Искам да кажа ... (129)_03.07-09.07

• 59 515
  • 672
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
..
Очуканата шума откри няколко по-долни, забравени, пооформили се като топка краставички. Дожаля ми за тях. Толкова дословно приличат на фитнес-прошляци! Надути, напомпани, пъпчиви, бодливи, безполезни, препълнени с ненужно семе.
Joy много сполучливо сравнение,много  bowuu.
С пъпеш не разполагам,ама един градински домат може да му осоля,ако не окъснее много  Thinking.Насам ни подмина градушката,пу-пу...че щях да търча между колата и доматитО   Mr. Green.

# 421
Стига де, нали няма да има вече градушки. Аз не слушах прогнозите и коментарите ви ме изненадват.

Куркума, много ми хареса сравнението за напомпаните корнишончета  Hug Не знам защо, но правя веднага асоциация със стихчето "Джип и тенджера"  Laughing Хем модерно описание, хем истинско, реално, точно в нашето време...

Честити рожденици! Живи и здрави да са! Моят син също е раче и не че ми е син, но е много разбрано дете  Heart Eyes

Успех на Лиляна на момчето. Стискам му палци и аз  Peace

# 422
vanini* не зная в кой град си, но вече има толкова много възможности за РД, особенно за децата. Зависи от възрастта и интересите на детето.

Моите краставици вече почити умряха, сега са на ред чери доматите.

# 423
  • Tам през Атлантическия океан
vanini* не зная в кой град си, но вече има толкова много възможности за РД, особенно за децата. Зависи от възрастта и интересите на детето.

Моите краставици вече почити умряха, сега са на ред чери доматите.

Имам 4 корена домати
сефте за проба посадих тази година  Crazy тамън почнаха да добиват цвят и някакви пильоци си замезиха с тях  Laughing

# 424
Моите се редуват- маслина, цикас, домат, чушка, палма....  Mr. Green
Пръскай с масло от нийм, убива всичката гад  Mr. Green

# 425
Трябва да ги сложиш между бидоните за зелето, инак няма да вържат hahaha hahaha Има и научно обяснение. Бидоните служат като въздушна възглавница и генерират топлинна енергия от слънцето ooooh! Изчерпал съм се явно, друга глупост не можах да измисля.  ooooh!Изпадам в сатурнова дупка нещо. Нямам муза, вдъхновение нямам Joy

# 426
Тук топлинна енергия не ни трябва, виж малко студ би бил добре дошъл.

# 427
Тук топлинна енергия не ни трябва, виж малко студ би бил добре дошъл.
Сигур, Даун и тя гледа домати на студ. Трябва да почерпим опит newsm78

# 428
Моите се редуват- маслина, цикас, домат, чушка, палма....  Mr. Green
Пръскай с масло от нийм, убива всичката гад  Mr. Green
Ама това са някакви пилета Laughing  те ми наклюцаха 'реколтата' и смокинките ми изядоха  Laughing то дръвчето младо едвам 4 плодчета 'роди' .
Някой ми каза CD дискове да закача за др. година , плашело пилетата  Laughing
То тук или пилета или  сърни , зайци  Laughing опасват нещата  Joy

Последна редакция: пт, 07 юли 2017, 01:48 от Desss

# 429
 Десс, Отиваш в Долар стор, има едни зелени мрежи в секцията за градинарство и завиваш с тях. Аз така съм завила смокинята, а преди години завивах и доматите.
Естественно след сезон е за буклука.

# 430
Да  Peace другата година ще съм подготвена  Grinning

# 431
И плашило може да си направиш. С много дрънкащи аксесоари. Ако няма вятър си вземи някой да ги духа, та да дрънкат, да плашат пиляците, деее hahaha

# 432
СандО , що не спиш
лягай си при жената , чий го дириш тук  Laughing

# 433
На този свят доброто и лошото се редуват. Ама няма как да оцениш едното, ако не си опитал от другото.
В този ред на мисли заслужава си да изтърпиш сандо, само за да можеш да прочетеш куркума.
Куркума, съжалявам за реколтата. "И утре е ден" казват хората  Peace
Честити рожденици, живи и здрави да са  Hug

# 434
Добро утро, банда!
Куркума, ако щеш вярвай, но точно вчера си мислех за теб!
Ванини, да ти кажа, че децата нищо няма да си спомнят от рождения им ден. Направи го някъде, където и ти да се чувстваш като гостенка и да не слугуваш, а децата да има къде да маат гащи. Ще имат снимки за спомен.
Моля ви са положителна енергия и палцестискане!

Общи условия

Активация на акаунт