Великобритания - Тема 70 Юбилейна

• 68 866
  • 733
  •   1
Отговори
# 330
Dejie, бързо да се оправя мъничето! Уви, при вируси няма какво да се пие за да ги пресече и тялото само се справя. Ние есента бяхме така. Пет денонощия едва свалях до 39.3, после намаля и уж закрепи 3-4 дни без температура и отново вдигна над 40.

Честито за колелетата! Все повече да обикаляте с тях. С какво столче за колело сте? Ще свикнете и с времето. С хубава екипировка далеч не е толкова лошо, колкото изглежда. Щом няма силен вятър с пороен дъжд, значи е перфектно за излизане😉
Вие в кой район бяхте? Като скитаме във вашия край да се обаждам за компания да покараме заедно и децата да поиграят.

# 331
  • York
Еху! Помните ли ме?  Laughing
Съвсем се затрих в последния месец, но пак се завръщам Simple Smile

Малката маймунка стана вече на месец. Толкова бързо минава времето  Crazy Иначе е добро бебче. Хапва си добре, спи добре, плаче умерено.  Wink

И в новата, стара вече, къща се чувстваме чудесно. Бързо се наредихме, не че имахме и друг избор, само едни пердета още трябва да сменя и това е. Но определено се чувствам у дома си, сякаш винаги съм живяла тук.

Времето ме дразни малко напоследък, но това не може да ми убие ентусиазма за няколкото почивни дни, които ни предстоят, въпреки че разходните ни ще са еднодневни, поради финансови причини. Но сме запланували вече няколко дестинации на до към 2ч път от Йорк в посока  Wink

# 332
  • UK
Памперс, мерси, в Нотингам сме, ще се радвам да се обадите.  Нямаме столче за колело, щерката кара наравно с нас 14-инчово с помощни колелета и да ти кажа удържа на разстоянието, тя по принцип кара много, накрая вече я теглихме с въже и тя само управлява кормилото и се вози. Simple Smile Карането си беше като разходка за възрастните естествено, с болно голямо и тригодишно няма как да е другояче и се спирахме навсякъде да ядем къпини, но тя задобрява все повече, задържат я помощните гуми. А като ходим на по-неравни и черни пътеки да караме по парковете, тя кара балансиращото, с него се справя навсякъде. Смятам още малко като направи 4 и махне помощните, ще развива скорост без проблем. Хубава стойка за колата ни трябва, имаме двуместна за багажника, големите на стойката и на сина трябваше да му смъкнем едната гума, за да съберем двете детски в багажника. Трудно ни е да намерим стойка за три големи колелета, ходихме да гледаме вчера една, но не пасна на колата.  

Понякога, откога те чакаме да пишеш! Честито! Радвам се, че всичко се е наредило при вас! Как се казва малката маймунка? Simple Smile

# 333
  • York
dejie, шокирах фамилията с хипер - трипер - ултра - олдфешън - име, но на кой му дреме. Цъкат с език, но и нищо не казват, щото знаят къде ще ги пратя  Mr. Green Рада се казва малката маймуна  Heart Eyes

Върнах се назад да чета. Надявам се всички вече здравословно да са добре.
На мен температурите това лято не ми пречат, но вятъра в последните две седмици ми идва в повечко.

Почивки и пътуванки извън ЮК за сега не мога да планувам, докато не видя паспорта на беба готов, че ще го пускаме тук, а кога ще стане, един Господ знае Simple Smile Сега изпратих по приятел английския акт за раждане, та се надявам ЕГН-то и бг акта да станат до към 25-ти, за да има кой да го върне обратно, та от там трябва да плануваме кога да отидем до Лондон, поне има на кой да се обадим в посолството, да не ни върнат като отидем без час, че и това почнали да правят гадовете.  ooooh! Та се надявам около Януари вече да имаме паспорт на бебето  Mr. Green

И съпружието е намислил да си купува колело да карат с дъщерята. Поне сега има къде да го съхранява, че нашето старото го откраднаха, защото стоеше заключено навън. Голям боклук беше, въобще не мога да проумея как някой го хареса да го вземе  hahaha

# 334
Да е жива и здрава Рада! Хубаво българско име, лесно за произнасяне!
Надявам се раждането е минало по план и ти си добре!

# 335
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ponqkoga Честита да ви е Рада Simple Smile да е здрава и усмихната. Името е прекрасно, много го харесвам!

Дежи, честити ви колела Simple Smile малкият юнак бързо да оздравява!

# 336
  • UK
dejie, шокирах фамилията с хипер - трипер - ултра - олдфешън - име, но на кой му дреме. Цъкат с език, но и нищо не казват, щото знаят къде ще ги пратя  Mr. Green Рада се казва малката маймуна  Heart Eyes
Страхотно ви е името! Дъщеря ми се казва Иглика и по тази причина съобщихме името и на близките след раждането, можеш да си представиш реакциите, същите като при вас. Smile Майка ми беше особено разочарована, че даже и галено нямала.

Благодаря, Илейн!

# 337
  • UK
Ех, че хубаво Понякога.
Честита ти госпожица, Рада  Hug
Да расте здраво и слънчево дете. Откога чакаме да се похвалиш  bouquet

# 338
Dejie, кръстосвахме между Бъкингам, Манчестър и Бристол, съвсем наблизо сме били на няколко пъти. Но за догодина с радост ще се оговорим нещо.

# 339
  • GB->BG
Здравейте ! Да се запиша и представя и аз Simple Smile След двегодишно убеждаване и уговорки , най-после и аз се съгласих да се преместя на Острова , където съпругът ми до сега живееше без мен и дъщеря ни . Започваме всичко от начало , ново училище , аз ще търся работа , може би и нова квартира по нататък .... Живот и здраве , надявам се всичко да се нареди , с малко търпение и без много нервни кризи от моя страна Grinning  Като начало искам да попитам някоя от вас лекувала ли е семейството си с Шуслерови соли , Инфлуцид и Цинабсин , и ако да , от къде си ги купувате ?Питам , понеже не ги намерихме в аптеката , а и една позната ми каза , че такива неща не се продават там  .Да не би да ги има ,но с други имена ?  И изобщо хомеопатията разпространена ли е в Англия ?
Много сте приятни за четене и много полезни съвети и ценен опит давате . Благодаря ви Simple Smile

# 340
Добре дошла!

Аз не съм привърженик на хомеопатията, но моя приятелка в Бъкингам ги купува от магазини за натурална козметика и хранителни добавки. Дори всеки понеделник в определен час идвало хомеопат за консултации.

# 341
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ние имаме лекар хомеопат за детето и съм доволна, но не ползвам масовите хомеопатични, а гранулите които тя ни е дала.
Иначе хомеопатични има и в онлайн билковата аптека - българска е http://www.bilkova-apteka.co.uk

# 342
  • UK
hirisuchina, добре дошла! Мисля, че в този сайт има всичко, което искаш, но в момента продуктите са недостъпни, тъй като са във ваканция и не приемат поръчки.
http://www.bilkova-apteka.co.uk

Всичко има, питай каквото те интересува Simple Smile

# 343
  • GB->BG
Лелеее , Момичета, толкова много ви благодаря !!! Вече си мислех да поръчвам от България . Лекувам дъщеря ми от съвсем мъничка с тези неща и не искам да спирам , защото и действат добре и имат ефект върху нейния организъм . Наистина много , много благодаря !! Simple Smile

# 344
  • UK
hirisuchina добре дошла  bouquet
И аз не използвам хомеопатия  Crazy но момичетата са ти дали линк. Може би, няма да е лошо ,все пак, да си вземеш на първо време някои неща и от бг, поне ще имат и разлики в цените Wink
Аз, все още, си нося някои лекарства от бг или ни носят, като ни идват на гости  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт