Септемврийските тюлени ще стават още по-големи!

• 50 796
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Честитоо! Да са живи и здрави,  много да ви радват, а на теб бързо възстановяване.
Чакаме разказ!

# 601
Ехе браво Скарабела Да са тиживи и здрави, много да ви радват!!!!!!!

# 602
Момичета аз съм във Варна, дойдох за преглед и док не ме пусна да си ходя. Имам  2см разкритие и. 50%скъсена шийка. Още съм в 35 седмица и трябва още поне седмица две да изчака маймунката, а тя бърза. Постоянно съм с контракции и болки и не е добре работата. Бебка иначе е 2577гр. Още мъничко само да изчака.

# 603
  • Стара Загора
Момичета аз съм във Варна, дойдох за преглед и док не ме пусна да си ходя. Имам  2см разкритие и. 50%скъсена шийка. Още съм в 35 седмица и трябва още поне седмица две да изчака маймунката, а тя бърза. Постоянно съм с контракции и болки и не е добре работата. Бебка иначе е 2577гр. Още мъничко само да изчака.
Е тя си е големичка вече, дано устискаш още малко, но и да не, не се притеснявай толкова, тя си е големичка.
Аз нямам контракции, или поне не знам дали имам. Но вечер като легна да спя е едно задушаване, чудо... спя по 4-5 часа.  ММ си идва на 22-ри, и аз ще трябва да пътувам до София с автобус, дано се чувствам все така добре, и да не стане някой проблем.  Днес съм на ФМ, и ще попитам доктора дали мога да пътувам, на 18-ти влизам в 9-тия месец.
Ох, нямам търпение вече.  Laughing

# 604
Браво, че мъжът ти се прибира, тъкмо да ти е опора през 9 месец. Не виждам защо да не пътуваш щом се чувстваш добре.
Тя не е  малка само седмица две и трябват дробчетата да могат да функционират нормално.

# 605
  • София
Кросче,
Мойта док каза от 36 да се кротна, че знаеш, 9м. Каза, стига вече пътувания, хем аз с кола...

За пътуването лично не виждам кой знае какъв риск, ако нямаш контракции, шийка ти е ок и т.н

Но не вдигай тежко. Мойта приятелка след обилен пазар в била и влачейки торби през деня, в първия ден на 9м нощес й се спуква водата и родила. Едва в ден едно на 37ма седмица.

Та иди на едно прегледче, само ще си по-спокойна преди пътя.

Честито на скабиела! 🍾🎉
Вече свободаааа, е поне телесна Wink)

# 606
Честито Скабиела!Нека са здрави малките шушулки и много щастие да носят на мама и тате

# 607
Честито, Скабиела! Да са ти живи и здрави бебенцата Simple Smile Очакваме с нетърпение твоя разказ за раждането им!

Аз мисля днес да си подготвя чантата за болницата, защото от утре влизам в 37 г с. Някак си все го отлагам този момент, за да не си предизвикам раждането / чисто суеверие някакво си мое/. Но вече няма за кога да отлагам.

# 608
  • моята мила родна страна
Честито, Скабиела! Да са ти живи и здрави и много радост да носят в семейството! Бързо възстановяване ти желая!

Бебевалежът започна Simple Smile))

# 609
  • Велико Търново
ехаа, скабиела честитооо Simple Smile надявам се сте добре и очакваме повече инфо как сте с близнаците. Animal Hatched Chick
Боби, сигурна съм, че ще удържиш още малко. Почивай само Simple Smile Ех, бебчетата вече почват да се появяват на бял святт

# 610
Честита радост, Скабиела! Да са живи и здрави  И бързо възстановяване.

# 611
Skabiela, честита радост по две Simple Smile, много се радвам и чакаме разказа ти за раждането.
Да са много здрави близнаците и все така борбени! Бързо възстановяване на теб ти пожелавам. Когато имаш възможност пиши как сте.

bobobobi85, на теб кураж. С разкритие, скасена шийка и контракции можеш и да преносиш, така че не се тревожи Simple Smile Ще полежиш една, две седмици докато бебето стане напълно готово. Като лежах в болницата ми казаха, че след 34 г.с. дробчетата на бебетата са развити, а ти си вече 35-та, така че и сега да се роди няма да е проблем. Всичко ще е наред. Щом си в болница ще закрепите положението. Успех!

Последна редакция: сб, 12 авг 2017, 17:46 от mladamama

# 612
Не съм в болница, имаме апартамент във Варна и док каза да остана в града, явно се притеснява да не тръгнат нещата а аз да съм на 60 км

# 613
Не съм в болница, имаме апартамент във Варна и док каза да остана в града, явно се притеснява да не тръгнат нещата а аз да съм на 60 км

Ясно, ами не си давай много зор за нищо тогава тези последни седмици, за да може да задържиш положението така. Не са ти назначавали терапия(инжекции) за дробчетата на бебето, нали? Някакви лекарства пиеш ли, магнезий, но-шпа?

# 614
  • София
Стискам палци да се задържи бебето още малко. Казвала съм и преди, че роднина от 6-7месец беше с 3.5см разкритие и издържа пет дни преди термин. Почивка, никакво тежко и само положителни мисли!

Общи условия

Активация на акаунт