Искам да кажа ... (129)_03.07-09.07

• 59 453
  • 672
  •   1
Отговори
# 585
Така се радвам, че не се налага детето да чете задължителни книги, поради което и заради наличието на киндъл най-сетне чете и то доста.

Ще ми се в тази неделна утрин да измисля някакъв нов строй, в който работенето не е на почит и не се върти всичко около него. Много други варианти има. Правя също списъци какво ще мъкна към Варна и от Варна и купих билети за концерт на Дзукеро.

# 586
  • Варна
Бясна съм. Седми ден вече е на антибиотик дъщеря ми заради упорит бронхит, който се опитваме да предотвратим да стане пневмония. Ама не виждам резултат. И накрая ще се окаже вероятно, че не е правилният и ще ни изпишат друг, който ще оправи нещата, а аз ще съм си дрогирала детето седем дни за нищо. Играли сме я тая игра вече.

# 587
Чек, синът ми преди години искаше да става президент и основната му платформа беше, че ще се учи и работи 3 дни, а ще се почива четири. И други хубавини имаше, но съм ги забравила.
Съни, бързо изписване.
Малката прочете Маншон, полуобувка ..., скучна и била. Пет приказки на В. Петров и харесаха, сега е на Малкият мъж- интересно и е. Като и кажа, сяда и чете. Ако не напомня не. Иначе пише своя книга, която съм и обещала да издам.

# 588
Даун, благодаря, добре се чувства вече.

# 589
Добро утро!

Съни, дано бързо ви изпишат и споменът да остане зад гърба ви  Hug

Котката днес беше благосклонна и ни остави да спим до 8.30  Mr. Green

Вчера забърсах на бързо едно рокле и едни слънчеви очила, че на моите им видях сметката. После овършахме градината с моя мъж и откъснах първите три домата  Laughing

След малко стягаме дисагите и отиваме на басейн.
Задължителните книги ги изчитах чинно и безропотно, като гледах първо тях да отметна, за да имам време за други. Нямам спомен някоя отявлено да не ми е харесала, но аз си бях читанка и поглъщах де що ми попадне.

# 590
Добро утро. Съни, освен палци и положителна енергия ти пращам. И за дъщеричката на Хай!
Лиляна, аз исках да я накарам да прочете цялата книга Под Игото, но баща й беше на нейна страна и сега само откъсите. Синът ми чете. Слушам го как си се хили сам, докато чете и ми става драго. Той много рядко отказва да чете, но има и такива моменти.

# 591
Съни, стискам палци!
Хай, важното е детето да се оправи, дори и с втори антибиотик. Бързо оздравяване!

# 592
  • Germany
Съни, радвам се, че детето е добре!
Хай, може въобще да не е за антибиотик детето, а за инхалации  Peace
Ние след малко отиваме на училищен празник на малкият, а на обяд мъжът ми отива да посрещне приятелката ми на летището Simple Smile Времето е ужасно! Топло и влажно. От утре го дават дъжд всеки ден...

# 593
  • дядовата ръкавичка
Съни, важното е, че детето е добре! Дано ви изпишат бързо!
Щерката ходеше преди години на езда на Хан Аспарух. Нейното конче беше една стара, уморена от живота кобила, която трудно можеше да накараш да се позасили в тръс, но пък треньорката беше зла за 100 коня. Та, ние нямахме инциденти, но бях свидетел как един от конете полудя и хвърли детето, което го яздеше. Своенравни животинки са.

За тийновете исках да се включа с моя 17годишен, че много съм му набрала. Платих му един курс по програмиране, щото, видиш ли, много му харесвало, програмист щял да става. Курсът обаче, се оказа трудничък, изискващ много време и усилия, които моят мързел не е склонен да жертва  Crossing Arms. От седмици не е поглеждал лекции и задачи. Днес е на изпит, съмнявам се да се справи. Съобщих му, че ми дължи парите, нахалос хвълени за курса, и да се хваща на работа, ама не вярвам да се случи.

"Под игото" ми беше ужасно скучна. Не съм настоявала и децата да я четат.

# 594
  • Бургас
Съни, дано всичко е наред!
Днес ще пропуснем плажа, че малката вчера повръща.
Хай, кой е антибиотика? Мъча се да се сетя какво са пила Цвети, че тя ако не правеше бронхит, беше с гнойни ангини. Но, сякаш беше Клацид

# 595
  • на Мелмак
Добро утро!
Съни, дано е добре малкия.
Хай, наистина с инхалатор нещата изглеждат по-различно. Аз купих един точно заради бронхопневмония на ММ, усложнена от бронхит .
Ох , на моята щерка  хремата пак се усили.
Май вървим към алерголог. Сутрин е кошмар, половин час си издухва носа.
Днес пак ще яхна Рейнбоу -а, ще пусна и пречиствателя за въздух.
Ще я видя, като се прибере от селския туризъм дали ще е по -малко.
В Италия беше по-малко, като се замисля.
Толкова ли е мръсен въздуха в София?

# 596
Ети, не е само от мръсния въздух, а от алергенните частици в него. Има едни капки- Алергодил, но на щерката не й помогнаха много. Сега е на имунотерапия и при нужда каpки Назонекс

# 597
Съни, стискам палци всичко да е наред! fingerscrossed

Повечето задължителни книги четях със зор. Често ми бяха скучни, пък и не ми харесваше факта, че ми се казваше какво да чета. Като тийн бях запалена по Карл Май и Емилио Салгари. Страхотни приключенски автори! Обичах криминалета и заплетени истории- Агата Кристи я четях със скоростта на светлината . Както и Стивън Кинг.

Събудих се и грееше слънце, дано е така целия ден. Вчера два пъти преваля, но беше на облак. И днес следобед го дават дъждовно.. иначе смятам да направя едни тиквички, ще врътна един кекс, че скоро не съм правила и май ще е това за днес. Нищо не ми се прави, не ми се и яде.

# 598
В Италия беше по-малко, като се замисля.
Толкова ли е мръсен въздуха в София?
Така са съпругът ми и дъщерята, с доказана алергия към мухъл, прах, акари, влага. В Прага положението беше поносимо, тук често й се запушва носа. Съпругът ми пък киха като обезумял тук, в Прага - не. Thinking

# 599
Цвети, и на мен нищо не ми се прави, ама ми се яде Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт