Септемврийските тюлени ще стават още по-големи!

• 50 970
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
На мен пък ми откриха някакви бактерии в урината. Четири дена сутрин и вечер антибиотик. Тъкмо се радвах на хладното време и си мислех да направя някой шопинг...

# 151
Bobobobi85,и аз бях днес при Балев от 15:30. И мен ми се струва, че е много мъничка - 1047гр. По принцип съм в 29 седмица и 6 ден, според Балев съм 28 седмица и 3 ден. Сега ми каза термин 22.09., но каза да гледам предния път, като съм ходила при него - 17.09, най точен е този термин. А аз се водя с термин 12.09. (да уточня че нямам последна менструация, заради мъртво раждане октомври). Но Балев каза да не обръщам внимание на размера на бебето, че е нормално да е по-малко или по-голямо. И така, кога ще раждам нямам си идея😃.
Бях се зарекла нищо да не купувам на бебето, но толкова се изкуших с една пеленка в Джъмбо, че я купих 😞.

# 152
  • София
Jovigirl, каква количка купи? Аз още не мога да се спра на нито една.
Бебе, героиня си ти. Недей да бъдеш суеверна, всичко ще е наред.
Аз съм на ЖК на 10.07 и ще бъда в 28+3 г.с., следователно мисля да запиша час за 31+няколко дни. Дали няма да е късно?  Confused

# 153
  • Варна
Бебе,то ние с теб сме заедно за 12.09

# 154
  • Стара Загора
Бебе, всичко ще е наред Simple Smile

Аз днес бях мецана с рокличка, и като ме духна вятъра сега на връщане от работа... станах мецана по гащички. Пардон, по бременни гащища.

# 155
  • моята мила родна страна
Jovigirl, каква количка купи? Аз още не мога да се спра на нито една.

Carra Tesoro си взех (цвят Ванила Дантела).

# 156
Bobobobi85,и аз бях днес при Балев от 15:30. И мен ми се струва, че е много мъничка - 1047гр. По принцип съм в 29 седмица и 6 ден, според Балев съм 28 седмица и 3 ден. Сега ми каза термин 22.09., но каза да гледам предния път, като съм ходила при него - 17.09, най точен е този термин. А аз се водя с термин 12.09. (да уточня че нямам последна менструация, заради мъртво раждане октомври). Но Балев каза да не обръщам внимание на размера на бебето, че е нормално да е по-малко или по-голямо. И така, кога ще раждам нямам си идея😃.
Бях се зарекла нищо да не купувам на бебето, но толкова се изкуших с една пеленка в Джъмбо, че я купих 😞.

аз съм с термин 22 ,09  Simple Smile с 1 час сме се разминали аз бях там в 16,30 Simple Smile

# 157
  • Велико Търново
jovigirl, много ми беше симпатична и на мен тази количка  Sunglasses
аз междудругото съм се спряла на anmar polland germany. Една приятелка ми каза, че друга мама ще я продава и вече ходих да я видя и се влюбих. А и майката и детенцето много са си я пазили. Колкото и да не исках да си вземам розова количка, тази шареничката абсолютно отговаря на стила ми Grinning

Момичета, много ви объркват с тия термини, на мен нито един от всичките доктори, които са ме преглеждали досега не ми е казвал различен термин - за което се й радвам. При положение, че размерите на бебето варират постоянно за какво изобщо променят датите

# 158
  • Стара Загора
Абе термини... някъде Септември го очаквайте и толкова.  Laughing
Бабите ни само термини чакали.  Simple Smile
Предния път дребчо май беше леееко назад само 700гр тежеше, онзи ден 2 седмици напред 1 кг и 300 гр. Laughing

# 159
  • Варна
Алооо кви са тез бебета бря по.кило и кусур....смятайте кви.ще станат септември месец..мини мечета хахахха

# 160
  • Стара Загора
Ми мама мецана какво да роди...  Joy Няма да е пиленце всеки случай.  Grinning

# 161
  • Велико Търново
Хахха мене като ме плашат че баба ми ги е раждала и баща ми и леля ми към 5 кг :d чудо не ами филм на ужасите :d направо бебе тюленче очаквам

# 162
Да само 3 месеца Simple Smile
Аз през ноща като ми се схване кракът и скачам като попарена като стъпя на него и се оправя и така 3-4пъти на нощ а пия магнерод 3*2
Минах фм бебка си е добре, ама мн малка ми се видя, според вас нормално ли е в 29 г с да е 1070гр?
Очаквах повече да ми каже Балев
Аз вчера бях на ФМ, в 28+5 дни - бебето е 1230 гр и докторът каза, че е по-скоро големичка. Те последните седмици едреят с часове. На мен ми е второ бебе, първото имаше много малко околоплодна течност и се роди малко над три кг. Сега уж си има достатъчно,пък и нали вторите са по-едри по принцип.

# 163
  • Варна
На 7ми ще видя моите въшки дали са пораснали,едва ли ще са с такива завидни размери като вашите.
Тази.сутрин си пуснах.изследвания ,разбира се си ги самоназначих,сега нещо ми е нервничко ко ще излезе

# 164
Тези грамове са доста ориентировъчни. Втория път, седмица преди да родя, ехографът показваше, че бебето е над 4 кг. Роди се 3,250 кг. Така, че може да е повече, може и да е по-малко. Според мен по-скоро се гледа нараства ли.

Общи условия

Активация на акаунт