Великобритания - Тема 70 Юбилейна

• 68 824
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
  • Манчестър
Мога ли да попитам нещо,става въпрос за една моя приятелка.Наскоро се разделиха с мъжа и,той се върна в България,а тя остана тук с детето,но все още нямат развод.При това положение може ли тя да се пише single,ако реши да кандидатства за някакви помощи и по принцип пред институциите тук?
Благодаря bouquet

Е как да се пише single, като не е single. Точната дума е separated.

# 646
  • постоянно
Вземах Go Henry карта на Сам , доволен е плаща си обяда сам , събира пари за Лего ...
Blush

# 647
Не че е нещо кой знае какво, но днес излизайки да се разходим, реших да отидем до морето, то ни е на около 10 мин пеша. И там за моя голяма изненада бяха ббс и снимаха Полдарк. Така се зарадвах, защото аз попринцип доста го харесвам този сериал, а и се снима и самата история е в Корнуел. Не можах да видя много, защото на моя тел зума не е кой знае колко, а и те бяха наредили едни огради, така че да не пречат минувачите. Доста голяма тълпа се беше събрала. Явно после е било по-интересно, защото видях снимки във Фейсбук. Ние трябваше набързо да си тръгнем, защото заваля дъжд. Като се събуди малката така и не излязохме пак.

# 648
  • Bristol
Супер звучи Ронка. Аз отдавна се каня някоя разходка покрай морето там да подхвана. Там има хубави изградени coast paths. В този сайт са разделени на участъци и добре описани, но не ми е толкова близо, трябва си добро планиране https://www.southwestcoastpath.org.uk/

# 649
Отново свалиха нивото на безопастност от critical на severe.

# 650
  • До хладилника, който обичам
Каква чудесна идея за картите, бях я мислила, но така и не я осъществих, сега ме подсетихте. От тоя месец дъщеря ми получава повече джобни, защото я "наех" да ми върши работа, ще е много доволна да има собствена карта. Ще букна час за събота още, ако може.

# 651
Гоу хенритата нямат овърдрафт и се издават онлайн.

# 652
Почти всички банки искат да видят лични документи на детето и родителя - мисля да заложа на моята си банка аз Peace Дава най-висока лихва на сметката, въпреки че не очаквам да се свъртат пари, че да трупат лихва Mr. Green

# 653
  • Bristol
Дебитните картите за деца (под 18 години) нямат овърдрафт. Дори тези за студентите нямат, но при тях, ако студентът изрично поиска, тогава го активират и е безлихвен, докато е в университета.

Бу, точно оня ден моята гледа, че от някъде се е появил един екстра паунд в сметката й, предполагам лихва някаква Simple Smile Викам й, щом е с плюс, не се притеснявай, проблемът е, ако е с минус транзакцията Simple Smile

# 654
Бу, точно оня ден моята гледа, че от някъде се е появил един екстра паунд в сметката й, предполагам лихва някаква Simple Smile Викам й, щом е с плюс, не се притеснявай, проблемът е, ако е с минус транзакцията Simple Smile
Хаха, нали Grinning Запазих си час за началото на октомври, минусът на банката ми е, че не дават онлайн кандидатстване за непълнолетни. Нищо, ще търпи.

# 655
Момичета, пак съм аз. Ще летим на 17ти октомври, вече сме си намерили квартира (най-накрая). Само че ме притеснява това, че се плаща на човек. Смисъл цената която е дадена в обявите е била на човек (400 паунда приблизително) на месец. Навсякъде ли е така? Ние в Ланкастър търсихме. Много ми се струва като че ли :/ отначало мислех,че това е обща сума и тъй като сме трима сметките излизаха супер. Сега вече малко се притесних, а и датата наближава...

# 656
Брей. £1200 за трима си е сериозен наем. Сигурна ли си, че не е на стая, т.е. се настанявате заедно? Видя ли в сайта на spareroom за по-изгодни наеми? Като се установите и имате банкови сметки и препоръки от работа, Rightmove ми вади много по-добри цени.

# 657
Зависи колко е голяма квартирата.
Около нас двустаен ремонтиран апартамент е £1200 на месец. Ако сте 2-ма човека плащате по £600. Ако сте 3-ма £400.

# 658
Имаме приятели там и те задвижват нещата. Те звънят за тези квартири и навсякъде им казват "на човек" без значение колко е голяма квартирата.... Много е странно. Сега тези дни чакаме снимки от тази квартира, която излиза най-изгодно и да видим за какво става въпрос, сега ще разгледам и този сайт, благодаря.

# 659
  • постоянно
Имаме приятели там и те задвижват нещата. Те звънят за тези квартири и навсякъде им казват "на човек" без значение колко е голяма квартирата.... Много е странно. Сега тези дни чакаме снимки от тази квартира, която излиза най-изгодно и да видим за какво става въпрос, сега ще разгледам и този сайт, благодаря.

явно става въпрос за къща със съквартиранти . Много ми се вижда на човек по £400 за Ланкастър, но търсенето и неволята понякога определя цената. Ако знаят , че са ви малко опциите и гледат да ви ударят в цената.
 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт