Искам да кажа ... (129)_03.07-09.07

• 59 412
  • 672
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Средното събира по една шепа по заръка на баба си. Тя си ги слага в саксиите, помагали нещо си Rolling Eyes

# 31
Средното събира по една шепа по заръка на баба си. Тя си ги слага в саксиите, помагали нещо си Rolling Eyes

А, не знаех, че помагат, ама може и да е вярно. Като знам как ги гледам моите и как са луднали, явно ще да е от мидите  newsm78

# 32

А, не знаех, че помагат, ама може и да е вярно. Като знам как ги гледам моите и как са луднали, явно ще да е от мидите  newsm78
Мисля, че ги ползват като дренаж в саксиите освен за украса. Peace

# 33
  • дядовата ръкавичка
Хитро е това със саксиите, ще пробвам.
Щерката събира, аз не обичам да събирам нищо. Дразни ми затрупването с предмети, неща.
Девойката си прави колажи с мидички или ги рисува.  Аз слагам в стъклени съдове, а немалко заминават на боклука.
И камъни имаме бол, къде намерени, къде специално купувани. Заринати сме с природа вкъщи.

# 34
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Събирам аз и миди, и камъчки и всяко интересно природно нещо, което ми попадне пред погледа (имам един стъклен съд, пълен с красиви бобени зърна, почнах от едър като миди кафяв боб и после прибавях розов, черен, с очички, без очички и т.н.) - после си седят в една голяма купа, разглеждам си ги понякога, раздавам, когато някой си хареса нещо, после се разпиляват незнайно как, но идват други и така. Събирането ми харесва много, разглеждането също, но не ги свързвам със спомени, просто ми харесват на допир и визуално.

Много тъмен ден днес, а не обичам да седя на лампа през деня.

Белинда, разкажи малко за Козуначко, имам нужда от нещо сладко и топло. Laughing

Даун, браво на теб!  Hug

# 35
  • Euskal Herria
Хакнат ми е фейсбук профила! От тази сутрин, направо съм бясна. Излиза ми някакво съобщение, че съм качвала..моля ви се, нецензурни материали със сексуално съдържание. Предполагам, че е някой вирус ама все пак, 72 часа ще съм наказана.
Вчера админ на една от групите, в която членувам, писа предупреждение - от фейсбук ограничавали публикациите на снимки с разголени хора - от плаж, по бански и пр. Такива снимки автоматично били спирани и след това пращали доклад до админа на групата.

# 36
Нямам никакви такива снимки. Нямам афинитет да си показвам банските, гащите и т.н.  Crazy Щото и такива хора има, ама се преместиха в цяла тема, посветена на нарцистичността си.. Mr. Green

Това е вирус, моя позната ми излизаше, че пост-ва странни неща в една група и тагва всички приятели, тя е възрастна, много интелигентна дама и може би първия път съм кликнала по погрешка, и така съм си заразила профила.

# 37
Искам да кажа, че ми беше много приятно тук, дами и Куркума.

Простотията, обаче, е по-напориста и победи. Вече не ми е тук мястото.

# 38
  • постоянно
Добро утро на всички , при нас днес е хладно и по-добре  Hug

Имам много работа днес , но ще ви чета когато мога  Peace

# 39
  • Mediterraneo
Нищо не събирам, не обичам да ми се подмятат боклучки. Затова и не се задържам дълго в стаята на децата, че от листчета, дреболийки и простотийки, които са им много ценни и необходими, аз се задушавам.

Сбъдващааааа, какво става?!

# 40
  • sofia
Що така, Сбъдваща?
Нема да се косиш, то по хората ходи  Hug

Аз в реала с какви тъпоумия се сблъсквам напоследък.....и то ги творят уж ЕнтелЕгентни хора.

# 41
Тук простащината е често толерирана.
Не е нищо ново.

# 42
Искам да кажа, че ми беше много приятно тук, дами и Куркума.

Простотията, обаче, е по-напориста и победи. Вече не ми е тук мястото.

Какво пак е станало? Антигона се махна, Марипоса и тя, може и други, но не съм успяла да ги запомня. Какво се случва в тази уж лежерна и приятна тема  Shocked

# 43
Сбъдваща, не така. Така винаги ще побеждава, а темата си е много приятна.

# 44
За мидички и камъчета - събираме и мъкнем отвсякъде, включително и пясък. Аранжирам в буркани, широки бутилки, а напоследък в такива цилиндрични вази:

Бих искала да си направя една цяла такава колона, висока до тавана, обаче още го мисля как да стане технически.
Много интересни цветови комбинации се получават от различните места, а някои аранжировки са ми особено любими и само като ги гледам, релаксирам и се усмихвам. Сега имам идея за "дъга" от пясъци - на редчета, от Ахтопол, до Крапец. Не знам дали сте обръщали внимание колко са различни пясъците. Живот и здраве, през септември мисля да ги събера Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт