Искам да кажа ... (129)_03.07-09.07

• 59 504
  • 672
  •   1
Отговори
# 435
  • Ямбол
Стискам за сина днес, ще стискам и за теб, Мария.

# 436
  • Germany
Честити рожденици! Здрави и щастливи да бъдат!
Мария, стиснати палци!
Аз се събудих в 5,30 от гръмотевици. Писна ми от тоя дъжд! И двете деца са на спортен фест от училище днес и много се надявам да ги отменят, че хич не ми се иска да търчат в дъжда... Вчера се жалвам за пореден път на съседката, че ми липсва слънце, а тя много учудено ми вика "ама тази година имаме слънце!". Има да, по няколко часа сутрин и всеки следобяд дъжд...

# 437
  • Euskal Herria
Благодаря за пожеланията!
Стиснати палци от мен за всички, които имат нужда!

# 438
  • София
Честито на рожденичетата bouquet
Палцестискане на нуждаещите се!
Прегръдка за форумния Елин Пелин, така да ме разсмива Hug
Аз да се оплача каква дропла съм станала. Вчера успях малко да поплувам, ама наистина малко, половин час дали имаше...И днес съм робокоп Shocked Ръце, рамене, гръб-всичко ме болиии ooooh! Егати кюфтето, дето съм станала...

# 439
  • Бургас
Ванини, може да викнеш аниматори някъде из морската. Много РД правят на масичките срещу тенис кортовете, до Уеста, на Нептун също. Сега е актуална и конната база в Маринка.

# 440
  • Бургас
Ванини, ако харесваш веригата заведения на Кишишев да ти предложа да погледнеш първото, което отвори преди години.До морската, в блока срещу Хепи. Пак го е взел той, има приличен детски кът отвън, масите са големи ,събират компании. Ходихме скоро, внучките добре си играха сами, пред очите ни са има пространство за тичане.

# 441
Стискам палци на Мария и пожелавам много късмет на сина на Лили!!!!  Hug Лили, чакам да се похвалиш с кандидат-доктор съвсем скоро!!! И съм сигурна, че ще стане!!!

И аз си мислих за Куркумата скоро и ей го. Чуден е. На мен ми навява асоциации на Йовков.  Heart Eyes

Белинда, мисля че си много самокритична.  Naughty В крайна сметка съвсем скоро роди. Няма се шашкаш!!

Аз да се отчета, втора пълна седмица съм много стриктна с НВ ВМХ. Не знам дали съм свалила, защото не се меря, но продължавам. По принцип нося 38 европейска номерация, вчера и 36 ми ставаха ама по-скоро го отдавам на калпави кройки, отколкото на бързо вталяване. Факт е, че ям в пъти по-малко от преди, не съм гладна,  не пия алкохол (вчера си налях чаша вино и не можах да я изпия) и ми е много добре.

Купих си едно много симпатично чантенце вчера, обикновено не взимам чанти от магазини за дрехи, гледам да са си хубава марка за чанти, ама тая много ми хареса и си станахме приятелки. Сега съм доволна. Имам доста работа обаче тия дни, напънаха ме с две нови проучвания и е малко...  Crazy

Даун, успех и на тен днес с тоя неприятен разговор, който ти предстои!!!

# 442
  • на Мелмак
Добро утро,
Честито на всички празнуващи.
Чакам да дойде неделята да си почина , да излезна с приятелка.

# 443
На този свят доброто и лошото се редуват. Ама няма как да оцениш едното, ако не си опитал от другото.
В този ред на мисли заслужава си да изтърпиш сандо, само за да можеш да прочетеш куркума.
Куркума, съжалявам за реколтата. "И утре е ден" казват хората  Peace
Честити рожденици, живи и здрави да са  Hug

Руми, страхотно си го казала Simple Smile, а и хубавото е, че можеш да прескачаш във форума.

Куркума, отбивай се от време на време. Знам, че сега е градинарски сезон, ама то и отмора трябва.

Мари, стискам ти палци и на синът на Лиляна.

Белинда, половин час хич не е малко като за след година неспортуване.

Захир и аз ще съм стриктна. Утре ще забъркам крекерите и хляба и ако станат добре ще дам рецептите. А разговорът не го проведох, защото ми дожаля. Човекът е много мил и симпатичен и реших другата седмица да е, за да не му скапвам почивните дни. Дори да не е сериозно хлътнал, винаги е гадно да те отхвърлят.

