За леките наркотици и масовата употреба

• 64 867
  • 1 192
  •   1
Отговори
# 165
  • София
а естественият таргет на ккнигата е този на четящите деца, тоест пак болшинството на благополучните семейства, и то на част от тях. Познай как ще тръгнат да я четат децата от тежки семейства като те може и цял живот да не пипнат книга. Хубаво е, че книгата я има, но пак е за $добрите деца от добрите семейства$.

За туморите разбрахме, но сори, болшинсството от потребяващите не са онкоболни. Кажи ми какво се случва с мозъка, а не с туморите, защото пуберите като я пафкат, пряко им се отразява на мозъците, все още неоформени. Глупости за безвредността, че и полезността на марихуаната не искам да чета, защотовече ми писна от приера за онколобните. Онкоболните са съвсем малка част от потенциалните и реални потребители на марихуана, за да вярвам на жалките опити за реабилитиране и рекламиране на марихуаната като полезна или най-малкотобезвредна. Ако е толкова полезна, дай я на детето си - може да вземе да поумнее.

# 166
За онкоболните не се ли препоръчваше олио като най-ефикасно, а не да си палнеш цигара, която може да допринесе за рак.

# 167
  • Tам през Атлантическия океан
Всъщност, според последни проучвания вратата към тежките наркотици е алкохола. Тук съм съгласна вече. Даже наркомани са ми казвали, че даже и да откажат дрогата, алкохола не го оставят.
Не знам как да дам линк през тела, но намерих един доста интересен бг сайт medicalmarijuana.bg
Схемата понякога върви така - аре излизаме да пием, оу как се напих, дай да шмръкна да се свестя, ох, полудях, не мога да заспя, дай нещо успокоително и т.н.

Да , алкохола помага  за прехода  Simple Smile
после някои може и да го оставят а други употрябяват в нормалните раммки  Peace

# 168
За онкоболните не се ли препоръчваше олио като най-ефикасно, а не да си палнеш цигара, която може да допринесе за рак.
Няма научни доказателства, че тревата под каквато и да е форма причинява рак.

# 169
Цитат
това, че тревата вреди на белия дроб повече от цигарите е пълна простотия

Не е простотия ,
една  цигара трева се равнява на 5 обикновенни.

# 170

Да, хемп ойл и има още имена. Чела съм и знам, че това се добива от качествена марихуана, отгледана без химии, единствено много слънце и много вода, естествено и нужната му почва.

Андариел, от марихуана умрял няма. Не знам за какви влияние на мозъка говориш, влияние има докато си под въздействието но не и след това. Много е важно психиката ти, ако я пушиш за кеф  и здраве, никога не би станал наркоман и да посягаш към по-сериозни наркотици. Винаги залиташ в темите до големите крайности, които съм сигурна, че грам не си запозната а си от онези, които чули-недочули говорят и мнението им е формирано на база друго мнение.. седни прочети, тогава може да ти дойде прозрението "защо младежите пре-пушват с трева и защо се жулят?". Наистина, не желая да те убеждавам, че марихуаната е в пъти по-полезна от разрешените убийци на пазара в БГ-то.
 Все пак съм длъжна, да ми покажеш тези проучвания на които толкова се опираш... мисля за всички ще бъде интересно.  Grinning

# 171
  • София
Цитат

Не е простотия ,

Само заради катрана. В цигарите има 999 повече вредни вещества.
Реално тютюнът е отрова.

Обаче по-добре да не превръщаме темата трева/цигари.

Хареса ми постст на Cat - амфетите са много модерни и харесвани, за съжаление. А те са наистина ужас и ти пържат бързо мозъка.

# 172
Цитат

Не е простотия ,

Допускам, че донякъде си права защото в БГ и в много държави, където продажбата на марихуана е бизнес на квартални, училищни нива и е нелегална се използва много химия, заради искания ефект от употребяващите, също така и за "силата" на напушването. Аз пиша за чистата трева, такава каквото расте без тези неща, много статии и изследвания има, че има голямо благоприятно влияние върху белия дроб....
 Спирам вече  Mr. Green

# 173
  • Кацнала на едно дърво.
а естественият таргет на ккнигата е този на четящите деца, тоест пак болшинството на благополучните семейства, и то на част от тях. Познай как ще тръгнат да я четат децата от тежки семейства като те може и цял живот да не пипнат книга. Хубаво е, че книгата я има, но пак е за $добрите деца от добрите семейства$.
За съжаление е така, повечето родители (и не малък брой учители) смятат, че да се чете художествена литература е губене на време. Или даже нищо не смятат.
Но това вече е друга тема.

# 174
  • София
Разбира се, че съм чула-недочула, направо ме разконспирира! То, какво да ти кажа, при толкова глупости, които си изписала за марихуаната, не си заслужава да се хабя, то трябва да поправям на всяко изречение! На колко години си?

# 175
Оф, пак как естествената "био" трева била полезна, нищо полезно няма в тревата, която се продава в момента, всичко е химия. Освен ако не си я гледаш на балкона, градината или не знам къде. Имат си имена и непознати подсилващи вещества. Новите потребители на наркотици са "химици" и затова не пушат трева, защото не може да я пушиш в заведение и тоалетна, шмърка се масово. Изключение са тези, които са повлияни от еко био веган вълната и смятат, че тревата е "био".

# 176
Скрит текст:
Цитат

Не е простотия ,
Допускам, че донякъде си права защото в БГ и в много държави, където продажбата на марихуана е бизнес на квартални, училищни нива и е нелегална се използва много химия, заради искания ефект от употребяващите, също така и за "силата" на напушването. Аз пиша за чистата трева, такава каквото расте без тези неща, много статии и изследвания има, че има голямо благоприятно влияние върху белия дроб....
 Спирам вече  Mr. Green

Каква чиста трева те гони и теб  Wink и благоприятно вличние в/у белият дроб  Joy
Е не  Laughing
Това последното е за рамка  Laughing

Тревата можде да помага при раково болни да , но определено вреди на белият  им дроб.
Странични ефекти му се вика на това  Wink

п.п. Дай тези статии където пушенето на трева е  ОК  за белият дроб , моля Simple Smile

# 177
  • София
Ето ви сериозна статия с обобщение на изследвания, четете:
https://www.drugabuse.gov/publications/marijuana/what-are-mariju … erm-effects-brain

Общо казано, ако дърпате яко като тийн, мозъка не се развива добре и губите 10тина IQ точки.

# 178
  • Rock & Roll feeling ...
От фейса, тъкмо по темата  hahaha
Скрит текст:
Все още чакам,някой любезен съфорумец да ми подаде миналогодишната тревоманка тема. Попадам на една от 2012  Thinking

# 179
Лекува "симптоми" на рак и спин?  Joy Joy Joy Как се лекуват симптоми? Като забравяш за тях?

Общи условия

Активация на акаунт