Математически турнири - 46

• 104 481
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Аз не намерих списък, кои училища ще провеждат СМТ. Знаете ли, къде може да се запишат външни участници?

# 571
Да допълня въпроса, в СМГ провежда ли се СМТ?

# 572
Аз не намерих списък, кои училища ще провеждат СМТ. Знаете ли, къде може да се запишат външни участници?
Списъци никога не са правили, предполагам и тази година ще е така. Кажете кой район горе-долу Ви интересува и тук все някой ще се включи с училище домакин от района.

СМГ към днешна дата няма да провеждат и СМТ, но може и нещо да се промени.

# 573
  • София
Резултати Силистра
http://pmg-silistra.com/pmg/page/Rezyltatati_ot_MS_Chernorizec_Hrabur

Последна редакция: пт, 03 ное 2017, 13:40 от desi_9025

# 574
Дори петоъгълниците да са правилни ( с равни страни и ъгли), пак не биха могли да бъдат подредени плътно един до друг.
Скрит текст:
Не съм се престаравала, но мисля, че картинката дава представа за какво говоря. Там, където се " срещат" няколко плочки, ъгълът от 360 градуса трябва да бъде напълно покрит. За равностранния триъгълник това става с помощта на шест фигури - 6.60=360, за квадрата - с четири - 4. 90=360, за шестоъгълника - с три - 3.120=360.
Еее мерси, така да, и задачата е ок!

# 575
# 576
  • Пловдив
Имате ли представа, за Пловдив кой ще изнесе резултати? Академия 21 век, която организира състезанито писаха, че резултатите ще бъдат публикувани на страницата на турнира, но ми прави впечатление, че за сега от всичките излезли за други градове резултати, нищо не е публикувано там.

# 577
# 578
Списъци никога не са правили, предполагам и тази година ще е така. Кажете кой район горе-долу Ви интересува и тук все някой ще се включи с училище домакин от района.

Ние сме в западната част на София. Всичко без училищата в района на Дружба и Младост ще ми е ок Simple Smile

# 579

Ние сме в западната част на София. Всичко без училищата в района на Дружба и Младост ще ми е ок Simple Smile
Информацията ми е от предишните 1-2 години: за Люлин и Надежда не съм се интересувала; в Красна поляна 17-то беше домакин; в Илинден 43-то и 45-то бяха домакини; малко по-централно: 134-то; 18-то и от миналата година и 32-ро.
Но при всички случаи трябва да се обадите и да проверите дали биха приели външни деца.

# 580

Информацията ми е от предишните 1-2 години: за Люлин и Надежда не съм се интересувала; в Красна поляна 17-то беше домакин; в Илинден 43-то и 45-то бяха домакини; малко по-централно: 134-то; 18-то и от миналата година и 32-ро.
Но при всички случаи трябва да се обадите и да проверите дали биха приели външни деца.

Благодаря! 43 и 45 са ми най-близки и ще се обадя там.

# 581
Имате ли представа от 125 кога ще имарезултат от "Черноризец Храбър"?

# 582
и аз им се чудя на 125то... гледам, че май още няма от хитър петър...

# 583
Резултатите на всички участници в състезанието Хитър Петър са качени на страницата на СМБ Габрово.

# 584
Аз си мисля, че 125-то са готови
Скрит текст:
Има детенце от Габрово, което се е явило в 125-то и резултатът му е публикуван в резултатите на СМБ - Габрово
и се чудя защо не ги публикуват.

Общи условия

Активация на акаунт