Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 155 495
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 330
Маслото Пилос е хубаво, не го отличавам от популярните немски масла в други вериги. Родна стряха мирише ужасно..

# 331
  • до най-прекрасния мъж
Масло съм взимала големите опаковки Pilos и Golden hills.  Доволна съм и от двете.  Взимала съм и малко пакетче Родна стряха,  малко дъхне на кисело,  но в храната не се усеща този дъх и е вкусно,  мирише на масло. Така или иначе,  няма да повторя от него.

# 332
  • shumen
От лидл съм вземала Пилос,но ми мирише и не ми хареса.

# 333
Ей, като казвате , че ще има кухненски уреди силно се надявам да има малката ръчна мелничка. Моята си я прецаках с един гаден кашкавал. Чакам от тогава да го пуснат, че ми е хипер удобен за малки неща за мелене- лук, орехи и други такива.

# 334
  • софия
Маслото родна стряха мирише ,свекърва ми обаче пък си взима едно дето е за кекс и е под 1лв (даже и то не мирише така ужасно) и е доволна.
От кебапчетата Стара планина сме много доволни.
Мисля че ще има чопър от 17.07 друго не помня ,не загледах по точно .И аз търся мелачка за сухи подправки .

# 335
  • Beyond the stars
Ей, като казвате , че ще има кухненски уреди силно се надявам да има малката ръчна мелничка. Моята си я прецаках с един гаден кашкавал. Чакам от тогава да го пуснат, че ми е хипер удобен за малки неща за мелене- лук, орехи и други такива.

Ако под мелачка имаш предвид чопърчето - точно то е на плаката + тигани разни  Peace

# 336
  • Асеновград
Чопъра е този със стъклената купа не е ръчен.Имаше плакат спорт. От кашкавала на Йотови бяха заредили само две кашончета а бях с отварянето на магазина.

# 337
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Снощи късно отидохме в Лидл и си купих от хубавия кашкавал. Много съм хепи.

# 338
  • Бургас
Трошката, това "масло", за което говориш, не е ли някакъв растителен продукт. Мернах, че има нещо такова, но ми се струва, че е нещо като маргарин newsm78
На мен маслото РС ми харесва. По-силно изразеният мирис на масло е до партида според мен. Вчера не ми стигна отвореното масло и се наложи да отворя ново пакетче да добавя. Първото си миришеше доста, а второто - изобщо Rolling Eyes В кремове, ястия и печива мирисът изчезва.
Дебна за отзиви за спалното бельо, да знам дали да се разхождам и днес. Надявах се вчера следобед, когато ходих за хранителни продукти, да са извадили нещо от новата седмица, дори и без цени, просто да погледна, но нямаше нищо.
Да споделя нещо - преди време съм взела някакви пакетчета със семена /слънчоглед, тиквени семки и кедрови ядки/, пише, че са за салати. Вероятно са били на промоция нещо Crazy И най-вероятно съм ги взела за поръсване на хлябове, дори не помня. Та, оказаха се идеални за влагане в домашно песто, заради наличието на кедрови ядки в пакетчето.

# 339

Ако под мелачка имаш предвид чопърчето - точно то е на плаката + тигани разни  Peace

ето това чакам с нетърпение!

# 340
  • Beyond the stars

Иии аз не бих отказала едно такова  Mr. Green Този за другата седмица си е със стъклена купа и т.н.  Peace

# 341
  • София
Здравейте, момичета!
Извинявайте ако вече сте коментирали, но искам да ви питам за сиренето Софра - видях в подобна опаковка сирене в ЛИДЛ, но беше с друго име - същото в нова опаковка ли е или съвсем друго нещо предлагат вече?
Кой е този "хубав кашкавал" от ЛИДЛ за който говорите, само по 2кг в опаковка ли е?

# 342

Иии аз не бих отказала едно такова  Mr. Green

Още страдам как си прецаках моето от глупост Sad

# 343
  • София
Да, това ръчно чопърче и аз го имам и е безценно. Но аз си го пазя само за лук, когато правя кюфтета. Няма такова улеснение! Simple Smile

# 344
И един съвет от мен- кашкавал в него НЕ!! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт