Математически турнири - 46

• 104 473
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Резултатите са разлепени в училището.
Ако някой клас ви интересува, мога да ги снимам довечера и да ги пусна.

# 601
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
4 клас Simple Smile
интересно ми е колко е най-високият резултат, не кое конкретно дете го е получило Simple Smile

# 602
  • София
Резултатите са разлепени в училището.
Ако някой клас ви интересува, мога да ги снимам довечера и да ги пусна.
Може ли да помоля и за пети клас Blush. Благодаря!

# 603
  • София
4 клас Simple Smile
интересно ми е колко е най-високият резултат, не кое конкретно дете го е получило Simple Smile
Мисля, че ще е 140 - съученичка на дъщеря ми, ако ги е пренесла правилно. Въпросът е колко още максимални резултати ще има.
С това разлепване първо в училище е доста дразнещо. Можеше да става едновременно и качването в сайта.

# 604
  • София
Дали и е 125то са ги разлепили?

# 605
Някой да има информация за резултатите от ЧХ, проведено в ПЧМГ?
Имало разлепени резултати. Питах кога ще ги качат в сайта, отговориха ми, че не знаят кога, но ще ги качат.
Да, има разлепени резултати, но само на явилите се в самото ПЧМГ, не и на тези в Химическия факултет на СУ. Съмнява ме пък там да са разлепени.

# 606
  • Пловдив
Понеже ми се изгуби цитата, да кажа , че за Пловдив резултати няма и никой не знае кога и кой ще ги изнесе. Както винаги в Пловдив лоша организация. Срамота е! Един тест с шаблон за колко време се проверява? Ще чакаме резултати на страницата на турнира, където от всички резултати, някои от които излезли преди седмица, нищо до момента не е публикувано.

Последна редакция: пн, 06 ное 2017, 14:35 от Linkata

# 607
  • Варна
За Варна някой знае ли ли, къде ще публикуват резултатите от ЧХ- на сайта на Славейков или на СМБ? Славейков ще домакинстват ли тази година СМТ? Нищо няма като информация в сайта им.

# 608
  • гр.Варна
В Славейков-Варна,са доста експедитивни! Очаквам днес или утре да ги публикуват!

# 609
...

Последна редакция: пн, 06 ное 2017, 16:50 от blueeyes

# 610
За 3 клас най-високото е 133,после има два резултата с 129т.

# 611
  • Варна
В Славейков-Варна,са доста експедитивни! Очаквам днес или утре да ги публикуват!

В сравнение с МГ , да, експедитивни са !  Simple Smile Но иначе са на опашката след София и Пловдив . Та ще почакаме.  Wink

# 612
Имате ли идея къде, в крайна сметка, да ги търся резултатите от ЧХ, проведено в Химически факултет на СУ. В ПЧМГ, въпреки че именно там записах детето, нямат информация.

# 613
Имате ли идея къде, в крайна сметка, да ги търся резултатите от ЧХ, проведено в Химически факултет на СУ. В ПЧМГ, въпреки че именно там записах детето, нямат информация.

Всички резултати ще излязат тук http://www.math.bas.bg/ch/

# 614
  • Пловдив
За Пловдив резултати няма да има предварително. В деня на състезанието в х-л Марица имаше съобщение, че резултатите ще излезнат на сайта на турнира. По спомен от миналата година чак към 22-ри бяха официално качени там.

Общи условия

Активация на акаунт