Успях да "убия" още един лап топ  ooooh!. Този, който ми даде приятел, докато чакам развитие по моя. Сега пиша от този на детето и треперя, да не му се случи нещо и на него, че ще се гръмна. То бива карък, ама чак пък толкова. Още се разправям, че не искам да ми го поправят, а да го заменят или да ми върнат парите и те май ще ми върнат парите, което означава, че ще трябва да търся нов, което си е досадно, както и да го гледам. Ако има някой ИТ спец, да ми препоръча веднага някакъв, който да става за обработка на снимки с фотошоп, да е бърз и там каквото още трябва.

Днес грее чудно слънце и макар че е хладно е много приятно. Разходих кучката и се чувствам супер освежена.

# 444
  • София
Стиснати палци и успех на Мари и сина си Лили!

Честито на всички рожденици от вчера (и днешни ако има  Grinning)!  bouquet

До другия петък програмата ми е супер запълнена след работа. Днес трябва да изляза по-рано от офиса, защото съм на фризьор, а моята фризьорка е толкова туткава и пипкава, или да си го кажа по книжовно му - флегматична  Mr. Green, че й трябват цели 3 часа, за да ми боядиса корените в русо, след което да ми направи розови кичури. Навила съм си, че ще се барна като папагал за морето, но не мога да реша дали кичурите да са едри или по-тънички. Моята съседка, която е фризьорка, твърди, че розова боя се прави като се смесва руса и червена (логично все пак). Обаче моята фризьорка решила, че специално за мен ще вземе готова розова боя и по телефона ми каза, че е доста розова, разбирайте - ярка!  Crazy Мен това леко ме притесни, защото си представях по-бледи розови кичури, които да не стряскат околните и най-вече мен. Та стискайте ми палци за довечера. Ако чуете пронизителен писък около 7 вечерта, да не се чудите от кого произлиза и каква е причината.  Mr. Green

# 445
Добро утро!

Успех на когото му трябва от мен!

ванини, децата на 2г ли ставаха? Ако е така, направи го където ти е удобно, за тях ще е без значение.

Тонка, аз боядисвах кичури на Калина с розова боя от Турция, при нейната тъмна коса станаха доста ярки. Simple Smile

# 446
Тонкааа! Да се покажеш после!!!  Hug

Даунче, аз хляб не ям никак. Дори не ми се яде. Ама ако е ок, може да ми метнеш една рецептица. А за човечеца, има ли шанс да му кажеш, че не е ок такъв тип поведение и ще се наложи да го репортнеш, пък ако се зАпре, ще е супер и ще си го спестиш?

# 447
Тонка, сложи само цветен тонер, а не боя за розовите кичури. Той се отмива, но пък можеш лесно да си го подновиш ако ти хареса. Ако е боя, особено смесена, ще се видиш в чудо как да си върнеш русото.

Ако е тонер, можеш да си купиш от същия и кръщелницата ти може да ти го сложи, ако падне, но се съмнявам защото поне месец издържа.

Захир, то хляб е силно казано, защото няма брашно освен бадемово и кокосово и някво друго чудо Simple Smile. А човека е ок и смятам, че като поговорим няма да ме притеснява. Няма на кой да го докладвам, защото той представлява един от контракторите ни, а и реално нищо не е направил, пробва се, което си е ок. Ако продължи след разговора ни, вече няма да е ок.

# 448
Точно това имах предвид Даун, дано успеете да се разберете цивилизовано, без никой да разбере, щом е свестен човека  Peace

Мари, лили, стискам палци.

Кой беше от Черноморец? Бързо да си признае, че ще питам нещо Wink /за хотели, естествено  Mr. Green/

# 449
Благодаря за палците. Всичко ми е ок. Така каза гинекологът.

Тонка, моя братовчедка се прави много хитро на розови кичури. Купува си най- обикновена руса боя и една някаква ягодово русо(по спомен я пиша) Омесва и двете в купа, но не бърка до образуването на еднородна на цвят смес а на две на три. После си се кляпа както с нормална едноцветна боя. Всички й се възхищават и я питат кой е майсторът. Тя пък ги лъжи, че отива чак в Благоевград.

Общи условия

Активация на акаунт