Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 155 491
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 360
  • София
А гризнахте ли вече от кашкавала?  Mr. Green Дали е толкова добър като миналия път, че четох за разлика във вкуса при различните разфасовки.

# 361
Хич не ми отвява парягите такъв уред, но лидълци не са пускали, та си купих от другаде . Peace

Сирене Софра в метална кутия вече няма, има друго. В темата са споделяли, че не е лошо, аз не съм го купувала. Peace
Кашкавалът , който хвалят е на големи пити около 2кг. Peace
Масло - купувам Пилос в големите опаковки, особено преди Коледа за сладки, харесва ми. Peace

# 362
  • София
Хич не ми отвява парягите такъв уред, но лидълци не са пускали, та си купих от другаде . Peace

Сирене Софра в метална кутия вече няма, има друго. В темата са споделяли, че не е лошо, аз не съм го купувала. Peace
Масло - купувам Пилос в големите опаковки, особено преди Коледа за сладки, харесва ми. Peace

Ясно за кашкавала, питам дали някой си похапна вече от закупения днес. Че вече нещо нямам вяра на никоя марка, тъкмо уцелиш нещо хубаво и на следващото купуване е боклук. А и два килограма кашкавал си е доста количество за чудене къде да го пробуташ.  Laughing

# 363
А гризнахте ли вече от кашкавала?  Mr. Green Дали е толкова добър като миналия път, че четох за разлика във вкуса при различните разфасовки.

А, гризнали те...чакай да го врътнат на фрайъра  Mr. Green

ПС...няма тая седмица да ходя до Лидл, затуй ви задявам тука сега  Whistling

# 364

Ясно за кашкавала, питам дали някой си похапна вече от закупения днес. Че вече нещо нямам вяра на никоя марка, тъкмо уцелиш нещо хубаво и на следващото купуване е боклук. А и два килограма кашкавал си е доста количество за чудене къде да го пробуташ.  Laughing

Отговарях на потребителка по-напред, но докато се натуткам да публикувам и твоя пост е излязъл преди моя. Peace За твоето питане, не знам.

# 365
И аз тази седмица ще пропусна, въпреки че се колебая за чехлите. Купувала съм подобни от друг магазин на тройна цена. Харесах си стола-закачалка от Кауфланд, та ще ходя да го видя (колко ли е голям). 

# 366
  • Асеновград
Кашкавала го пробвах още сутринта, на вкус си е същия .Нека някой купувал по 1кг. да качи снимка.Сутринта за втори път попитах в нашия магазин кой е на Йотови по 1кг. и служителките са категорични ,че няма такъв.

# 367
  • София
Кашкавала го пробвах още сутринта, на вкус си е същия .Нека някой купувал по 1кг. да качи снимка.Сутринта за втори път попитах в нашия магазин кой е на Йотови по 1кг. и служителките са категорични ,че няма такъв.

Мерси  bouquet Утре сутринта ще се заредя пред магазина, не вярвам да има останал довечера.

# 368
  • София/Испания
И аз да попитам, имам ютия от Лидл, но започна да тече отнякъде, купена е преди по-малко от 2 години, толкова пише, че е гаранцията, ще ми върнат ли парите или по-скоро ще ми я ремонтират?  newsm78
Пазиш ли касовата бележка?Аз мисля,че ще ти върнат парите,ако не е минала гаранцията.Ютиите не подлежат на ремонт,според мен. bouquet

# 369
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Обещавам да снимам  и да кача снимката тук,но в близките три дни няма да стане.Аз и днес отидох да се запася със кашкавалче.Бутнах го във фризера да отлежава. Laughing Laughing Laughing

# 370
  • Пловдив
Благодаря за насоките за уреда за сушене на плодове.Предпочитах да  е от  Лидал,че ми го хвалиха.А в Кауфланд и Метро знам че има. Hug

# 371
Благодаря за насоките за уреда за сушене на плодове.Предпочитах да  е от  Лидал,че ми го хвалиха.А в Кауфланд и Метро знам че има. Hug
В Лидл имало ли е някога такъв уред?

# 372
  • Вестерос
Някой разгледа ли гащеризоните?

# 373
пижамата с червеното горнище/потник/ пуска при пране. Прах я "на ръка" с хладка вода и пусна червено.

# 374
Гащеризоните са пижамести

Общи условия

Активация на акаунт