Искам да кажа ... (129)_03.07-09.07

• 59 465
  • 672
  •   1
Отговори
# 570
Ох завърнах се....разглобена съм, хем клиник карах, хем останах и на кардио.
Естественно пропуснах обаждането на малчо, но това са си рисковете на живото включване.

# 571
Никога не съм го чела Карл Май.
Ми то е литература за юноши. Жената се е лигавила с некви хълмове, брулени, и въздушни дженита, че не ги помня точно.

# 572
  • София
И аз не бях сред големите фенове на Карл Май. Затова пък руска научна фантастика, майкоууу, цялата поредица на нашите изгълтах за едно лято, а те бая томове бяха.

# 573
  • на Мелмак
Ох , моите са изгорели на язовира.
Сложих мляко за слънце, за след слънце.
Поне второто са го използвали .
Четох за малкото Жаки - моята още си прави клипове, имаме такива на всичко , описанията са страхотни.
А и един еднорог й подариха , когато беше на 2г. до седмата си година не се разделяше с него, крилата му се изнищиха от пране, накрая кучето ми помогна да го пенсионирам:)
Страхотни спомени ми нахлуха като четох Жаки.
Отделно гугъл фото ме връща година-две назад със спомени от прекрасни плажове ...
Днес ми е нещо носталгично.
Четат и двамата книгите за лятото, голямата с повече ентусиазъм, тя откри тази година магията на книгите и отделно чете доста други, с малчо нещата са по- тегави, но се надявам и той да започне да чете извън задължителната литература.

# 574
Аз се напасох с бисквитена торта ooooh!, язък ми за диетата.

# 575
Добър вечер! Аз пак ви изпуснах така доста ама... Обаче изчетох всичко чинно  bowuu

Не знам какво искам да вика кажа...в последно време толкова неща се случват и толкова бързо, че се чувствам в една огромна каша. През ден трябва да се взима някакво ново решение, което тотално изключва, това което пък си взел предния ден  Shocked

Чудя се ако седна два дни  с две бутилки вино и си изключа телефона, дали на втория ден всичко ще се е наредило от само себе си?  Thinking  Mr. Green

# 576
И аз прочетох всичко, но нямам нищо за казване.

Жаки е страшно хлапе. Дано успеем да се видим.

Светълчо, тъй като аз не съм имала баба и дядо, и аз искам такава баба, като теб.

# 577
  • на Мелмак
Аз съм имала баба и дядо, прекарвала съм лятото при тях, но нямам хубави спомени.
В момента съм доволна, че на моите деца имам възможност да не им го причиня.
Но пък то е за сметка на друго, т.е. винаги има но !

# 578
Имах си баба и дядо. Два комплекта. Само едните, ми бяха любими.

# 579
Имах си баба и дядо. Два комплекта. Само едните, ми бяха любими.
Май винаги така се получава, макар при нас беше само баба/на баща ми майката/, а другите си бяха комплект. Бабата от комплекта обаче беше много властна и макар че я посещавахме често не ни беше на  сърце.
Съдя и по моите деца сега. Също правят разлика и имат предпочитания.

# 580
  • Ямбол
Добро утро.
Качила съм на дъщеря ми книги от списъка на киндъла, а аз заради нея съм си взела хартиена, за да може като прочета моята да освободя четеца. Нещо не ѝ е дошла музата още. Намерихме си компания до днес и ни е малко пълна програмата за деня, но утре като останем сами, ще ѝ го връча и да започва. Все още има интересни книги в списъка - с Автобиографията на Нушич смятам да я запаля, че да не ѝ е досадно. На големия се беше харесала много. "Под игото" може би ще го отложим за по-късна възраст, а сега само откъсите, които ще учат.

# 581
Дразниш ме!

# 582
Добро утро.
Стискайте палци днес да ни изпишат бързо.

# 583
Kak е детето? Дано да ви оформят бързо документите.

# 584
  • Ямбол
Стискаме, Съни, дано всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт