Математически турнири - 46

• 104 462
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
А иначе беше много важно С.С. да публикува списък с имена и електронни талончета на страницата си. Поне да ги каже на децата.

# 616
За Пловдив резултати няма да има предварително. В деня на състезанието в х-л Марица имаше съобщение, че резултатите ще излезнат на сайта на турнира. По спомен от миналата година чак към 22-ри бяха официално качени там.
Миналата година резултатите от Пловдив са били качени на официалната страница на турнира на 7 ноември.
Варна вече са качени там.
http://www.math.bas.bg/ch/

# 617
Много се извинявам, но не успях да мина през училището!

# 618
  • София
За ПЧМГ в 4 клас има един максимален резултаг 140, 2 от 133 точки, 1 от 129 и 5 или 6 от 126 точки.

# 619
  • Варна
Гледах за Варна- това реалния протокол с всички явили се ли е или липсват резултатите на тези, които са подписали декларации да не се публикуват имената на децата? Сякаш ми липсват деца, които всъщност се явиха.  newsm78

# 620
Цъкнах произволно на няколко класа. Не виждам резултати без имена или имена без резултати. Явно просто не са включили в протокола тези, които не желаят резултатите им да бъдат оповестени, ако е имало такива деца.

ЧХ Резултати - Добрич

Резултати - ПЧМГ, София

Последна редакция: пн, 06 ное 2017, 19:14 от Анонимен

# 621
Има резултати на сайта на ПЧМГ

# 622
  • Varna
Гледах за Варна- това реалния протокол с всички явили се ли е или липсват резултатите на тези, които са подписали декларации да не се публикуват имената на децата? Сякаш ми липсват деца, които всъщност се явиха.  newsm78
А къде гледате за Варна?

# 623
  • Пловдив

Дидева, значи нещо съм се объркала, дано утре има резултати и за Пловдив. Защо не и тази вечер Smile

# 624
Няколко мнения по-нагоре....
Скрит текст:
За Пловдив резултати няма да има предварително. В деня на състезанието в х-л Марица имаше съобщение, че резултатите ще излезнат на сайта на турнира. По спомен от миналата година чак към 22-ри бяха официално качени там.
Миналата година резултатите от Пловдив са били качени на официалната страница на турнира на 7 ноември.
Варна вече са качени там.
http://www.math.bas.bg/ch/
andonovag, почнат ли веднъж да качват е въпрос на няколко дни да публикуват всичко. Simple Smile
На мен ли така ми се струва, или до преди няколко дни имаше няколко отделни реда за София? Сега е само един. Явно резултатите ще бъдат обобщени.
Не, не ми се е сторило. В кешираната версия редовете още са два.

# 625
  • София
Аз да вмъкна набързо въпрос за СМТ. Къде мога да видя срокове за записване?

# 626
Заявките на училищата се приемат от централния организатор на 15-16 ноември. На сайта на 107-мо има съобщение със срок 13 ноември. Ако проявявате интерес към конкретно училище, може би на неговия сайт ще има допълнителна информация.

https://smbsofiagrad.wordpress.com/

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 13:50 от Анонимен

# 627
  • София
Заявките на училищата се приемат от централния организатор на 15-16 ноември. На сайта на 107-мо има съобщение със срок 13 ноември.
Много ти благодаря. Peace

Последна редакция: пн, 06 ное 2017, 19:52 от missence

# 628
  • Варна
А тези, които подписват несъгласие за публикуване на резултати, как ги научават? Това не е справедливо спрямо останалите участници. Или всички с имената си, или под номера! Би следвало да има един общ протокол, достъпен за всички като на изпит. Това безумие при всички състезания ли ще бъде? Важи ли и за балообразуващите в 4 клас?

# 629
А тези, които подписват несъгласие за публикуване на резултати, как ги научават? Това не е справедливо спрямо останалите участници. Или всички с имената си, или под номера! Би следвало да има един общ протокол, достъпен за всички като на изпит. Това безумие при всички състезания ли ще бъде? Важи ли и за балообразуващите в 4 клас?
Който иска да не му се публикува резултата, да си го търси при организатора. Ние номера не искаме да сме, има решение на МОН и на КЗЛД, моля запознайте се с него. Участието в състезания не е задължително.

Общи условия

Активация на акаунт