Искам да кажа ... (129)_03.07-09.07

• 59 513
  • 672
  •   1
Отговори
# 135
Очаквах страшна буря, ама поваля половин час и това беше. Така е добре. Чак и дъга имаше.
Алечка, подсети ме за пърленки. Трябва да направя.
А това с блата на три ме разби  hahaha

# 136
  • Ямбол
Аз малко съм на друга вълна. Ровя за дати и срокове да не изтървем нещо. И морето ме чака в събота, но то е сега на заден план. Минаха днес двата по-тежки изпита в Пловдив. Каза, че всичко е писал, ще видим после.  Остава в петък химията във Варна и край. После ще проверявам всеки ден.
На работа ми остана една последна справка, но голяма, аз обобщавам за катедрата за цялото училище. Надявам се да успея в сряда да приключа.

# 137
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Успех на момчетот ти, Лиляна!
Имаме нужда от доктори.

# 138
Добро утро. Моите мъже ме събудиха в ранните зори.. То вярно,  че спим и на обяд, рано лягаме, ама все пак...
Джена, на 18 км сме  Simple Smile ние сме на Иканталъка до Балчик. А какво ще има днес в Балчик? Ние за днес сме планирали Калиакра и Болата.
За морето ще кажа, че за два дни успя да отмие цялата помия, която бях набрала. Сякаш съм тук от седмица поне. Но вече знам как ми се почива. Аз май съм казвала, че не обичам да се кисна нито в басейна,  нито в морето,  не обичам и да се пека,  обаче обичам да гледам водата. И ми е добре сега.
Светалчо,  браво на внучка ти. Смело напред й пожелавам.
Лили, успех на сина ти.

# 139
Добро утро.
Тук все още е хладничко. Не очаквах, но съм приятно изненадана.
Искам да кажа, че разбрах защо се слагат високи колове на стръковете домати. Даун, за теб се сетих. Ми, те ставали високи по два метра. А до преди 1 месец се чудих защо на нова малко и нежно коренче за забучили такъв голям и грозен кол. Аз, че не ям домати- не ям, но съм израснала на село, сред кози, магаре, кокошки, тютюн и всякакви зеленчуци. Явно всичко се забравя с времето.
Лиляна, успех на момчето ти!

# 140
  • Бургас
Добро утро!
Като дете много обичах да си играя във вадите на доматите,докато ги поливам. Правих си замъци и пътища. Гледахме много картофи,краставици,чушки и още други неща. И сега имам мерак,но няма къде. Надявам се,че един ден ще си имам така желаната къща с двор и там.
Съни,ще се радвам ако споделиш с нас,някоя снимка на Калиакра и Болата. Има разкошни местенца там. Никога не съм ходила там. Но от снимките,разбирам че ще ми хареса - див плаж и много камъни и скали. Хубава и релаксираща почивка ти желая!
Успех на сина на Лиляна! Щом има желание е мерак,ще го приемат,там където иска.
Тук е хладничко. Странно време...онзи ден умирахме от жега,а сега е хладно. Егати и температурните аномалии.

# 141
  • на Мелмак
Добро утро !
Хладно е все още , отивам за още кафе  Grinning

# 142
 Hug
Добро утро! И нас ни валя брутален дъжд вчера, но по време на концерта всичко беше супер. Аз не харесвам Плацебо, опитах се да ги слушам през деня, за да се надъхам, но направо ми бяха непоносими. Обаче..там.. на живо, с две електрически китари, барабани, екзалтирана тълпа, на фона на залязващото слънце в Античния театър с гледка към Пловдив ми се сториха много приятни!!!  Heart Eyes Беше хубав концерт, черпя ви ако някой случайно ги харесва:

Началото!

Развръзката

Атмосферата https://www.instagram.com/p/BWGSiqjlaZ4/?taken-by=hrisi_georgieva

Днес в София, по моите стандарти си е направо студено. Ужасни са тези смени в температурата, ама време..какво да се прави.

Ние ще сме на хижа този уикенд, нямам търпение. От х. Плевен групата смята да се качи на вр. Ботев, аз още го обмислям. Не знам дали няма да ми е много трудно, не искам да бавя всички, а едва ли ще успея с тяхното темпо, но въпреки това, ще се пробвам.

# 143
  • постоянно
Захирче, Пласибо казали Хелоу София  Laughing

# 144
Добро утро! Закарах децата на ясли и градина, закусих и нищоправя, докато дойде време да се приготвям за работа.
Много мило ми стана днес при следната ситуация. Майка ми е първа смяна тази седмица и е взела каката с нея, та, оставям малкото човече в групата и то започна да плаче, въпреки двата вагона, които носише в себе си за кураж. Та, влиза той с боен рев и насреща кака му. Милият, така се гушна в нея и горко заплака, а тя го гали го главицата и го успокоява. Heart Много мила гледка бяха.
Тегава ми е много втората смяна, а днес - още повече. Чакам много скъп човек и ми се искаше лично да го посрещна на летището, но не е удобно да се сменям и май той ще ме посрещне вкъщи от работа Heart Eyes. Купих бански на бандитите и се надявам в петък след работа да отидем на плаж.
Хубав и успешен ден от мен!

# 145
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Лято, много са мили децата като проявяват обичта помужду си.
И моите миналата седмица така ме разкиснаха - Светлият Лъч нещо се беше разлигавил и се тръшкаше, че не съм купила басейн (а не купих, защото нямах в себе си 28 лв. и освен това се надувал с компресор, какъвто също нямам, а басейн в кутия нямаше да свърши работата, за която го искахме - да ги разхлади.) Та стоят в парка в Банкя тримата - той (на 6), братовчедка му (на Sunglasses и Майското цвете (на 3), той вече нервен и реве, братовчедка му реве от солидарност, а малкото се чуди да ревне или не, защото много не разбира за какво е патардията. И както държеше в ръцете си разни играчки, пусна ги на земята, затича се към  брат си и го прегърна през корема (щото до там стига) да го утешава. (На това място аз се размазах от умиление, но трябваше да се държа неутрално, въпреки милната картинка.) Той, вече стабилно подкрепен от женската част на триото, усили звука, та се наложи да размръчкам трогателната картина, като ги натирих към една по-сенчеста и уединена част на парка, където да си пореват на спокойствие. Много мразя да ми се налагат със силата на плача си и се старая да не го допускам.
За да го докарам до развръзката ще кажа, че накрая се разхладиха с пръскачката за поливане - доста по-ефикасен и веселокикотещ начин, напикаха се от смях.

Захирче, и при мен така се случва често - като тръгна с малка кошница, обикновено я препълвам, а като тръгна с голяма - с полупразна се връщам.

Много интересно newsm78 на възрастта на братовчедката излиза емотикон, колкото и пъти да напиша 8.

Джена, на теб ти завиждам направо. Обичам Албена аз, но ползвам само водата, пясъка и алеите, а те ми харесват. Нямам поглед върху обслужването.

# 146
Едно много сладко клипче от фейса за обичта между сестрички/братчета  Hug

https://www.facebook.com/dagenscom/videos/1709842232647295/

# 147
Защото си натиснала цифрата осем и веднага след нея има скоба, това е емотиконата за емотикона с очила. Ох, много тафтология стана, но се надявам да ме разбра.

# 148
  • София
Ехе здравейте.Завърнахме се от морето ние.МНого хубаво изкарахме там.ПОнеже не ни се тръгваше от Гърция отидохме и до Преспанските езера.Е там вече си починахме.
СЕга ремонт майстори ми се мотат тука ужасно.
Хванх много тен и даже поизгорих корема малко. Laughing

# 149
Светалчо, подарявам детски голям басейн. Ползван веднъж. Не е надуваем, а е с по- твърди стени и дъно от мушама.
Пиши ми, ако си заинтересована.
Миднайт,  Hug Как са роднините- змиите?

Общи условия

Активация на акаунт