Не мога да се отърва от колита - 2 тема

• 17 824
  • 89
  •   1
Отговори
# 30
Ева, домати и краставици са едни от големите дразнители на корема.

# 31
Пробвайте чай от живовляк и бутарен.

# 32
Здравейте,искам да попитам имате ли болки ? ... Някой да каже нещо за тях .. Просто направо се смазвам психически от това нещо на моменти много ме боли  ... Уж пия спазмомен.креон и идват болки и подуването продължава ... Sad((

# 33

Как ти действа Бутарена?
Каква е разликата между колит и СРДЧ?

# 34

Как ти действа Бутарена?

Няма разлика между спастичен колит и СРДЧ. Като пия бутарен 2-3 месеца ми е без проблем. Сега пих 3 месеца лактакеър дейли и колита ми е добре.

# 35
  • Бургас
А Бутарен за по-тежък колит дали помага?

# 36
  • Бургас
Гастроентеролог ми каза, че "бабите наричат синдрома на раздразненото черво колит", един вид няма разлика, само по-"модерни" имена.

# 37
А Бутарен за по-тежък колит дали помага?

Какви симптоми имаш?
И по- точно какви са при по- тежък колит?
Може и на ЛС.

# 38
  • Бургас
Улцерозен колит.Кръв и слуз понякога.И болки и много чести изхождания.
Сега да чукам на дърво отмина,но за съжаление рано или късно сигурно пак ще се обади.
Последно две години нямах сериозни оплаквания,а сега продължиха повече от шест месеца.
В такъв период не мога да ям почти нищо,карам на варени картофи и ориз,падат ми и кръвното,и кръвната захар, зле съм като цяло, чувствам се силно отпаднала.

# 39
Мария, пада ти кръвната захар от картофи и ориз ли?
При мен от тях скача, особено от картофите Thinking

# 40
  • Бургас
Когато ям с дни и месеци само картофи и ориз, сутрин е около 3.1,чак глюкомер си взех.
Ако ям шоколади и т.н,сутрин е 4,5.
Говорих  с ендокринолог,вика ми:
" Радвай се!", Ама не ми е весело,не на него му прилошава,не той се разтреперва...

# 41
Ти ме шашна Simple Smile)

# 42
  • Бургас
Ааа,майка ми е по-зле.Една сутрин я болеше главата,беше разтреперена и ѝ измерихме захарта,излезе 2,81.
Исках да викаме бърза помощ,но тя каза,че цял живот си е така.И от чист инат не яде нищо до вечерта почти.
Преди години правеше лечебни гладувания, кара и мен постоянно и твърди,че ще ми минат болестите,а аз едно хранене да пропусна и съм мнооого зле и все отказвам.Че ми се и кара,трябвало съм да опитам,само на лекарства и лекари съм разчитала,нито едните помагали,нито другите...Ужас просто!

# 43
Няма оправия от синдром на раздразнено дебело черво за съжаление.И аз се мъча 8ма година.Получа ли силни болки нищо не помага,а пролет и есен винаги се случва трябва здрава диета,но понякога и тя не помага много тъпо заболяване.До ден днешен не знам като имам силни болки какво да взема при мен кризите са по 4-5 дена веднага щом се събудя и болката почва.Ходил съм толкова много по лекари ама полза никаква не знам в чужбина дали нямат някакви по добри лекарства.

# 44
  • Бургас
Нямат.Майка ми има познат лекар,на който брат му е гастроентеролог в Германия.Питали сме.
Ти си добре,по четири пет дни.Мен ме държи по пет-шест месеца...

Общи условия

Активация на акаунт