С какво ви дразнят свекървите- 84

• 71 691
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
Тези балканчета и аз не бих ги карала, особено като вече съм пробвала модерно колело. Само контрата им харесвам Mr. Green

# 61
Тези балканчета и аз не бих ги карала, особено като вече съм пробвала модерно колело. Само контрата им харесвам Mr. Green
Ех , балканче , къде ме върнахте  newsm39.
С Mr. Greenетих се за ретро автомобилите . Ако внукът стане в една по-достойна възраст , може да изпъкне с ретро колело като колекционер и да му завиждат . Стегнато балканче на този етап , хич не е добра идея Joy

# 62
Данче,
трябвало е да кажеш, че балканчето ще го кара на село, за да не мъкнете новото колело с вас там. Моите деца наистина карат старото балканче на баща си на вилата -  за малки разстояния става, особено, ако е с ниска рамка и е удобно. Все пак е запазено. Така си имат 3 колела - едно в София, по 1 в Германия и едно на село. Никъде не се налага да ги мъкнем с нас. Друг е въпросът, че децата искат ново колело като на всички останали и коментарът на свекърът ти е абсолютно неуместен.

# 63
  • Бургас
Днес бабата на мъжа ми /майката на свеки/ звъни и става въпрос за детето. Казвам, че е добре и тя вика "А, да. Тя  С.каза, че много хубаво наддавал - качил 800 грама". Така го каза все едно свеки е много запозната какво става с детето. Добре, че е свекъра да я осведомява как е внук й. Иначе ще знае, че е качил 800 грама на куково лято.

# 64
Ууу, мис, твоята явно ще е от породата, които не се грижат за внуци, ама го раздават все едно не се отделят от тях. Зареждайте я редовно със снимки, че да се хвали на комшиите с нагледен материал.  Joy

# 65
Джулка, задълбваш в тотални дреболии, а това със сигурност те трови излишно.

# 66
Защо да е дреболия?! Това е непонятна за мен  незаинтересованост към собственото  и единствено за сега внуче на тази "баба" .

# 67
Защото липсата на горещ интерес към точните грамове, които е наддало внучето, не е сред най-важните неща. Приятно е, ако се поинтересува, но не е фатално, ако пропусне.

# 68
Не говоря за грамчетата, а за нежеланието не само да ги посети, ами и поне да се обади. Спомням си, че  Джули сподели как свекърва й отишла за нещо си до вратата и не пожелала да влезе, също така  не пожелала разходка в парка и ей такива "маловажни неща", които говорят красноречиво.

# 69
Защото липсата на горещ интерес към точните грамове, които е наддало внучето, не е сред най-важните неща. Приятно е, ако се поинтересува, но не е фатално, ако пропусне.
Само че когато не се интересува, а пред другите го раздава загрижена и осведомена, картинката става малко по-различна, не смяташ ли?

# 70
Само че когато не се интересува, а пред другите го раздава загрижена и осведомена, картинката става малко по-различна, не смяташ ли?
Да, но не си спомням свекървата на Джули да го е раздавала загрижена пред когото и да е. Доколкото помня, жената е непукист. Пак ще повторя, не твърдя, че е приятно отношението ѝ. Твърдя, че е нещо, за което не си струва да се тормози. Прави си изводите, подминава и си живее живота.

# 71
Скрит текст:
Да, но не си спомням свекървата на Джули да го е раздавала загрижена пред когото и да е. Доколкото помня, жената е непукист. Пак ще повторя, не твърдя, че е приятно отношението ѝ. Твърдя, че е нещо, за което не си струва да се тормози. Прави си изводите, подминава и си живее живота.
Права си като цяло, аз също бих приела непукизъм и незаинтересованост, защото животът е прекалено кратък, за да се тровя. Но това, което описвам, вече е лицемерие и ме издразва. Като ще е непукист, да не го раздава пред другите обратното.

# 72
Аз никога не съм чела, че свекървата на Джули го раздава заинтересована. Точно обратното.

# 73
  • Бургас
Нито ме гризе, нито ме тормози. Просто ми направи впечатление и го споделям /нали темата е за това/. Иначе въобще не се сещам за нея.

# 74
  • София
Раздава го заинтересована само за пред другите хора, а реално не се интересува. Мисля, че точно това е издразнило Джули - никаква заинтересованост от детето й, което се пада внуче, ама пред хората, то бебето така, то онака, наддало е 845гр. от дата еди си коя /примерно/ и т.н. и т.н. Глупаво е ако по принцип не се интересуваш от внучето си,  пред хората да го играеш загрижената и любяща баба.

Общи условия

Активация на акаунт