"At this time, there is not enough evidence to recommend that patients inhale or ingest Cannabis as a treatment for cancer-related symptoms or side effects of cancer therapy"
В скрития текст - мишки, в следващите ти линкове, първият не е особено сериозен, изобщо не се споменава какви точно са изследванията, във втория пише изследвания главно върху мишки и плъхове. Не е нищо по-различно, от това, което и аз съм видяла. Върху хора май са само недостатъчни доказателства, че подпомага химиотерапията и облекчава симптомите при нея, когато е употребявана по традиционите начини чрез вдишване и поглъщане на продукти, които я съдържат. Все още не съм чула да има одобрено и действащо лекарство против рак от марихуана, дано да направят (все пак да използваш някоя от активните съставки в лекарство в необходимата доза е много по-различно от това да пушиш трева, взимайки меда в недостатъчно количества, а с него и пълния размер на жилото). Съмнявам се, че липсата на такова лекарство е свързана с фармацевтичната мафия, по-скоро изследванията не са напреднали достатъчно.
Ето как влияе на хора. Също жена в България, твърдеше че само това и помагало и давала много пари. А още като я видиш, се вижда че последната и мисъл е да се надруса. На теб като не ти е нужна, защо искаш да ограничиш, тези които искат така да се лекуват?!
Екстазито ако лекува тежки психози, защо лекари да не го предписват? Или трябва някой да се самоубие оли да убие друг?
Знаех си че това ще кажеш. Ама ти си готова за политик на атака (без лоши чувства)
Не смея и да си го помисля. Никой не смее да си го помисли, че без сиренце, трудно се живее.