Клиники в Истанбул - тема №2

• 104 551
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, когато трябва на 2 ден да отидете за стимулация, как процедирате? Пишете еmail на Севда или Елис по телефона ли звъните, съобщение ли пращате? Става въпрос за Мемориал.

Като ми дойде,веднага пиша мейл!

# 601
По скоро -  смс, вайбър, телефон, че времето да стигнеш до Турция е малко, а може да има забавяне на границата.

# 602
Благодаря ви момичета! Наистина трябва бързо да се действа, защото е свързано и с пътуване и вземане на отпуск и т. н и се притеснявах, че ако пиша на е mail може и да не ми отговорят веднага.

# 603
Green tree, аз писах на Севда, когато започнах да слагам лепенките. Бях с ПАЧ протокол. На първия ден като ми дойде цикъла писах мейл на Севда. Тя веднага ми писа че е в отпуск и ми изпрати мейли на Елис и на друго момиче- Хафизе. Писах на Елис, но преди да получа отговор тръгнахме. Когато съм получила отговор вече сме пътували и съм била с изключен интернет. Като отидохме сутринта се появи Елис и направо разговарях с нея. Тя ме пое и не съм имала проблеми. След това видях като имах интернет че ми е отговорила. Мисля че и да тръгнеш преди да ти отговорят няма да имаш проблеми, но по-добре е да се разбереш с тях.Зависи и дали трябва да им пращаш хормони, за да ти кажат дали ще стартирате. На мен не са ми искали да пускам тук преди да замина.

# 604
Казаха ми на 1 ви ден от МЦ да пусна ФСХ и естрадиол.  В неделя лабораториите при нас мисля, че не работят и ще рискувам да тръгна без да съм ги изследвала, ако ми дойде тогава.

# 605
Момичета,една приятелка има нужда спешно от една инжекция Пролутон депо,трябва и за четвъртък,ако някой има излишна...

# 606
  • София
Привет момичета, има ли някоя от вас на която се е налагало да ходи без половинката до Истанбул? Как мислите - само момиче в непозната държава? Искам да стигна до Ехомар за снимка, но май ще съм сама има ли някой който да пътува другата седмица та да не съм сама! Мисля да ползвам автобус от София!

# 607
Green tree, на твое място и аз бих тръгнала без изследване. На мен не са ми искали хормони от тук. Направо там ми ги изследваха. Мисля обаче, че при ПАЧ протокола така си процедират.  Пожелавам ти успешно стартиране и до щастливия финал да стигнете.

# 608
Здравей Green tree на мен също не са ми искали никакви изследвания но все пак питай Севда какво да правиш ако се случи да е някакъв почивен ден може да решат да отидеш още на първия ден от цикъла за да ги направят там те ще решат

# 609
Някой беше казал, че държат там да с иги правят, и по добре за нас да не се тревожим тук дали да пътуваме или изследвания да правим ид ачакаме резултат.

# 610
  • Живее на Луната
Привет момичета, има ли някоя от вас на която се е налагало да ходи без половинката до Истанбул? Как мислите - само момиче в непозната държава? Искам да стигна до Ехомар за снимка, но май ще съм сама има ли някой който да пътува другата седмица та да не съм сама! Мисля да ползвам автобус от София!

Аз съм ходила два пъти сама. Истанбул не е като останалата част на Турция, там се чувстваш като в нормален европейски град. Така че смело  и спокойно Simple Smile Може би предвид събитията през последната година бих избягвала туристическите места и летището.

# 611
  • София
Bell, благодаря !

# 612
ivkapivka 1 и аз на първичния преглед бях сама, не е страшно!  Сега  ако ходя за стимулация, пак ще съм сама ММ ще дойде направо за пункция.
Gerda 1 и аз предпочитам изследванията на хормоните да си ги направя там, въобще не знам колко са ни достоверни резултатите в нашите лаборатории. Севда ми каза, да ги пусна в БГ на 1 ви ден.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2017, 22:25 от green tree

# 613
Здравейте ,момичета!
Пожелавам на всички момичета  да чуят най-прекрасния звук от изплакването на своето бебе.
Dorito,момиче ,не се отказвай. Изобщо не си го и помисляй. Това че от този опит няма здрав ембрион,изобща не означава
че следващият път ще бъде пак така. Много пъти съм споделяла историята си,та за теб накратко ще я припомня. При първата ми стимулация в Мемориал (4та по ред ) за генетичен анализ имах 6 бластоциста. От тях нито един здрав. Бях като попарена. Не бях на себе си и никой не можеше да повярва,та и докторите дори. Тогава всички ме подкрепиха и ми вдъхнаха кураж да не се отказвам. Прибрах се в БГ с единствената мисъл че ще пробвам още веднъж. И така на следващата стимулация имах само 3 ембриона ,които ставаха за PGD. От тях един се оказа здрав. Не можех да повярвам. Да но 19 дни преди да навърша 43 този ембрион се превърна в едно здраво бебе и аз чух най-прекрасния плач, който разплака и мен.
Изобщо не си помисляй да се отказваш. Има време  и за осиновяване,но докато има работещ яйчник ,пробвай. Поне това беше мойто мото. Колкото и скъпо  да струва,пълната ми прегръдка в момента ,гушкайки бебето си е безценна. 
Успех !

# 614
Здравейте, следя темите от известно време .... идва и моя ред за Турция, след 2 неуспешни опита в България.
Миналата година бях на първоначален преглед в Мемориал, при проф. Кахраман и д-р Сахин. Бях приятно впечатлена, но точно тогава се случиха политическите промени, арести и т.н. и реших да пробвам в България. Е, беше неуспешно.
Сега организирам прегледи и в Мемориал, и в Бахчеджи - и след това ще си избера клиника и лекар. За Бахчеджи - ще си запиша час при д-р Карликая.
Можете ли да ми препоръчате доктор, от който имате добри впечатления в Мемориал? Професорката по-скоро наблюдава процесите, нали?
Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт