С какво ви дразнят свекървите- 84

• 71 227
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Пристига свекърва на гости при снахата.
Минава с пръста по горните рафтчета, телевизора, шкафа... Показва праха по пръста и пита:
- Някоя поговорка за случая знаеш ли? - намеква за нещо от сорта на "Чистотата е здраве".
Снахата, след кратък размисъл:
- "Свинята навсякъде ще намери кал"

# 46
 smile3532
Ох, това ми хареса.

# 47
  • София
Откога на истината й казват обида? Имай си едно наум. Като го обичаш, не е нужно да се обезличаваш и да забравяш своето? Детето с турско име и религия ли ще кръстите?
И в предната тема те прочетох. Какво ти дава право да смяташ, че твоето мнение е ИСТИНА?  А да наричаш една млада, бременна жена "Пикла"?
Изобщо, една част от мненията в предната тема са изсмукани от пръстите обиди и злобарство.
Много грозно.

ТоНи и към мен се отнася много "мило".

Моля, другарко, пък Тони ме закача...
Съжалявам, не се сдържах  Joy

# 48
Свекърва пита снаха си:
- Как е моят син?
- Как е... Пие, шляе се с разни жени, бие ме...
- Слава богу! Добре, че е здрав!
Ето още два  Laughing
Снахата звъни на свекървата:
- Кажи ми, ако детето се насере, кой требва да го изчисти, таткото или майката?
- Епъ, разбира се, че само и единствено майката!
- Епъ, че сакаш ли да дойдеш у назе, че синът ти се напи и усра.

- Как е на турски свекърва?
- Сиктир ханъм!

Последна редакция: чт, 29 юни 2017, 19:23 от tays

# 49

ТоНи и към мен се отнася много "мило".
[/quote]

Моля, другарко, пък Тони ме закача...
Съжалявам, не се сдържах  Joy
[/quote]

А, ако се сдържиш, направо ще е голяма изненада. Недей да изневеряваш на себе си. Бъди си все така мила към всички.

# 50
  • Стара Загора
Бе нещо май и на свекървите им е много горещо, че да ви ядосат. Щом вицове за тях почнаха. Simple Smile
Даже  от познати само хубави неща чух за техните. Grinning

# 51
  • София
Хехе, по повод проверката за прах, Тери Прачет имаше едно страхотно определение - кисела като свекърва, която е проверила най-горните рафтове и не е намерила прах Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 52
Моята ме ядоса задочно...
Понеже е в немилост, както знаете, сега се "подмазва"
Пратих я да записва детето за курс, за който има наплив, с идеята да иде по-рано...не се вредихме, но здраве да е...айде, не е длъжна, нищо че нямаше друга работа и просто трябваше да пази ред час-два, нищо друго...
Но второто ми дойде в повече...в неделя имам рожден ден, не че обичам да го празнувам и ще правим кой знае какво, но сепак...тя щяла да ходи с любовника си в Сандански, и предложи да води децата....JoyJoyJoy
Начи...първо имам рожден ден, за пръв път от ТЯ 16 години ще ги води някъде, баш на рождения ми ден ли...второ, в Сандански е около 86 градуса на сянка в момента JoyJoyJoy Трето, поканила ги е, защото вероятно знае, че ако вземе децата, ще ги закараме и приберем от там и ще им дадем пари...(защото любимият й има джип, ама си го държи в гаража...)
Ми отказах..любезно...зла съм, да, неблагодарна и невъзпитана...и напечена от слънцето..и ужасно ми е писнало...

