Искам да кажа ... (129)_03.07-09.07

• 59 470
  • 672
  •   1
Отговори
# 540
Лято, сега те прочетох, и искам да ти кажа, че при стюардесите има различни типове жени, така, както и във всички други професии. Така, че едва ли всички се хвърлят да се натискат на близкия ти приятел.

# 541
Стериотипи от миналото са това Ая, макар че е нормално да има връзки между колеги, особено такива, прекарващи дни заедно.
Щерка ти ще е ок. Просто е имала доста неща, които малко нейни набори са имали и е нормално да има по-високи изисквания. Само не я мисли за престаряла, че ще те бия  Hug. Чакам и аз моята племенница да се кротне, ама...

# 542
Светалчо, (тук да се чете прегръщаш емотикон)пердета си поръчах. Очаквам ги през другата седмица. Днес нямам СМС за доставка. Радвам се, че съм зарадвала малчото.
Даун, кучето да го оближе, а? При нас щерката има "лечебна плюнка".

# 543
Мари  Hug, голям смях беше когато се роди Гуги. Моите родители ми бяха свикнали на мъкненето на животни, а и котката ми гледаха, но все пак се надяваха да махна кучето, когато се роди бебето.
Направо се изприщваха, когато ги заварваха двамата на кълбо, а за свекърите да не говорим  Mr. Green.
Оцеля детето де и съм щастлива, че израстна с животни и има отношение и човещина.

# 544
Ако е прозорлива , адаптивна и кадърна може да си намери работа мнооого за над 1 000  Wink с нейният опит + езици .
Наш познат (30 г , ерген)  след почти 10 години живеене в САЩ се върна в Бг  си намери работа за над 2 000 ако не и повече  Sunglasses  за чужда компания  Wink
В момента толкова има липса на отговорни хора, че намирането на добре платена работа вече не е такова предизвикателство. Много често ми звънят хора, да ме питат мен самата или дали познавам някой за еди каква си работа - главно качество: да е отговорен и да има желание да се научи. В публичния сектор вече също има много добри позиции и не става въпрос за връзкарство. Просто трендът се обръща, много хора заминаха, може би това е причината.
На една от работите ни, на които се запознахме, имахме доста командировки - в България и чужбина, повечето бяха за по 3-5 дни, но ги имаше, нас не ни слагаха в един екип, разбира се, та се разминавахме по пътищата яко. Но въпреки това, сега малко ми липсват командировките, това седене на едно място пак не е оптимално, нали знаете няма угодия Joy
Аз също съм от хората, които не бленуват за чужбина, не я усещам тази потребност, тази година не само аз, ами и мъжът ми, си отдъхнахме, че не спечелихме зелени карти, то може би никога няма "точен момент", но все пак.

Sunny29,:hugs: Надявам се, щом нищо притеснително няма до сега, да си минете само с наблюдението.

Аз сега се подмотвам с кафе, чакам да напече, за да отидем към басейнчето, че сега нещо не ми се вижда ок за тази дейност.

# 545
Съни, дано всичко е ОК с вас. Мен ме е гонил подивял кон и имам ужасен страх от тия уж кротки животни Confused Светалчо, искам да съм баба като теб  Heart Eyes моите не са били такива, но аз искам да съм.   И при нас валя и гърмя през нощта, сега е ужасен пек вече. Днес съм сама вкъщи  Shocked, не помня от кога не се е случвало, чак не знам какво да правя, да се разчистя ли или да хващам книгата  newsm78 В понеделтик съм рожденичка, трябва да направя нещо за работа, а нямам идея какво  Rolling Eyes

# 546
Рая, преслагам за почерпка да направиш "Агнес" - много е вкусен. /ако имаш орехи/

# 547
Или мъфини- с шоколад, със различни видове сладко, с боровинки. И за поднасяне с топка сладолед.

# 548
Мислех бисквитена торта с малини и млечно- сметанов крем, ама дано да има малини утре. Агнесът е страхотна идея, вярно  Peace Новите бисквити на Победа за торта са супер, препоръчвам ги горещо  Crazy

# 549
СЪНИ,  Hug

Искам да кажа,че днес щях да направя голям фал. ooooh!
Напазарувах котешка храна в малки опаковки.Много,защото хванах някакво намаление.После разглеждах дълго котешките играчки и козметика иииии просто тръгнах да си излизам.На крачка от вратата се усещам,че не съм платила! ShockedХубава щях да я свърша.
Ние отиваме на едно езеро,недалеч от нас.Няма да готвя,довечера сме на концерт.Серенада във францисканския манастир.
Хубав уикенд,момичета!

# 550
  • Бургас
Трънче, завидях ти за концерта. Такава акустика в тези католически църкви, страхотия. А ако и хора е качествен, направо разкошно ще е. Да споделиш утре непременно.

# 551
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз пък й завидях на Трънче за езерото... Много обичам да съм до вода.
Не че не харесвам и музиката, ама в момента настроението ми е пО като за вода. Joy

Купих една щайга домати и 20 краставици. И други неща, де. Три баби ще гледаме 6 внучета на вила от утре, една седмица. Ще ви кажа после как е било. Очаквам да е суперзабавление. Е, сигурно ще има и малко сръдни и сълзи от време на време, ама то си е в реда на нещата. Joy
Райче, мила, можеш да станеш каквато баба си поискаш. Hug И ще станеш, сигурна съм.

Четвърт диня съм си купила, чакам я малко да се охлади и я нападам.

# 552
Светалчо, само да не е скоро  Mr. Green И аз съм на плодове днес, страхотни нектарини има на Била, диня, пъпеш  Crazy Лошото е, че ще трябва да готвя довечера  Confused

# 553
Съни, дано не се е уплашил много малкия Hug

Времето е чудесно, а аз лежа в къщи с високо кръвно, не бях имала проблеми два месеца и сега пак.
Много е гадно! Гади ми се и повръщам. Не мога да си приложа лечението с две глави чесън или мляко с канела. Взех хапче и чакам да ми размине.

Светълчо, аз като един егоист искам ти да си ми баба, не аз да съм баба, като теб Mr. Green

# 554
Жаки, ти си друга зодия, мен ме досрамя така да го напиша  Wink Иначи и аз искам  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт