Ваканцията в пълна сила, и кой след второ се класира(3.07-9.07.2017)

• 97 873
  • 721
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Синковецът си остава в Джон Атанасов - Системно програмиране.
Ако има и други там, ако има "заешка" група във фейсбук, моля, пишете ми  Hug

# 256
Може ли да ми разясните малко за третото класиране. Може би няма да стигнем до там, но девойката ми иска да се пробва. Благодаря
Третото е като първото, но се кандидатства само за обявените свободни места. Мястото от второ класиране не се пази.
много ви благодаря.
На второ класиране сме приети на трето желание, в хубаво училище и хубава специалност, но като сме си навили, че иска да е с най - добрата си приятелка Cry Cry Cry
Т.е. за трето трябва да я отпиша, ако я запиша за да участва?  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling EyesТова едва ли ще стане, дано да я разубедя.

Благодаря
Според мен най-доброто решение е да я разубедиш. Риска е голям, шанса малък. Да не стане накрая хем да не е с приятелката, хем да е в някое нежелано училище.
разубедих я Laughing Laughing Laughing Laughing
утре ще я запиша

# 257
При моя син, при писане на желанията, първо имаше влияние на "Ама ние във 22ро може да сме с ХХХ!" (най-добрия приятел). Убедих го, че няма никаква гаранция, че ще са заедно в един клас (при разлика в бала им над 40т.) и всеки да си подреди каквото той си иска, а приятелството си им е лично тяхна работа да си го поддържат и че то не е въпрос на учене в един клас! В момента и двамата са много доволни от второто класиране (моя не мърда, другото с една паралелка напред в НТБГ)  hahaha черпят се в момента някъде  Sunglasses

# 258
  • В морето
Моята девойка е с една идея по-добро класиране. С 406,74 т остава  в Първа ЕГ Варна, с първи английски и втори немски език, но с четвърти профилиращ предмет история ("отърва" се от химията  Mr. Green ).
Скрит текст:
За съжаление не успя да се пробори за първи немски, но се надявам да е достатъчно амбицирана и да си го научи добре, дори и като втори.
Също така се надявам да си направи правилните изводи. Много малко точки я деляха от паралелката, която искаше най-много и с малко повече самодисциплина в нужния момент можеше и да се получи. Но това е положението. Дано и този път се окаже вярна поговорката "Всяко зло за добро", в която много твърдо вярвам.

Апропо, още няма статистики за Варна, но ми прави впечатление много малките размествания... Наистина децата с подобен резултат са много...

Желая много късмет и успехи на всички деца!
[/spoiler]
Това е чудесно класиране, много успехи дано да има, както и на всички младежи и девойки, които успяха/не успяха да минат нагоре. Но и аз вяравам много в поговорката "Всяко зло за добро".

# 259
Приета съм по първо желание!Успях!  Praynig Praynig Sunglasses Sunglasses Embarassed Joy bowuu bouquet
Благодарна съм страшно много на Бог

# 260
Убедих го, че няма никаква гаранция, че ще са заедно в един клас (при разлика в бала им над 40т.)
А как се формират паралелките в дадено училище? Едва ли е само по успех newsm78 newsm78 newsm78...

# 261
  • Burgas
Честито на всички!
Мойта не пожела второ класиране, защото е приета в желаното училище, а специалността била без значение, сега като гледам статистиката можеше да мръдне напред, но тя каза това ми е бил късмета и искам в тази специалност, а и вече намери група с приети деца в тази паралелка и е супер доволна.
От вчера ходи на лятна ИТ академия, дано да й хареса.

# 262
  • София
Хубава ваканция на всички бъдещи осмокласници! Изживейте си лятото спокойно. Насладете се на почивката! И вие, майките,също... Grinning

# 263
  • Burgas
От сега мисля, униформи - до края на месеца трябва да отидем за размери ( към 200лв ще струва, а ако вземем допълнителни ризи още 50-60лв) А дали ще има нови учебници тази година?

# 264
  • София
Честито на всички!
Мойта не пожела второ класиране, защото е приета в желаното училище, а специалността била без значение, сега като гледам статистиката можеше да мръдне напред, но тя каза това ми е бил късмета и искам в тази специалност, а и вече намери група с приети деца в тази паралелка и е супер доволна.
От вчера ходи на лятна ИТ академия, дано да й хареса.
И мойта веднага намери група във фейса със зайци, които ще са в един клас. Да се запознаели преди 15.9. 😁

# 265
  • Пловдив
От сега мисля, униформи - до края на месеца трябва да отидем за размери ( към 200лв ще струва, а ако вземем допълнителни ризи още 50-60лв) А дали ще има нови учебници тази година?

Със сигурност.  Peace

# 266
Убедих го, че няма никаква гаранция, че ще са заедно в един клас (при разлика в бала им над 40т.)
А как се формират паралелките в дадено училище? Едва ли е само по успех newsm78 newsm78 newsm78...
Ами за коментираното 22ро (което искаха и двамата) има 2 паралелки ИЕ+АЕ и две АЕ+ИЕ, пърово каква е гаранцията, че ще ги приемат в еднакъв профил (дори и в едно училище), а и при 10 приети момчета в профил те двамата да са в 5те в единия клас  hahaha че то нали се слави като "девическо" училище  Joy
А във втора английска например са всяка паралелка с различен профил (1, 2, 3 и 4ти профил), т.е. едно желание е =13 места за момчета... Каква е точно гаранцията, че с разлика >40т и двамата ще са между тези 13  newsm78

Просто не бива това да е водещото при подреждане на желания. Желанията са си лични, индивидуални съгласно някакви мечти и планове за бъдеще, дори свързани с това, дали училището има добър футболен отбор  Whistling

# 267
  • Варна
Аз очаквам с нетърпение статистиката за второто класиране във Варна.

# 268
  • Burgas
Аз очаквам с нетърпение статистиката за второто класиране във Варна.
Бургас, излезе

# 269
А някой дали има представа, ако е проследявал минали години, кога може да се очаква статистика с минималните и максимални балове за София? Крайно ми е любопитно как са мръднали баловете, особено за някои училища Wink

Общи условия

Активация на акаунт