Студенти в UK - 8

• 94 879
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
Не е проблем.Няма категорично правило,важното е всичко да отбележи.
Успех!

# 541
Не е проблем.Няма категорично правило,важното е всичко да отбележи.
Успех!
Благодаря Simple Smile

# 542
 Някой знае ли как стоят нещата при специализираните паралелки, когато се попълва Education section? Имам предвид ние не учим химия последната година (т.е в 12-ти клас), но до 12-сме учили предмета. Има ли някакъв проблем в това? Когато не си учил в 12 клас даден предмет просто не го пишеш, или?  Много лошо се обясних, моля да ме извините! Благодаря ви предварително Simple Smile

# 543
Някой знае ли как стоят нещата при специализираните паралелки, когато се попълва Education section? Имам предвид ние не учим химия последната година (т.е в 12-ти клас), но до 12-сме учили предмета. Има ли някакъв проблем в това?Не,няма проблем. Когато не си учил в 12 клас даден предмет просто не го пишеш, или? Да,не го пишеш. Много лошо се обясних, моля да ме извините! Благодаря ви предварително Simple Smile

# 544
Здравейте Simple Smile искам да ви попитам дали предметите от 12 клас се вписват с предполагаеми оценки или само тези от 9-11 клас? Малко се обърках от миналите постове , добре ли е да пиша предполагаеми оценки или не? 
И аз съм объркана. Попълвам Education секцията и описах всички предмети по години от академичната справка. Като за 2018 оставях празно полето за оценка, понеже е Pending. Излязоха ми 43 компонента Sweat Smile Sweat Smile Не знам дали е правилно Thinking

# 545
Защо се съмняват?Правилно е!Успех!

# 546
Здравейте Simple Smile искам да ви попитам дали предметите от 12 клас се вписват с предполагаеми оценки или само тези от 9-11 клас? Малко се обърках от миналите постове , добре ли е да пиша предполагаеми оценки или не? 
И аз съм объркана. Попълвам Education секцията и описах всички предмети по години от академичната справка. Като за 2018 оставях празно полето за оценка, понеже е Pending. Излязоха ми 43 компонента Sweat Smile Sweat Smile Не знам дали е правилно Thinking
И аз това се чудих , защото моите излязоха 50 заедно с матурите Grinning

# 547
Ама и матурите ли трябва?? Open Mouth

# 548
Ама и матурите ли трябва?? Open Mouth
Ами да попринцип просто трябва да пишеш на каква ще се явяваш (поне за специалността ,която кандидатствам има значение каква ми е матурата) . Знам ,че някои не са ги писали и не са имали проблеми така че предполагам е по лична преценка

# 549
Ние дадохме и матури,защото елитните университети за определени предмети искат матури. Синът ми учи фармация.Писахме предварително на университетите,които го интересуваха. По-елитните искаха матура по химия и още една по избор от математика,биология,физика. Нямаше проблем,че не учи химия в 12 клас. Не сме и писали прогнозна оценка.За тях е важно матурата да се покрие с определена от тях оценка. По мои впечатления е много важно да се контактува с избраните университети и да се спазват техните индивидуални изисквания. Не се доверявайте само на сайта на университета или на фирмата за подготовка на документи. Децата да им пишат и да питат. За изискванията по английски също. В някои сайтове пишат,че изискват 6,5 от IELTS. Писахме  и ни поясниха,че 6,5 е абсолютният минимум за всички части. Самите те казаха,че при много кандидати ще предпочетат деца с по-високи резултати,защото изучаваните предмети са тежки и хората,които не владеят добре езика не могат да се справят.

# 550
Сертификатът п о английски не е условие за прием, той е условие за записване. Приемът няма нищо общо с това, колко ти е висок сертификатът, ако нямаш към  момента на кандидатстване ще ти го поставят в условията за офертата.

# 551
Сертификатът п о английски не е условие за прием, той е условие за записване. Приемът няма нищо общо с това, колко ти е висок сертификатът, ако нямаш към  момента на кандидатстване ще ти го поставят в условията за офертата.
Я пак?
Да разбират децата, че университетът ще им постави условие за владеене на английски, ще ги приеме без да са го изпълнили, но няма да ги запише. Така ли?

# 552
Нещо си в заблуда. Не е условие за записване, а точно условие за прием. Ако не отговориш на изискванията за владеене на англ. език въобще няма да стигнеш до записване... няма да ти дадат оферта.

# 553
Сертификатът п о английски не е условие за прием, той е условие за записване. Приемът няма нищо общо с това, колко ти е висок сертификатът, ако нямаш към  момента на кандидатстване ще ти го поставят в условията за офертата.
Я пак?
Да разбират децата, че университетът ще им постави условие за владеене на английски, ще ги приеме без да са го изпълнили, но няма да ги запише. Така ли?
Не разбира се! Естествено, че за да получиш безусловна оферта трябва да си изпълнил всички условия - включително и нивото на сертификат, което ти изсват.
Казвам, че не е условие да получиш условната оферта. За условната оферта се гледат академичните резултати

# 554
zina1234,в кой университет е сина ти,и за коя година?

Общи условия

Активация на акаунт