Великобритания - Тема 70 Юбилейна

• 69 005
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Може ли да ми разясните малко повече за това коди? За първи път го чувам, вкъщи имаме самп freeview, но ми се иска и някой друг бг канал да имаме (не че гледаюе много телевизия  Joy)

# 91
  • Bristol
Май всички имаме спомени от ремонти, когато сме били бременни  Laughing Нашият вървеше по план, докато майсторът не отвори новата вана и тя беше пукната  Crossing Arms B&Q викат, 4 седмици да чакаме нова. Банята и тоалетната буквално е изрината, всичко изхвърлено, шпаклова се. Аз сама с детето и моят мъж беше някъде командировка за няколко седмици, ами разревах се в магазина, не можех да говоря. Казах им, че съм супер разстроена, не желая да комуникирам с тях и ще дойда по-късно с човек, който да ме представлява. Те дали не помислиха, че с адвокат ще се занимавам, тичаха след мен и ме канеха да се върна, ваната я доставиха за 2 дни. Майсторът беше така добър да я вземе и транспортира от магазина сам. Но няколко седмици нямах баня и тоалетна като хората. Ходех при приятел да се къпем с детето. Мъжът се върна от командировка на чисто нова, функционираща баня и тоалетна  Laughing
Подобно стана с бойлера, но вече имах две деца. Мъжът замина командировка и бойлерът се счупи... Идва един да го оправя, но след седмица каза, че не става и дори не ме чарджва! Успя само отоплението да подкара и каза, че много стар бил този бойлер. Ходех на басейн с децата и там се къпехме  Embarassed Мъжът дистанционно намери фирма да купим и инсталират нов бойлер. Обаче не можеха да дойдат от днес за утре, чакахме още две седмици  Crazy
Много подобни истории имам, счупена кола, спукана гума... и все се случва мъжът като го няма  ooooh!

# 92
  • някъде в орбита...
Merry, и ние така бяхме редовни на басейна като ни правиха банята Laughing А корем голем, не беше лесно Mr. Green

# 93
Да,обикновено всичко се чупи,когато мъжете ги няма. Моят, когато дойде в Англия и ни остави сами с децата в България,започнаха да се чупят един след друг електроуредите - първо хладилникът изгоря,после телевизорът,след него - климатикът, ама нали съм си на родна земя,оправих се сама. В Англия,като се развали бойлерът в старата квартира,март месец ,чакахме две седмици хазайнът да извика майстор да го поправи. Топлехме се с една елекртрическа печка.Бях на косъм да събера багажа и децата и да му се представя,че се нанасям у тях да живея ( тогава бяхме комшии с хазяите ). Това и разни други неразбории с тях,преля чашата и ни стимулира да си купим къщата. Сега поне знам,че каквото правя,си е у нас, не треперя децата да не счупят нещо и кучето като се изпикае някъде,не го приемам толкова навътре  Simple Smile

# 94
Може ли да ми разясните малко повече за това коди? За първи път го чувам, вкъщи имаме самп freeview, но ми се иска и някой друг бг канал да имаме (не че гледаюе много телевизия  Joy)

По-назад в темата дадох линк, там в сайта на амазон е обяснено подробно как работи, а и друго момиче беше дало доста компетентна информация, не е много назад - 1-2 страници. Hug

# 95
  • Оптимист по принуда
Понякога, снимките качете в гугъл и ги пазете. А оплакването - задължително на мейл, като изискайте да бъде прибавен към property file, за справка при евентуален check out. Защото при евентуално напускане изискванията към вас ще са за професионално почистване и ще ви спрат депозита. Този номер и на нас го спретнаха, даже проверяващият твърдеше, че сме имали дом.любимец, имало косми, а това е пълна лъжа. Обаче те си спират пари за 'pet care' пране и почистване. Може да изискате да си извозят мебелите, ваше право е. На 'професионална' фирма за почистване не бих се доверила.

# 96
  • До хладилника, който обичам
Понякога дали не влезе да ражда  newsm78

# 97
  • Истински се вижда само със сърцето.
Напълно е възможно Simple Smile

# 98
  • Великобритания
Mimmito, къде в южна Англия сте? Защото и ние сме там  Laughing.

не сме точно в южна, а югоизточна - Рамсгейт ,
на морето точно , даже чакаме детето да се събуди и отиваме на плажче , че голяма жега
За Коди писах вече ,  отворете линка и прочетете как действа , ако имате по специфични въпроси , пишете ми , че да не оспамваме темата
Успех на Понякога , ако е тръгнало бебето

Последна редакция: ср, 05 юли 2017, 17:51 от mimmito

# 99
Здравейте! Има ли някоя от вас, която да ползва услугите на BT - интернет, домашен телефон или ТВ? Бихте ли споделили опит, дори да не е от първа ръка? Големи главоболия имам с тях, още преди да са ми пуснали услугите.

# 100
  • UK
Аз съм с БТ и бях писала преди време за проблемите ми с тях, които все още продължават. Идваха, видяха проблема, казаха, че ще ни пратят нов хъб и не пратиха, и онзи ден пак нямахме нет цял ден. В предишната квартира бяхме с тях и нямахме проблеми.

# 101
  • Варна
Има ли някой абонирал по голямо дете year 7 и нагоре за някой сайт за да работи допълнително по английски. Да ми препоръчате сайт ако може Wink Искам да пусна нещо на щерката за лятото да се занимава Wink

# 102
"Лятото " са шест седмици , нищо време. Аз до скоро имах моите си представи за лятна ваканция и все се чудех какво да занимавам децата. Но тук ваканцията докато започне , вземе, че свърши. Освен спортовете, с нищо вече не ги занимавам. Племенниците в България отдавна се ваканция, моите едвам стават вече сутрин...

# 103
Някой ползвал ли е скоро услугите на БГ консулството в Лондон за издаване на пълномощно за покупко продажби? Трябва ли да запазвам час, за колко време става и какви са цените. Става въпрос , че ми се налага да извърша продажба на недвижим имот в България. Искам да упълномощя моя близка да свърши тази работа.

# 104
Има ли някой абонирал по голямо дете year 7 и нагоре за някой сайт за да работи допълнително по английски. Да ми препоръчате сайт ако може Wink Искам да пусна нещо на щерката за лятото да се занимава Wink

Моите ги попитах какво искат да четат и им купих книги на киндълите. Взела съм от елементарните четци, които не са таблети, иначе много се разсейват и гледат ютюб. Имат училтелка, която идва у нас през седмицата и ще я попитам да препоръча нещо. Моят син сега свършва year 7, дъщеря ми ще е year 6 следващата учебна година.

За консулството мисля, че просто отиваш всеки петък сутринта, мисля е без час. Скоро не ми се е налагало и не помня.

Общи условия

Активация на акаунт