Къде в Пловдив? - 72

• 67 441
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
Имам един въпрос, за който съм убедена, че не тук му е мястото, но не зная къде другаде да го задам в момента.
Във форума срещнах много препоръки за офталмолога д-р Маринов от Фихелп. Та той днес е назначил разширяване на зениците в продължение на СЕДЕМ дни. Това много ме изненада, аз за такова продължително разширяване не съм чувала до сега и не съм била подлагана, макар да нося очила от много години.
Моля, ако някоя от вас, дами, има личен опит с посещения при този лекар да сподели.
Притеснявам се какво ще прави това дете цяла седмица?! Не може да чете, не може да гледа телевизия, не може да рисува ... До колкото си спомням с разширени зеници се чувстваш много некомфортно дори когато вървиш навън.
Резултатите след разширяването на зеници при деца с Атропин за седем дни е много по-точно, от това с Цикложил 2 часа преди прегледа. При дъщеря ми дава почти 2 диоптъра разлика.

# 556
rire, благодаря за включването!
Не съм допускала, че може да има такава огромна разлика... newsm78

# 557
Няма защо.
Аз благодаря на всички в темата - всичко което ми трябва в Пловдив, от тук научавам къде да търся.

# 558
  • гр.Пловдив
И при нас след 10 дневното разширяване с атропин даде 1.5 разлика в диоптъра от първоначалния прегред. Какъвто и лекар да си, не мисля, че би причинил тава на дете ако нямаше смисъл и нужда.

# 559
И при нас след 10 дневното разширяване с атропин даде 1.5 разлика в диоптъра от първоначалния прегред. Какъвто и лекар да си, не мисля, че би причинил тава на дете ако нямаше смисъл и нужда.
Именно! Капките за разширяване са доста неприятни и то се прави наистина, защото без него не може да се уточни диоптъра, особено при деца. До колкото знам, Атропин вече рядко се използва, с Цикложил го правим един час преди прегледа.

# 560
Съжалявам, че въпросът ми не е свързан точно с пазаруването, но бихте ли ми казали къде да намеря контейнери за разделно събиране. На по-лесно място, ако възможно.
Благодаря !

# 561
# 562
Цял ден обикалям със сина ми да му търсим дънки, долнища и съм в задънена улица. Ходихме в H&M, Terranova, LCWAIKIKI - нищо. Висок е почти 160 и детската и тийн номерация са му малки,  мъжкото пък XS му е голямо. И кройките са ужасяващи - тесни в краката като клин, горе в кръста шупти. Къде да гледам другаде?

SANO препарати има в тяхно магазинче до Душо Хаджидеков.

# 563

Мерси Flowers Hibiscus

# 564
Съжалявам, че въпросът ми не е свързан точно с пазаруването, но бихте ли ми казали къде да намеря контейнери за разделно събиране. На по-лесно място, ако възможно.
Благодаря !

Трябва да уточниш локация. В Кичука има площадка, на която можеш да оставиш както строителни отпадъци, така и мебели и едрогабаритни отпадъци.

# 565
  • Пловдив
Питам-къде в Пловдив-хотел,къща за гости,приемат гости с ( големи) кучета.За Его знам,но цените са височки.Имате ли идеи? Може и на ЛС,благодаря!

"Тракарт" в Кършияка:

http://www.pets359.com/offer/1781/

# 566
  • Пловдив
Продукти на Сано се срещат и в Кауфланд /но не съм сигурна конкретно дали този го има наличен/

# 567
Продукти на Сано се срещат и в Кауфланд /но не съм сигурна конкретно дали този го има наличен/
Днес търсих в този на Брезовско, но нямаше никакви на сано

# 568
  • Пловдив

Мерси Flowers Hibiscus
Сано има и в БГ маркет с/у сфетофарите на Изгрев преди Скобелева майка .

# 569
Благодаря !

Трябва да уточниш локация. В Кичука има площадка, на която можеш да оставиш както строителни отпадъци, така и мебели и едрогабаритни отпадъци.

Става въпрос за битови отпадъци, а района е центъра или тракия  Hug

Общи условия

Активация на акаунт