Къде в Пловдив? - 72

• 67 288
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
  • о`майна лунна нощ е
Оптодент зад спирката на Полиграфията.

# 61
  • Пловдив
Някой знае ли къде има нещо като борса за наемане сутрин на общи работници и каква е цената на надник? Бях гледала по телевизията  преди време, че има такива места.  newsm78

# 62

Благодаря много за препоръката.  Hug
Очилата ми станаха почти веднага, а служителките бяха много любезни и ми обърнаха страшно внимание при избора на рамка.

# 63

Благодаря много за препоръката.  Hug
Очилата ми станаха почти веднага, а служителките бяха много любезни и ми обърнаха страшно внимание при избора на рамка.

Винаги са така!

# 64
  • о`майна лунна нощ е
Радвам се, че и ти си останала доволна! Скоро сигурно ще ги посетя отново, за да си подменя стъклата на единия чифт очила. Разбират си от работата там.

# 65
Сюрпризиха ме, че сме канени на сватба, но времето за подготовка не е много. Ще си търся официален тоалет, да ми препоръчате магазини, в които  се предлага конфекция за  по- закръглени дами.

# 66
  • Пловдив
Сюрпризиха ме, че сме канени на сватба, но времето за подготовка не е много. Ще си търся официален тоалет, да ми препоръчате магазини, в които  се предлага конфекция за  по- закръглени дами.

В халите - Вили стил, имат магазин и на ул. "Иван Вазов", взимала съм си и от магазин "Карина" точно между двата входа на Илиенци.

# 67
Къде да отида за "леене на куршум" ? 😯

# 68
Някъде около понеделник пазара да има стъклар? newsm78

# 69
  • Пловдив
Къде да отида за "леене на куршум" ? 😯
При баба Магда в Прослав.

# 70
И къде е "Старата пекарна"?

# 71
  • Пловдив
И къде е "Старата пекарна"?
До стадион "Спартак", автогара Родопи и Била. Продължението на ул. Димитър Талев по посока автогарата, отляво има доста магазини - за дрехи, млечни продукти и др.  Peace
Страшно обяснение...  ooooh! Дано някой да разбере какво имам предвид!  Blush

# 72
Сетих се  - отдавна не съм минавала оттам newsm78 Благодаря adoration_ Simple Smile

# 73
На Главната има ли още магазин на H&M?

# 74

Общи условия

Активация на акаунт