Математически турнири - 46

• 104 622
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте! Никъде не откривам задачите от състезание Николай Чудотворец след 2011 г. за 2-ри клас. Искам да помоля ако някой ги има да ги сподели. Имейла ми е mpetkova79@gmail.com

# 406
Има ли вече резултати от МБГ? Дали са ги затруднили задачите децата ?

# 407
  • София
Има ли вече резултати от МБГ? Дали са ги затруднили задачите децата ?
Днес е последния ден за провеждане. В нашето у-ще днес е състезанието. Предполагам от утре ще има повече коментари, но за резултати още ми се вижда рано.

# 408
Появяват се резултати на отделни места. Ето един пример.

# 409
Провеждащите състезанието трябва до три дни след датата да си изпратят протокола до организаторите, така че резултати имат вече. Може би много училища чакат да приключи официално състезанието, за да публикуват или го правят на табла в училището.

# 410
  • София
Да, прави сте, че до 3 дни трябва да изпратят резултати - бях го забравила това от графика. Седеше ми датата за общото класиране, което трябва да качат на сайта до 8.11.
Чакам и аз отзиви от моята второкласничка, ако изобщо запомни нещо до довечера. Състезанието го правят веднага след обедната почивка - нали са целодневно. Поне нямаме ангажимент да водим и прибираме деца. Simple Smile

# 411
и при нас изпратиха резултати, индивидуално на всеки на мейла
сканираната работа  утре ще изпратят, което е супер, че преди докато излезнат задачите, забравяме какво сме решавали  Laughing

Последна редакция: ср, 25 окт 2017, 14:45 от The Invisible

# 412
  • София
ДАНИС май не са пуснали нищо, нали?
Колко е максимумът за 2ри клас?

# 413
  • София
Ако няма промени в регламента - 20 т., по точка на задача
А, грешка! 30 точки - по 1 точка от 1 до 10 задача и по 2 точки - от 11 до 20

# 414
  • София
грешка

Последна редакция: ср, 25 окт 2017, 13:10 от 450

# 415
# 416
Здравейте,

Прехвърлих темата, търсих из нета, но не ми стана ясно за СМТ, за 1-ви клас - къде могат да се видят училищата, в които ще се организира и ако училището, в което учи детето няма състезание, може ли да се запише в др-о училище?

(сори, ако е от тъпите въпроси.... Simple Smile )

# 417
  • гр.Варна
От Ребус-Варна казаха,че ще публикуват резултатите от МБГ този петък!

# 418
...
Чакам и аз отзиви от моята второкласничка, ако изобщо запомни нещо до довечера. Състезанието го правят веднага след обедната почивка - нали са целодневно. Поне нямаме ангажимент да водим и прибираме деца. Simple Smile

По училищата масово го правят така - на обяд през седмицата, а не в събота или неделя и аз това го броя към предизвикателствата в това състезание. Напоследък не са толкова леки задачите ми се струва, за време са и за тези първа смяна, всичко им се случва, докато концентрацията им далеч не е пиковата за деня.

# 419
Появяват се резултати на отделни места. Ето един пример.
доста високи ми се струват резултатите
едно училище само с по 20 деца от набор и сума ти резултати над 20т
може би са били доста лесни  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт