Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои парфюми вече не се произвеждат или кой парфюм е спрян от производство?
Кои са любимите спрени парфюми?
Какви са впечатленията от парфюма Trussardi Ambro Oud?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои парфюми вече не се произвеждат или кой парфюм е спрян от производство?
Списъкът с обединени текстове е: - Формулата разкрива няколко спрени парфюма, за които потребителите съжаляват, че вече не могат да намерят. Сред тях са Chanel 19, Lancome Magie Noir, Guerlain Sha-limar Perfuме Initial, Pulsion, Green Jaade от серия Omnia , L'Instant Magic Guerlain , Венеция , Ma Griffe , Tender Poison , Seni di Armani , Vaampira Aquawoman Roches, Midnight Poison, Gloria Chacharel, Sea of Oriflame, Clin d'Oei и други. - Потребителите съобщават, че парфюмът Acqua di Giо на Джорджо Армани е спрян от производство. Въпреки че може да бъде намерен на някои уебсайтове, има опасения относно неговата свежест.
-
Кои са любимите спрени парфюми?
-
Какви са впечатленията от парфюма Trussardi Ambro Oud?
-
Какви са впечатленията от парфюма Transformation by Sue Wong?
-
Защо спират търсените и харесвани аромати, които не са лимитирани издания, докато други аромати се произвеждат от векове?

Жената, която го носеше оставяше такъв шлейф след себе си, че нямаше начин да не питам кой е парфюма. Харесва ми тази комбинация от лешников шоколадов крем, дърво и жасмин точно в най-голямата жега. В по-хладни нотки понякога ми избива една изкуствена нотка, но в жега е просто разкош.
След няколко години отлагане най-накрая реших да придобия Escentric Molecules Escentric 02. В парфюмна феерия сьм... установих, че тази нота ме очарова
. Изказах се с "половин уста", а ти успя да ме разбереш какво търся.