Ваканцията в пълна сила, и кой след второ се класира(3.07-9.07.2017)

• 97 947
  • 721
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Да, и тук излезе класирането с текста:
"Списъкът е актуализиран с данни за 2-ро класиране. Ако нямате ред за даден етап на класиране означава, че не сте класиран на този етап."

Чакаме и статистиката ...

Някой да се похвали, че се е преместил напред?
Ниееее! Успех на всички!

# 211
За мен логично беше, класиран и записан участник на 1 класиране, да не "играе" на второ и съответно да не стои ред класиране, при положение, че не участваш. Thinking

# 212
  • София
...
Ниееее! Успех на всички!
Честито! И къде отивате, ако не е тайна?

За мен логично беше, класиран и записан участник на 1 класиране, да не "играе" на второ и съответно да не стои ред класиране, при положение, че не участваш. Thinking
Ами и така си е добре, защото се вижда къде си приет. Иначе всички ще ревнат, че им липсва.

# 213
С бал 464 (девойки) сме се класирали в 91НЕГ на второ класиране.

# 214
  • София
С бал 464 (девойки) сме се класирали в 91НЕГ на второ класиране.
Предполагам това е по-желано училище и ЧЕСТИТО, разбира се. За .500 не Ви е стигнал бала, но сега нещата си дойдоха на мястото. Peace

# 215
Успяхме за Първа Испанска!

# 216
"Списъкът е актуализиран с данни за 2-ро класиране. Ако нямате ред за даден етап на класиране означава, че не сте класиран на този етап."

Чакаме и СПРАВКАТА за минималния и максималния бал по паралелки за второ класиране ...

Мда, въпросното ни приятелско дете, за което споменавах, че не му достигат 2 точки за 91НЕГ.
Е, сега вече е вътре с бал 448 - момче(това за статистиката Simple Smile

# 217
  • София
...
Ниееее! Успех на всички!
Честито! И къде отивате, ако не е тайна?

Ами и така си е добре, защото се вижда къде си приет. Иначе всички ще ревнат, че им липсва.

Разбира се, че не е тайна - НТБГ Застрахователно и осигурително дело с немски. В случая гонехме училище и език /немски/, без особено значение специалността, защото всички са добри. За мен по-добре беше банково дело, но не ни стигна бала за там. Важното е, че девойката е на седмото небе от щастие. Утре ще се записвсме. 🤗

# 218
И моята дъщеря се придвижи едно желание напред, което всъщност е смяна на училището. Ще учи там, където искаше от самото начало  Hug Heart Eyes Peace

# 219
  • София
Браво! Честито!

# 220
  • във фурната
Хайде и нашия младеж в 91 НЕГ.Да ни е честито! Честито и на всички,придвижили се напред в класирането!На добър час!

# 221
# 222
  • Sofia
Браво! Честито!
Браво и от мен!!Ако не е тайна с какъв бал? Чакам статистиката за София, но специално испанската ме интересуваше най-вече:-D

# 223

Чакаме и статистиката ...

Ниееее! Успех на всички!

И ние! Усспех на всички!

# 224
73то, момче, бал 427

Общи условия

Активация на акаунт