Искам да кажа ... (129)_03.07-09.07

• 59 467
  • 672
  •   1
Отговори
# 555
Не знам Жаки коя зодия е, но и аз като типичен представител на зодия Лъв искам Светалчо или да ми е майка или баба.
Съни, милото детенце Hug

# 556
Свърших си работата, изкъпах се, обядвах и сега почивка. Довечера може да излезем да хапнем навън и малко да се разходим. Точно сега не ми се мърда никъде.

# 557
Аз пък не си сменям бабите или мама за нищо на света. Бабите ми бяха прекрасни и много ми липсват, мама е прекрасен човек и уникална баба. Искам да съм като нея един ден. Да ми е жива и здрава.
Аз днес ще ходя на тенис и после по магазините. Имам поръчка за жълта рокля, жълт лак, блестящ и корона  Heart Eyes

# 558
  • Варна
Аз дремнах за час на обяд, точно на място ми дойде. Сега ще водя семейството на сладолед.

# 559
Добре ме подсети, Хай. И на мен ми се хапва сладолед, та ще скокна до долу да взема. Grinning  Тук преваля за кратко, дават го и утре дъждовно. А другата седмица ще ходя до библиотеката да се заредя с малко книжки. Ще взема каквото има на Сидни Шелдън. Кинг ми се чете също, скоро не съм чела нищо негово.
Обикновено се връщам със седем книги, максимумът. И понеже не ми остава време да ги прочета, често презаписвам.

# 560
Жаки се е запалила да си прави клипчета на телефона на баща си, от сутрината е сътворила към 10, сега ги гледах и направо умрях от смях:) Вика- Здарвейте аз съм Жаки и сега ще ви представя новата песен на Тита и пее, стигнах до някъв бой на котета, питам я какво е това бе Жаки, ами песента е такава, мамо, кака я слуша и яз я научих. Самия тон, с който говори, докато се снима е страшно смешен, щяла да става такава, дето качва клипове в "юб туб" Така става с голямата разлика, кака и слуша Тита, а малката заучава всички мега умни текстове...
Втория клип провокиран пак от едно видео, което гледахме казва се Създаването на живота в 4 мин или нещо такова, та гледаме, че питаше как стават бебетата и тя направила клипче- Мамо, благоадря ти че прие семенцето на тати и ми даваше да пия храна от пУпната ти връв и че ме носи в коремчето, ти си сладичка майка. И започва няква измислена песен- мамо ти си страхотна, обичам те ти си ЕДНОРОГ Joy
Това питам защо, ами защото кака харесва еднорозите и си ги рисува на всички тетрадки:)
Това е уникално смешно същество!
И за гардината има случка, ама друг път ще разправям да не досаждам:)

# 561
  • на Мелмак
Приятел заведе ММ и децата на риба, за първи път им е , много са въодушевени и тримата.
Децата са хванали общо 5 риби, много доволни и горди. ММ го учили да мята въдица  Laughing
Представям си го , като го знам колко е спокоен Mr. Green
Направо се изненадох , че изобщо се е навил за риба, утре ги чакам да разказват.

# 562
Ох, Жаки! Не досаждаш! Давай и другата история. Кажи как си с онова Ашваганда за сън!
Днес карам момчето ми да чете, а той ми вика "Ох, мамо, много искам, ама не мога."

# 563
  • постоянно
Как се чете през ваканцията , а ?  Crazy
Браво на рибарите , и аз бих се радвала на един морски рибарлък , пуста работа  ooooh!

# 564
Със зор, Хер!

# 565
И ние с четенето сме на ниво кандардисване. Чете си нейните книги, другите не били важни newsm78 И насила не смея да викна newsm78 Смята, че ще ги забрави до новата учебна година.

# 566
Задължителната литература рядко, да не кажа никога, не ми е била интересна и я четях със зор.  За сметка на това четях като побъркана книгите на Карл Май Heart Eyes. Устанивих, че книгите, които са ми били задължителни за прочит, не са ми били интересни, да не кажа досадни. Години след това съм препрочитала доста от тях и ги намирах за приятни, полезни и с право включени в училище.
Ая, не съм целяла да обидя дъщеря ти, не знам защо се припозна в думите ми Rolling Eyes. Споделям това, което знам от моя близък. Имаше приятелка, сърдечен хирург, изследовател, военен фотограф...
Днес бяхме на плаж, малко поизгоряхме, тръгнахме си по-рано и добре, че стана така, защото се възползвах от фризЙорката (нямам ер малък) на баба ми и ме намаза с боя. Взех си един тон по-светла, но на др марка и нещо не мога да се възприема Thinking. Въпросната фриз. пък дойде с внучката си, почти колкото нашата прекрасница е, та, я снимах. Ей, колко лесно се работеше с това дете, обича да го снимат и позира с удоволствие. Нашата дама дори изревнува малко и това я провокира да поиска да я снимам. За фотосесия набързо, се получиха доста добри кадри. Flutter

# 567
  • постоянно
Лято , обожавах да чета Карл Май  Peace

# 568
Винету и Олд Шетърхенд ми бяха любими. "Поразяващата ръка", ще е следващият ми ник, тва е Joy Вземайте валерЯн, докато има, хохохх Joy Joy

# 569
Никога не съм го чела Карл Май.

Общи условия

Активация на акаунт