След"Чучулигата"-на екрана и в живота Любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 62

• 88 083
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Генче  Heart Eyes за радост на много хора , се оттеглям .Ще си лягам вече, още повече , че и филм няма да гледам с Фе и Мурат. Wink
Такъв ми е късмета Cry

А , Те като са решили да мълчат  да мълчат.Това си е само техен проблем и работа.
Моята беше да им се радвам на любовта и успехите и съм  много доволна.
Лека нощ Hug

# 646
Кескинова, Peace Hug

Себи, Гани, bouquet bouquet

Не мога да разбера, за какво се отнася и тук  newsm78  

Вече са надминали себе си жълтурите с простотията си. ooooh!

Скрит текст:
Цитат
У Бурака Озчивита проблема с геморроем

У Бурака Озчивита , который женился на Фахрие Евджен , и который поехал на Мальдивы , весь отпуск был " отравлен ". Холодное море и еда с приправами вызвало геморрой . Вернувшись с болью и страданиями в Стамбул , Бурак обратился к врачу , так как рези участились . Доктор сказал " единственное что поможет , это операция". Испугавшийся операцию , Бурак начал лечение кремом . Когда на съёмках " Кардешим беним-2" у Бурака спрашивают , что с тобой , он отвечает " спина болит ".

Лека нощ! Hug

# 647
  • Враца
Здравейте!!!   Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

Joy Joy Joy
Кескинова, Peace Hug
Вече са надминали себе си жълтурите с простотията си. ooooh!

Скрит текст:
Цитат
У Бурака Озчивита проблема с геморроем

У Бурака Озчивита , который женился на Фахрие Евджен , и который поехал на Мальдивы , весь отпуск был " отравлен ". Холодное море и еда с приправами вызвало геморрой . Вернувшись с болью и страданиями в Стамбул , Бурак обратился к врачу , так как рези участились . Доктор сказал " единственное что поможет , это операция". Испугавшийся операцию , Бурак начал лечение кремом . Когда на съёмках " Кардешим беним-2" у Бурака спрашивают , что с тобой , он отвечает " спина болит ".

Joy Joy hahaha hahaha rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Пак подхванаха старата тема  hahaha Някой новоизлюпен жълтурковец май преписа и доукраси статията от преди две-три години за "хемороидите" на Бурак   rotfImbo rotfImbo rotfImbo  Тогава беше голяма новина  hahaha hahaha
Явно сега пак са му се възпалили (ееее, то много нарядко му се случва май - другите хора с хемороиди реват кански  ooooh!)  Интересно в ке.....фа заедно с него ли бяха, че разбраха  Joy Joy Joy Joy
Е вече съм 100% сигурна как си правят новините   
Толкова ли не могат да измислят нещо ново - май въображението им не може да се развихри достатъчно  ooooh! Joy Joy Joy

Снеже, благодаря  за превода Hug Heart Eyes  По друго си е като знаем за болежките на Бу  Mr. Green Тази простотия е с две годишна давност, даже ако не и 3 годишна - няма, няма и като поизчезнат от полезрение Бу и Фе - на единия му се възпалят хемороидите, другия обидил и навикал някого - познайте - кой кое е направил  Mr. Green

# 648
Добро утро  Heart Eyes Heart Eyes

Себи Heart EyesСнежи Heart Eyes bouquetМами Heart Eyes Joy Joy Joy

Божеее, Боже  ooooh! ooooh! Joy hahaha Как не се сетих  ooooh! ooooh! Сега разбрах защо ФЕ е тръгнала с малко дрешки за Малдивите  ooooh! Joy То е защото - тя по принцип  ooooh! преследва Бурак - по курортите -  мъкнейки си сама - куфарите  ooooh! Joy Знае ли човек  newsm78 Joy на каква гоненица са играли на - прословутия остров newsm78 Joy Пък и да не знае - ще научи ooooh! четейки турската преса  ooooh!

Последните дни - една определена думичка -все ми идва на ум  ooooh! Чак реших да я проверя  Embarassed да не съм се объркала нещо Embarassed Embarassed
Скрит текст:
Цитат
дебил

Съществително нарицателно име, мъжки род, тип
глупав човек, неадекватен, упорит, заинатен.

Превод
английски: (1); moron, imbecile

Синоними
глупак, идиот, смахнат, неадекватен, глупав, дебелокож, твърдоглав

Не зная - кой от какво страда... и какви - кусури има  Peace Обаче  Wink

Вижте - как се стопанисват Wink даденостите  Wink

На видео е още по- красноречиво  Wink Ръката - Буракова - сама си намира мястото - върху - заобленото коремче Embarassed така дразнещо някой естетки Wink

Споделили са много скринове от БЛ в ТТ. Филмът се е харесал...

Но на финала му - ще се плаче  Sad
Това ли е  newsm78 не знам  Peace
Скрит текст:
Но - човек трябва да намира сили и начини - да се радва на красивите неща в живота около него Embarassed
За това се сещам - обединявайки - снимките - по - цветята в кадър Embarassed

Усмихнат ден  Heart Eyes

# 649
  • София
Добро утро!  newsm47  newsm51

Хемороиди, а?  Joy Joy Joy Joy Горкият Бурак -  и в гащите му влязоха   rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Гани Hug Мами Hug Себи Hug Снежи Hug

Мятам кафето, че да се разсъните по-бързо  smile3503

Вижте - как се стопанисват Wink даденостите  Wink

На видео е още по- красноречиво  Wink Ръката - Буракова - сама си намира мястото - върху - заобленото коремче Embarassed така дразнещо някой естетки Wink

smile3503 Така трябва, Гани, така трябва!  newsm62

Рускините са качили една веселяшка задкадрова снимка от Чучулигата  newsm47

Много ни е суетно момчето  hahaha

Не знам какво става с това време, сега нали са Горещниците? Пък то се кани дъжд да вали  newsm78

Хайде, желая ви един спокоен и прохладен ден!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 650
Добро утро! Hug Hug Hug

Мами, Гани, Алекс, bouquet bouquet bouquetи

Joy Joy Joy  Пропуснала съм, че Бурак е страдал от хемероиди и преди три години.  newsm78 Mr. Green Joy Joy Joy Ама кой навиква бедни стари жени, тормози невинни колежки и т.н, знам. hahaha hahaha hahaha

Хубав ден! Hug bouquet

Последна редакция: нд, 16 юли 2017, 10:17 от ·٠•Snejka•٠·

# 651

Добро утро Hug Hug Hug

Снеже Heart Eyes,Мами Heart EyesГенче Heart Eyes

Алекс Heart Eyes с такива пикантни новини едно кафе не ми стига  Wink Wink WinkЩе си пийна малко и от това на Бу . че не е полезно много за хемороидите newsm78

Снеже  Laughing друго си е да разбереш  от превода ,че хемороидите му са  провокирани от студената океанска вода и пикантни храни hahaha hahaha hahahaЧе и кръста ,гърба го болят, а ние чакаме бебе hahaha hahaha hahaha
Генче. дали пък не милва коремчето , защото има вече нещо там newsm78
Мамиза папсите си права,претоплят манджата от преди две години пак през лятото беше но се замислих и за друго как снима Братчета 2 и ще се друса отзад на мотора с Мурат Joy Joy Joy
Алекс , а това ,че "бръкнаха" и в гащите на Бу е бисера  в ситуацията от последните 24 часа rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo
  И все пак от цялата боза съм малко удовлетворена-оставиха за малко Фахрие да си огледа , успокои и постне още малко снимки  от сватбата.

https://t.co/reMSWBfw8o

Приятен ден bouquet

Последна редакция: нд, 16 юли 2017, 10:28 от sebilMM

# 652
 Heart Eyes  Hug Heart Eyes Добро утро   Heart Eyes отново  Heart Eyes

Не ни остава нищо друго, освен....

Коремчето  Embarassed Embarassed горния десен ъгъл  на пъзела Peace

https://twitter.com/calikusu2013/status/884449499485220864

За секунди - ей тъй между другото - и пред погледите на всички - успява да я "обхване" максимално - с ласки. Дясната ръка и тя - със свое виждане по въпроса Wink Embarassed

hahaha ooooh! Май обърках - ръцете ooooh! И двете  Peace и двете - Дядо Попе  Wink Embarassed

Heart Eyes

Последна редакция: нд, 16 юли 2017, 11:12 от Ganaila

# 653

Генче Hug за гифчето    smile3508 smile3508 smile3508

Това е което ни е нужно-да се усмихваме и подминаваме низшите ,които имат една цел да усещат страдание , мъка при другите.Дори и от хемороиди да е  Laughing Laughing Laughing

Някой ще открие ли кога и къде да гледаме БЛ.

Чува ли се нещо за Братята 2  newsm78

Натам трябва да се насочат
Стига вече с тези рокли .Три дни минаха и чудото се свърши

# 654
Себи Heart Eyes Heart Eyes

newsm78 Какво да се чува за Братята  newsm78 Снимат си го  Peace Аслъ е на снимачната площадка  Peace За нея - може Wink Ако видят ФЕ там - знаеш, какво ще последва.....

Азербайджански актьор в каста - КБ2 Имаме ли го това newsm78 Embarassed

Гифчето е от тук... Има много  Peace
Скрит текст:

Не знам защо  newsm78 но само от тук мога да ги копвам  Embarassed Чакам да се появят от бракосъчетанието и от танците  Embarassed

Wink За роклята вече не говорят толкова много  Wink Не им - изнася Wink Сега обсъждат - панталоните

Цитат
#diziturkHaber

Ты провела медовый месяц с в одном наряде!

Фахрие Эвджен один за одним добавляя фотографии, стала поводом для пересудов. Некоторые подписчики пишут комментарии следующего характера :" Других одежд что ли нет, ты провела медовый месяц в одном наряде", "Она наверное увезла только один наряд".

А другие подписчики стали на защиту красавицы актрисы с такими словами:"Вы в день сколько нарядов меняете, все фото были сделаны в один и тот же день."

Цирк  Peace

За нас - са по-важни и интересни тези споделянки - от снощи...
Цитат
#SonsuzAsk  #FahriyeEvcen @EvcenF
Bravo fahriye   ❤
https://twitter.com/FouzSoultan/status/886399588990693376

Другото е - Бош лаф Wink
Празни приказки newsm78 Peace

Кога ще го гледаме ние - не знам  newsm78 Изглежда  newsm78 са го продали на разни платени канали newsm78 newsm78
Подобно нещо случвало ли се е с друг турски филм newsm78

Heart Eyes

# 655
  • София
Момичета, ще пробвам да сложа един арабски линк - взех го от темата на Мурат!

Много  Благодаря на Момичета от темата на Мурат за неуморния труд да намират интересни неща за БЛ, както и за чудесното им отношение към Фе  newsm51  newsm20

http://www.3-sk.tv/vid/s/18209

Гани Hug разни комплексарки завиждат на Фе за панталонките  hahaha
На мене ужасно много ми харесват, аз много обичам да нося таъв тип широки в крачолите гащи, нищо че съм къде кинта и петдесет  Joy Joy Joy Joy Joy

Оставям ви да гледате, после ще разказвате. И дано рускините го преведат, че арабският не ми е от силните езици  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 656
Алекс Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

newsm20 newsm20 newsm20 newsm20

Crossing Arms Само дето - сега започнах едни работи  ooooh! домашни  ooooh! ooooh!.....

И преговори ще трябва да водя  Embarassed Embarassed Embarassed за място пред лаптопа ooooh! към довечера - може би newsm78

Комплексарите получиха - Привет от ФЕ Wink

И в пъстрите дрешки - имаме снимка № 3   Wink
И без - пръстен  Wink И с - ярко червило  Wink И предполага се - в големите Wink сандалетки - от преди незнам си колко - години  Wink И косата й - не измита от - океанската вода Wink

Но най-важното Wink Така я вижда - Бурак Wink

Heart Eyes

# 657
Филмът и на руски. Yum Много са бързи, благодарности! Flowers Hibiscus

http://turk-sinema.ru/films/293-sonsuz-ask-2017.html

# 658
  • Враца
Филмът и на руски. Yum Много са бързи, благодарности! Flowers Hibiscus

http://turk-sinema.ru/films/293-sonsuz-ask-2017.html

Малииии, много ви благодаря за филма - чакам с нетърпение "Довечера" да седна да си го изгледам  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 659

Сега се прибирам от купон с колеги и о радост Hug Hug Hug Hug

Алекс Heart EyesСнеже Heart Eyesблагодаря bouquet

На момичетата от темата за Мурат Hug newsm51

На руските преводачки също Hug bouquet

Започвам го още сега  #Crazy #Crazy #Crazy

До по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт