Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 155 287
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 180
  • Някъде там
Здравейте. Имам малко странен въпрос. Дали в френския лидл ще  има червен пипер.Ако има някой живеещ там да ме ориентира? Мм не можели да се намерят никъде червен пипер и за това питам тук.

Не знам за Франция,но в Испания има червен пипер и му казват pimenton/paprika/. bouquet
Надявам се като отида да успея и в френския да намеря.paprika си е и на френски.

# 181
Кво за фъстъченото масло ? Ние с Ивекс сме насреща - почваме да рецитираме съдърДжанието веднага  Mr. Green
По спомен - това е с кафява захар, фъстъци и палмова мазнина май...

Не е лошо, на мен гладкото със синята капачка ми допада повече. Вземала съм доста на предни промоции, но вече съм му се наситила и сега взех само една бройка-ей тъй, за облажване...да си имам Grinning

# 182
  • София/Испания
Здравейте. Имам малко странен въпрос. Дали в френския лидл ще  има червен пипер.Ако има някой живеещ там да ме ориентира? Мм не можели да се намерят никъде червен пипер и за това питам тук.

Не знам за Франция,но в Испания има червен пипер и му казват pimenton/paprika/. bouquet
Надявам се като отида да успея и в френския да намеря.paprika си е и на френски.

Успех в търсенето! bouquet

# 183
Както напиках и преди, харесвам повече фъстъченото масло, което предлагат в Била или Метро (в по-малки опаковки и по-светло и гладко). То май навсякъде е с различен вкус, така че кой каквото си хареса...

# 184
Кво за фъстъченото масло ? Ние с Ивекс сме насреща - почваме да рецитираме съдърДжанието веднага  Mr. Green
По спомен - това е с кафява захар, фъстъци и палмова мазнина май...
Joy Joy

Винаги насреща. Mr. Green

У дома предпочитаме натурално, затова всеки път като стане въпрос за предлаганото в Лидл казвам, че е с добавки, за да могат хората да си преценят, не всеки чете етикети.

# 185
Знам, че с тета сте специалистки по фъстъченото масло.  Laughing А какво го правите?

# 186
Поне ви забавляваме. Simple Smile

Ям най-вече от бурканчето, често си мажем филийки или го използвам за плънка на палачинки.

# 187
И аз го ям от бурканчето, близките ми не го мразят, но и не го обичат, а на мен ми действа пристрастяващо. Не купувам често, защото като купя го изяждам бързо, а е много калорично (малкото бурканче е към 400 гр - т.е някъде към 2500 калории, а аз го оправям без проблем за ден-два и после ми е тежко).

# 188
Лешников, лешников тахан....малеее как се пристрастяваш към него пък да знайте...мале, мале...ама в Лидл нема, да не търсите Mr. Green

# 189
  • Перник
Лешников, лешников тахан....малеее как се пристрастяваш към него пък да знайте...мале, мале...ама в Лидл нема, да не търсите Mr. Green

Има.  Mr. Green Поне в нашия. Останал е от някаква био седмица май. И е леко намален. Като толкова го рекламираш, Тете, ще взема да го пробвам.

И фъстъчено масло ще взема да взема - не съм яла  Embarassed

Пилешкото и на мен ми мирише странно като го отворя, но сготвено си е ОК.

# 190
  • Пловдив
Благодаря Вълшебство  bouquet

# 191
Ааааа...верно ли има лешников таханец бе? Аз къде съм бляла пак... ooooh!

Ама да не е нЕкой смотан там Rolling Eyes да се изложа.

Скрит текст:
Чай да го скрия, да не ме изтрият...че не е по темата - аз луднах по един на Тръндеви. Ей този ...майкоУУУ...като течен шоколад, как се намича само... Shocked ей тъй ми стават очите, ама нямаше оня ден в магазинчето, от където го вземам  newsm45
http://www.ecoproducts.bg/1735/%D0%BB%D0%B5%D1%88%D0%BD%D0%B8%D0 … 0%D0%B3%D1%80.jpg

# 192
На мен и халвата(във всякаква форма и вид, но най вече тъмно кафявата с фъстъците) ми действа пристрастяващо като фъстъченото масло - като започна и не мога да се спра, въпреки, че не ми е най-любимата храна. Обаче от нея много ме боли коремът...
SvetlaK, ако не си опитвала до сега, по-добре пробвай с по-малко бурканче. Или Кит Кат с фъстъчено масло - вкусът е подобен. Някои хора изобщо не го харесват, а пък Румен Луканов (оня от Сделка или Не) на няколко пъти обясняваше как фъстъченото масло било отвратително за българския вкус (много мразя когато някой генерализира така!).

# 193
Аз правя едни какаови бисквити с център от фъстъчено масло - мнооого ги мелим вкъщи, иначе така от буркана не знам как го ядете, не ми харесва чак толкова.
Всичко с надпис тахан, хумус и подобни подминавам, това лешниковото е само смлени лешници и захар, така ли? По описание май ще го одобря, обичам лешници и Нутела  Laughing

# 194
Според мен си е същото като течен шоколад, само че с по-плътен вкус (и съответно - по-скъпо). Simple Smile

Хумус и аз не обичам - единственият, който съм опитвала е този от Лидл, ама абсолютно нищо не ми хареса в него и не мога да си обясня как някои хора го ядат просто така.

Общи условия

Активация на акаунт