Септемврийските тюлени ще стават още по-големи!

• 50 789
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Честито, и да са живи и здрави, и много да Ви радват. Heart

# 616
Благодаря ви момичета,за дробчето нищо не са ми мазначили ще видим в понеделник като ме прегледа док какво ще каже. Иначе пия магнерод 3*2 и папаверин 3*2

# 617
Здравейте!
Първо честито за новородените! Да са живи и здрави, щастливи и кротки, че никак няма да им е лесно на мама и тати. Но пък няма по-голямо щастие от това. Момичета, май дойде и нашето време Simple Smile Задава се бебевалеж Simple Smile

Днес се събудих с огромни глезени, даже май нямах такива. Цял ден съм отекла, и ръце, и крака. И едно мравучкане, иглички, иглички... Чак сега малко поспаднаха, след студения леген. И от няколко дни кръвното ми пак е ниско, като преди 2 месеца. Така искам да приключи това бреме, ама не искам пък и да е скоро, поне до септември трябва да задържа.
Днес имам и едни бодежи ниско долу, точно каквито имах дни преди да родя каката. Та се замислям, че май и аз трябва да стягам багажа. Някой с подобни болежки?

# 618
Честито, Скабиела ! Живи и здрави да са близнаците Simple Smile

Момичета, аз ужасно съм се притеснила Sad
Днес ми правиха запис и казаха, че е равен, което не се хареса на лекаря ми и сега съм в болница Sad Освен това съм с много неболезнени контракции. Доктора каза, че се опитвам да раждам. На системи съм, контракциите понамаляха, записваха ми тонове още 3 пъти - последния запис, пак на места е равен. Сложиха ми инжекция за дробчетата.Казаха,  че ако се влошат нещата, ще я вадят по рано , ама аз имам още много време до термин,  в 35 г.с., в понеделник влизам в 36 г.с.
Голям рев му ударих и ми е много притеснено. Стискайте палци, всичко да е наред  Heartpulse

# 619
Стискаме палци всичко да утихне. Но седмиците не са малко, а и щом си в болница ще се погрижат всичко да бъде наред.

# 620
Здравейте!
Първо честито за новородените! Да са живи и здрави, щастливи и кротки, че никак няма да им е лесно на мама и тати. Но пък няма по-голямо щастие от това. Момичета, май дойде и нашето време Simple Smile Задава се бебевалеж Simple Smile

Днес се събудих с огромни глезени, даже май нямах такива. Цял ден съм отекла, и ръце, и крака. И едно мравучкане, иглички, иглички... Чак сега малко поспаднаха, след студения леген. И от няколко дни кръвното ми пак е ниско, като преди 2 месеца. Така искам да приключи това бреме, ама не искам пък и да е скоро, поне до септември трябва да задържа.
Днес имам и едни бодежи ниско долу, точно каквито имах дни преди да родя каката. Та се замислям, че май и аз трябва да стягам багажа. Някой с подобни болежки?

Ти направо ме разби, тъкмо се канех да ви питам за тези пробождания,че и аз имам. Все едно някой с игла ме пробожда отдолу.
Сега вече ме следи доктора при който ще раждам, звъннах на другото Аг което ми следеше бременноста обясних и че съм с 2 см разкритие и я питам дали да пия
Нещо във връзка с едни изследвания и тя ме довърши, тези и тези хапчета не ставали защото пречели на кърменето ине ставали!!!!  след това ми пожела леко раждане (а имам час при нея за 01.09) с две думи ми каза, че до седмица две ще родя Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile направо се втрещих
Фрида, бъди спокойна, щом не им харесват тоновете е по добре,че си в болница, че да могат да реагират бързо, всичко ще е наред.

# 621
Здравейте,

Много се смях на тюлените. Растат и още как!

Чакам моята бебка на 7 септември, въпреки че казват, че ще се роди 1 седмица по-рано, защото е голяма.
Първа бременност ми е. На 28 години съм.
Вече се е завъртяла в изходна позиция, което много ме радва, защото искам да родя по естествен начин.
Избрах да родя в Майчин дом. От София съм.

От вчера започна подуването на краката при мен. Бяхме на гости и на тръгване не можах да си закопчая сандала
на левия крак. Неприятно, но с подскачане на 1 крак си тръгнах. (joke)

Качила съм 18 кг, които не бих казала, че ми личат. Формите ми не са се променили кой знае колко, но пък коремът ми е  голям, а и гърдите са натежали доста.
Стрии ми се появиха освен отсрани на корема и долу ниско, въпреки че се мажа с кокосово масло.

Внимавайте с жегите. Днес поне е по-хладно. Enjoy. Simple Smile

Стискам палци всичко да е наред с вас и скоро да се хвалим със здрави бебенца.

Хубав ден от мен!

# 622
Честитоо за бебетата! Да са живи и здрави,  много да ви радват, а на теб бързо възстановяване.

И аз имам някакви бодежи, но реших, че организма се подготвя. Хем искам да свършва, хем не ми се бърза...

# 623
  • Стара Загора
Ааа, момичета стискайте кълки с мен, аз трябва да устискам докато ММ си дойде и напазарим за бебето, че не сме готови.
Спирам да Ви чета, че направо контракции ще получа от Вас.  Joy
Вчера се бях на ФМ, гледа ме и на 4Д, бебчо изглежда добре.
Не знам защо не ме гледа за разкрития, може би защото нямам контракции, и не му се иска да предизвикаме нещо без да искаме ли.  newsm78 Само дето се бръснах, с тоз корем това си е направо цяла борба да стигна там.  Mr. Green
Следващия ми час е на 26-ти, сигурно тогава по- подробно ще ме гледа. Термина ми е на 18-ти, скоро влизам и аз в 9-тия месец.

# 624
Ааа, момичета стискайте кълки с мен, аз трябва да устискам докато ММ си дойде и напазарим за бебето, че не сме готови.
Спирам да Ви чета, че направо контракции ще получа от Вас.  Joy
Вчера се бях на ФМ, гледа ме и на 4Д, бебчо изглежда добре.
Не знам защо не ме гледа за разкрития, може би защото нямам контракции, и не му се иска да предизвикаме нещо без да искаме ли.  newsm78 Само дето се бръснах, с тоз корем това си е направо цяла борба да стигна там.  Mr. Green
Следващия ми час е на 26-ти, сигурно тогава по- подробно ще ме гледа. Термина ми е на 18-ти, скоро влизам и аз в 9-тия месец.

Споко! Аз ще стискам с теб Simple Smile. Моят термин е на 15 септември.

# 625
  • София
Ох колко е хубаво да е хладноо. Само да спре да вали и изкарвам ММ на разходка. Въпреки че от два дни много ми се подуват краката - спрях солено, държа ги на високо, правя студени и топли душове и се мажа с един гел.
Аз се поизплаших снощи - слагам един крем превантивно, който изтича, но ми се стори, че и розовееше. Викам си край - тапата е, ама без болки и беше изключително малко. Правим уговорки с бебето да чака поне до 01.09, че терминът ми е за 30-ти.

# 626
 И аз съм за края на септ.-28. Чак на 01.09 ще вляза в 9 -я месец. Още нищо не съм правила. Почнах да почиствам ,ама полека-лека. Преди няколко дни имах нещо лигаво на превръзката. Беше малко,безцветно. В пон.съм за 45дневния болничен,чудя се дали да казвам на АГто.

# 627
Скабиела, честити бебчета! Да растат здрави, щастливи и с много късмет!
Чакаме те да разказваш Simple Smile

# 628
Аз съм с всякакви бодежи, придърпвания, болки, разтягания, болезнени контракции, но понеже съм си така отначалото не ги смятам за някакъв знак за наближаване на раждането. Като започне със сигурност ще разбера Simple Smile.  Естествено,  ако имате нещо необичайно веднага на лекар за преглед,  поне за успокоение.
И аз съм с терминин в края на септември, другата неделя влизам в девети месец, тогава ще си отдъхна. Иначе за момичетата, които сте вече в 9 ти месец, няма страшно,  бебетата и да се родят сега ще са добре.

# 629
  • моята мила родна страна
Момичета, видяхте ли бебешките дрешки в Лидл? https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?id=133&week=1
Чудя се кой размер би бил най-удачен за нашите септемврийчета? (предвид това, че ще се носят след някой друг месец като позахладнее времето) Аз си харесах суитчера, блузките и спортното комплектче.

Общи условия

Активация на акаунт