# 53
Моята ме ядоса задочно...
Скрит текст:
Понеже е в немилост, както знаете, сега се "подмазва"
Пратих я да записва детето за курс, за който има наплив, с идеята да иде по-рано...не се вредихме, но здраве да е...айде, не е длъжна, нищо че нямаше друга работа и просто трябваше да пази ред час-два, нищо друго...
Но второто ми дойде в повече...в неделя имам рожден ден, не че обичам да го празнувам и ще правим кой знае какво, но сепак...тя щяла да ходи с любовника си в Сандански, и предложи да води децата....JoyJoyJoy
Начи...първо имам рожден ден, за пръв път от ТЯ 16 години ще ги води някъде, баш на рождения ми ден ли...второ, в Сандански е около 86 градуса на сянка в момента JoyJoyJoy Трето, поканила ги е, защото вероятно знае, че ако вземе децата, ще ги закараме и приберем от там и ще им дадем пари...(защото любимият й има джип, ама си го държи в гаража...)
Ми отказах..любезно...зла съм, да, неблагодарна и невъзпитана...и напечена от слънцето..и ужасно ми е писнало...
Хо-хо , и тя ...квооо  Joy
Кажи и , че ще и доставиш това удоволствие с децата , да не се притеснява , ама някой друг път Laughing
тя забравила ли е , че имаш рд newsm78, или тези събития в нейния широкоспектърен свят , са маловажни ?

# 54
Е, сигурно трябваше да ги поканя Simple Smile Може да е било увертюра към почерпка и сдобряване...но аз съм темерут и не ща...толкова съм изнервена и натоварена с други неща. че не ми е до никой Simple Smile Камо ли до нея.

# 55
Happy,
това са глупости. Не си искала да ги пратиш, защото знаеш какво следва, отказала си. Не се ядосвай. Не си нито зла, нито темерут. Искаш да празнуваш само с мъжа и с децата и не ти се занимава този ден с разкарване. Разбираемо е.

# 56
ВЧера поканихме от немай къде свекърите и моите родители да се почерпим за именния ден на сина ми.Понеже е 40 градуса при нас ,изрично ги помолих ,да дойдат в 19 часа в кварталното заведение с площадка ,за да играят децата. Хем да не е баш в жегата ,хем да се наспят децата.
Да,ама не.В 17 часа се тропа на вратата..Ходили да пазаруват и и решили първо на гости да дойдат.Какво съм била сготвила,какво ще ги черпим ....ей такива тъпизми вече 10 години ! Нямах сготвено и друго освен сок и бонбони у дома не ги почерпих.
Сега са обидени ,че баща ми купил на внук си колело.Защо му е купил такова скъпо колело (200 лв)!
На село дядо му му бил потегнал Балканчето...КАк изобщо дядото си представя ,че внучето с гордост ще кара такова ретро колело? Ми те ще го спукат от бъзици ooooh!
Финансово свекърите са много по-добре от нашите ,но за внуците си пари не харчат.Какъв е тоя зор да си мерят подаръците не знам...

# 57
  • София
Трето, поканила ги е, защото вероятно знае, че ако вземе децата, ще ги закараме и приберем от там и ще им дадем пари...(защото любимият й има джип, ама си го държи в гаража...)

Ми, що бързаш да отказваш, вместо да се позабавляваш?
Не знам колко са ти големи децата, ама да им беше стъкнала багажа и да ги доставиш 2 дни предварително у тях, за да могат да си направят план на прекарването в Сандански.
Без опция закарване, докарване и пари.
Само лъчезарна усмивка и помахване за чао! Joy

# 58

Сега са обидени ,че баща ми купил на внук си колело.Защо му е купил такова скъпо колело (200 лв)!
На село дядо му му бил потегнал Балканчето...КАк изобщо дядото си представя ,че внучето с гордост ще кара такова ретро колело? Ми те ще го спукат от бъзици ooooh!

Не е много смислено да се вози на супер старо колело, стегнато от дядото. Кой знае кое не му е наред и на коя пътека ще се разглоби. Много странна логика имат тия хора.

# 59
Хихи
Прави сте Wink То аз не й се ядосвам вече, само споделям, да не губите форма Wink
Данчето с трабантчето, как добре те разбирам Simple Smile Големи помощници си имаш, и толкова загрижени за децата, умират за тях, душата си дават Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт