ми харесва факта, че махнаха името Thierry от бранда и смениха логотипа с този грозен сега.

Общи условия

Активация на акаунт