Великобритания - Тема 70 Юбилейна

• 68 803
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
  • UK
Благодаря, Бу, за схемата. И за двете трябва да гледам, че голямото като започне секъндъри, малкото ще е в праймъри. Ние сега си идваме от 30 градуса от Бг и парното си работи на пълна пара. 1 радиатор горе между спалните и 1 долу за хола и кухнята. Не си спомням миналото лято спирахме ли го или въобще не.

Последна редакция: пн, 11 сеп 2017, 19:07 от dejie

# 616
  • До хладилника, който обичам
Тогава прави сметка да се местите най-късно в У5, за да може да свикне и У6 в началото да кандидатствате. Simple Smile

# 617
И при нас на североизток беше страхотно лято-малко дъжд, супер температури-щом се стопли и вътре в офиса при мен,
смятайте за каква жега говорим 😂 Предните 2 лета не свалих жилетката въпреки, че пак беше топло, но това беше супер.Само точих жално лиги на слънцето отвън и чаках почивните дни с нетърпение.

Тук вали и е гадно, но още не сме пускали парно. Аз се стягам за двата РД на дребния, местенето на къщата, документации и подробности с училището, което почна, че и на работа е много зор още....Искам да се събудя на Коледа😂 Твърде далеч ми е още да я организирам и мисля от сега. Но пък идеи за подаръци за родата и приятелите не отказвам😉

# 618
  • Оптимист по принуда
Направили са някои промени във формата за PR. Приемат и европейска здравна карта, вместо застраховката / или поне аз така го разбрах/. И не трябва да доказваш всяко излизане от страната, а само тези по-дълги от 6м. Обаче пише, че този PR документ няма да важи вече след излизането от ЕС.

И при нас парното работи срам- не срам.

# 619
Това лято никъде не усетих голяма жега. Дори в България не ми беше достатъчно горещо, а имах нужда да се поразтопя.
А днес мярнах коледни картички на някаква витрина.😀

# 620
  • След завоя в дясно
И аз като Блу, не успях да се стопля тази година, дори и в БГ. Явно ми остаряват кокалите Smiley
Онзи ден чак се стреснах като минавах покрай един charity магазин, всичко беше коледно, даже елхата на витрината бяха истопосали Laughing

# 621
Здравейте, мами! Искам да попитам дали има мами в района на South Woodforf или Woodford, които са свободни за кафе. Аз самата съм мама от 2 седмици и си търся компания, защото стоенето по цял ден вкъщи е отчайващо и депресиращо!

# 622
  • UK
Тук лятото беше доста мрачно, за разлика от миналата година, юни месец беше добре и толкова. Аз не обичам горещото време обаче и не се оплаквам, само ми се иска да имахме малко повече време да ходим на плаж, че ние докато се сетим, то времето се развали и само 2-3 пъти отидохме. Сега си е типично есенно, времето се сменя през 15 минути, сега е слънчево и много топло, след малко ще завали и така.

Досега парно не съм включвала преди Ноември поне, дано и тази година не ми се наложи, че хич не ми се плащат толкова допълнителни пари. Хазяинът ми предложи да чистя паркинга зад къщата за 30 паунда на седмица, първия път ми отне часове, но миналата седмица с приятеля ми го изчистихме за точно 20 минути. Не са много пари, но той първоначално предложи 20 и после сам реши 30 да е, това са си 120-150 паунда на месец, които ще ми дойдат добре.

# 623
МГМ, супер! Добре сте се възползвали. Това са бързо изкарани немалко пари. Ти започна ли нова работа?

# 624
  • UK
Мда, вече четири месеца съм в ТКМакс. Харесва ми, парите са по малко, защото е само 16 часа, но досега 16 часова седмица не съм карала, а преди няколко седмици работих над 40 часа. Сега покрай Коледа ще има още оувъртайм. Или ти за кеш офиса питаш? То си е пак в магазина, само три-четири пъти на седмица броя парите и ги приготвям за банкиране и осчетоводяване и такива неща. Там съм вече около месец, първоначално все нещо не ставаше както трябва, но сега вече знам какво правя и нещата се наредиха. Simple Smile

# 625
Значи аз грешно съм разбрала, че е нова работа. Радвам се, че си успяла да минеш проверките. Пожелавам ти скоро и повече часове да работиш!

# 626
  • York
Лято тази година не усетих - бременност, местене, раждане и то мина половината. Следващата половина се развали времето и ей го на стана Септември и децата се върнаха на училище  Mr. Green
Като цяло ми беше доста скучно лято. Отдавна съм нямала такова...Догодина повече. Whistling
Взе и да ми липсва работата май или контакта с хората, едно от двете ще да е.  Rolling Eyes

# 627
Вятъра и дъжда бяха при нас тая година. Миналата дори се прибирах вкъщи, защото беше много топло навън. Сега дори си имаме и буря с име- т.е. дъжд и вятър около 60 мили.

# 628
  • Оптимист по принуда
Тази нощ и при нас духаше доста свирепо.

# 629
  • София
Ааааа...аз тук открих поне 24 агрегатни състояния на водата....няма такъв дъжд,дъжд-че,дъжденце,дъжденценценце,мъгла,мъгъл-че,мъглявинка........пффффф....
И искам най-отговорно да заявя,че Луциус Малфой ми е съсед...не зная дали е съвпадение или човека сам е пожелал да направи този си външен вид,но като го видях зяпнах...не се пресрамих да го заговоря,разхожда едно голямо гонче,за което смятам,че е домашно духче измагьосано да не стряска народонаселението.... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт