Великобритания - Тема 70 Юбилейна

• 68 818
  • 733
  •   1
Отговори
# 630

И искам най-отговорно да заявя,че Луциус Малфой ми е съсед...

Супер! Аз не знам дали щях да го позная и как бих реагирала. Никаква ме няма с известните личности.

Тук днес времето е много шантаво. От припек мина през всички възможни състояния на дъжд и  между тях - пак слънце.

ММ май е загубил червния картон на детето. Стискайте палци да го е забравил в болницата и да са го намерили. Утре ще звъня да ги питам...

# 631
  • постоянно
Здравейте момичета,
изтървала съм много , ще чета като мога.
Надявам се , всички сте добре  Hug

Подаръците почти съм ги свършила вече   Blush Нямам нерви и време да купувам пред Коледно.

Парното още не сме пуснали , но натам отиват нещата тези дни.  Sick

Искам да си отида за Нова година , но Уиз естествено вдигната билетите и още мисля.  newsm78

Последна редакция: пт, 15 сеп 2017, 12:29 от her_76

# 632
  • Манчестър

И искам най-отговорно да заявя,че Луциус Малфой ми е съсед...

Супер! Аз не знам дали щях да го позная и как бих реагирала. Никаква ме няма с известните личности.

Тук днес времето е много шантаво. От припек мина през всички възможни състояния на дъжд и  между тях - пак слънце.

ММ май е загубил червния картон на детето. Стискайте палци да го е забравил в болницата и да са го намерили. Утре ще звъня да ги питам...

Много добре се справям с известните. Smiley
Наскоро на едно летище на средата на нищото в Полша, такъв лаф му дръпнахме с Неманя Видич ( бивш футболист на Ман Ютд), също като едни стари приятели. И снимки си правихме и автографи на цялата фамилия писа поименно.

# 633
  • постоянно
Аве,
като каза за футболиста.
Отидохме в Познан за 5 дни и съответно ММ и МС искаха да отидат до стадиона и да го обиколят с тур. Отидохме , но аз казах , че ще ги чакам  отвън пред  магазина . Вземах си кафенце , седнах , слушам си Деспасито и чета последното им списание за да не скучая съвсем . По едно време минава една тълпа футболисти и ми се усмихват , поздравяват ме . Единият ме видя със програмата в ръка ме пита искам ли фотографи , аз хъка мъка Уай Нот ! Припна едното в магазина , дойде с един маркер и започна се едно разписване , снимки ...... Оказа се , че това е първият им отбор и се връщат от тренировъчните стадиони , които бяха малко по-надолу. Питаха ме откъде съм , говорихме за отбори , футбол. Минаха ми 20 минути от чакането с тях.
Няма да ви опиша погледите на двамата като се върнаха от разглеждането и като разбраха  за моите 20 минути СЛАВА  hahaha ( и без да дам и стотинка за развеждане )  Mr. Green
Истината е , че ако те не ме бяха заговорили изобщо нямаше да знам кой кой е  Blush

# 634
  • Оптимист по принуда
Ох, гледате ли пак какво става в Лондон?  Tired

# 635
  • Истински се вижда само със сърцето.
М да от сутринта четох новините.

Хаха Хер много готино Simple Smile

# 636
  • Манчестър
Аве,
като каза за футболиста.
Отидохме в Познан за 5 дни и съответно ММ и МС искаха да отидат до стадиона и да го обиколят с тур. Отидохме , но аз казах , че ще ги чакам  отвън пред  магазина . Вземах си кафенце , седнах , слушам си Деспасито и чета последното им списание за да не скучая съвсем . По едно време минава една тълпа футболисти и ми се усмихват , поздравяват ме . Единият ме видя със програмата в ръка ме пита искам ли фотографи , аз хъка мъка Уай Нот ! Припна едното в магазина , дойде с един маркер и започна се едно разписване , снимки ...... Оказа се , че това е първият им отбор и се връщат от тренировъчните стадиони , които бяха малко по-надолу. Питаха ме откъде съм , говорихме за отбори , футбол. Минаха ми 20 минути от чакането с тях.
Няма да ви опиша погледите на двамата като се върнаха от разглеждането и като разбраха  за моите 20 минути СЛАВА  hahaha ( и без да дам и стотинка за развеждане )  Mr. Green
Истината е , че ако те не ме бяха заговорили изобщо нямаше да знам кой кой е  Blush

Местния отбор на Познан или националния отбор? Щото ако е националния и не разпознаеш Левандовски си е престъпление:smiley:

# 637
  • постоянно
Местния беше Локо Познан . Левандовски го чувам като призакзам моите гледайки мач, и да се блъзна в него няма да разбера кой е ако не ми каже.

Виж на Ливърпул мъжете ги знам  Mr. Green Naughty Hug

# 638
Току що получихме този б/летин:

Please see the latest update below

Confirmed by Scotland Yard that the incident at Parsons Green **is** being treated as a terrorist incident.

What does this mean for оур employees:

- Threat level remains unchanged, at this time
- Remain alert, not alarmed
- Report anything suspicious 999 or terrorist hotline 0800 789 321
- Police counter terrorism investigation has commenced to: identify and locate the suspect, who left the device and to investigate the whole terrorist operation
- Company protective security posture remains unchanged
- We continue monitor

- London Managers check and account that none of their staff have been caught up in the incident.

- Expect travel disruption on this part of the district line for the remainder of the day

Further updates to follow as appropriate

# 639
  • UK
Току що получихме този б/летин:

Please see the latest update below

Confirmed by Scotland Yard that the incident at Parsons Green **is** being treated as a terrorist incident.

What does this mean for оур employees:

- Threat level remains unchanged, at this time
- Remain alert, not alarmed
- Report anything suspicious 999 or terrorist hotline 0800 789 321
- Police counter terrorism investigation has commenced to: identify and locate the suspect, who left the device and to investigate the whole terrorist operation
- Company protective security posture remains unchanged
- We continue monitor

- London Managers check and account that none of their staff have been caught up in the incident.

- Expect travel disruption on this part of the district line for the remainder of the day

Further updates to follow as appropriate

newsm78
Къде го получи по пощата или ?

Моите девойки днес бяха цели 3 часа съвсем сами в нърсърито.
Много бях притеснена честно , как ще се оправят там, като не знаят езика. Но Те напълно опровергаха страховете на мама  Laughing
Много съм доволна. Дано и занапред имаме такова желание  Mr. Green

Сън в лятна нощ  Joy и аз, като теб Laughing  То, толкова вариации, има тук на дъжд ,мъгла, слънце и облаци  Joy че 'свят' да ти се завие.
Взех, да по свиквам, аз. Пэк, като си спомня отначало, как ви оревах темата  Joy

# 640
Получих го на служебната поща (част от работата ми е свързана със сигурност и с Metropolitan Police).
ISIS са поели отговорност.

Великобритания е единствената държава, която за последните години е екстрадирала само 3-ма от потенциални 42-43 замесени в терористични организации "граждани" (аз бих казала нечовеци, изроди).
Германия и Франция са по-напред в материала за съжаление (т.е. изгонили са повече боклук).

Последна редакция: сб, 16 сеп 2017, 09:27 от Stardust@

# 641
kokona20, все така бързо да се адаптират! По мои наблюдения първите дни им е интересно, после осъзнават какво е и има малко драми с ходенето, след което ходят с мерак. Даже питат почивните дни няма ли да ходят на градина Laughing

Моят и той се завръща 3-ти ден от училищната градина ухилен до ушите, облепен целия в стикери (не ми дава да ги махам и се трупат ден след ден). Дори единят е, че си е изял целия обяд- което много ме съмнява или просто е станало чудо някакво покрай целия зор да тръгне на училище. А аз шматката чак днес видях, че жилетките, които съм поръчала са за момичешката униформа....Scream

Stardust@, благодаря за споделенето!

Готова съм с организацията за утрешното парти. За сега само едни гости отпаднаха поради болест и ме очаква лудница с 13 деца и 20 възрастни. С което закривам рожденическия период в нашата фамилия и отварям от понеделник графа "Великото преселение". Ох, и това да мине, че да си отдъхна вече. Ще ми паднат панталоните от дупето, ако не е колана, след това лято на педали във всичко сфери. Не завиждайте моля - гранича с ходещ скелет и моят номер дрехи по магазините рядко го има.

# 642
Някое от момичетата питаше за дебитните карти за деца под 16. Извинявам се, не помня Хер_76 ли беше, бъркам ли ... ooooh!
Бях поръчала на моите двамата тийнейджъри, хубавото е, че могат да се персонализират (срещу £5), иначе картите са безплатни. Превеждам им по малко парички, дъщеря ми харчи всичко (интересно на кого ли прилича  Embarassed), а синът ми - само за най-необходимото.  EmbarassedИначе помня, че уж искаха да се попълнят само име и адрес, а след това ти правят "секюрити чек", като искат допълнителни документи. Не знам дали, защото видяха неанглийска фамилия. #2gunfire

Като си помисля, че почти всеки ден ползвам дистрикт лайн и точно това си мисля, всеки втори вътре е потенциален терорист ... не ми се чака съркъл понякога и скачам в дистрикт ...не че има гаранция къде какво ще направят ... Време е да инвестират в някакви Х-рей на вратичките и да сканират оръжия, експлозиви. В нашите сгради напоследък е като на летище, претърсваме всеки втори, иначе през товарителниците всяко превозно средство и всеки, който не е служител се проверява щателно.
Онзи ден извикахме полиция, защото един младеж снимаше отдалеч с увеличителен обектив към единия от бордовете с компаниите. Оказа се, че е фотограф към НБС (дойде да се оплаква, че охраната го спря и заподозря), но като не спазва законите и се държи подозрително никой не му е виновен ... #Cussing out #2gunfire

# 643
  • Bristol
Ние взехме на дъщерята дебитна карта, от 11 години можело. Мъжът си запази час в банката и заедно ходиха, попълнили съответните документи. Картата пристигна много бързо. Моята си активира и онлайн банкинг и държи всички пари да й се пращат в банковата сметка вече, не иска каш Simple Smile  Джобните парички съм направила автоматично всяка седмица да се прехвърля сума от моя акаунт към нейния. Това което ме учуди е, че с нейната карта може да пазарува и онлайн, мислех че има рестрикции за това.

# 644
  • England
Мога ли да попитам нещо,става въпрос за една моя приятелка.Наскоро се разделиха с мъжа и,той се върна в България,а тя остана тук с детето,но все още нямат развод.При това положение може ли тя да се пише single,ако реши да кандидатства за някакви помощи и по принцип пред институциите тук?
Благодаря bouquet

Общи условия

Активация на акаунт