Аз съм трета седмица с хрема и вече си мисля, че е алергична, макар до сега да не съм имала алергии.
Даун, с напредване на годинките и болежките се увеличават!
Даун, с напредване на годинките и болежките се увеличават!
Там, за където говори лично съм била и определено е чисто. Париж например е много зле вече. Но е факт, че тук не се чисти и поддържа изобщо. Била съм на доста места в чужбина и определено ни водят по чистота повечето.
Измих бани, тераси, всичко е лъснато, сега пия кафенце и правя програма как да забавлявам Жаки, че има малко хрема и не е за плаж. Водата е студена към 24-5 градуса, а заведа ли я, няма излизане, по цял ден се плацика, като всеки уважаващ себе си Рак:)
Тя е късаче, като мен даже малко по- нисичка, но модела я издължава и и стои чудесно. Покарай нея Миа намаза и за пръв път снощи е била на нощно заведение, баща и ги е водил, чак в два са се прибрали. Голямо вълнение беше, какво да облече и как да се нагизди. Аз не заспах, докато не се прибраха. Тук на морето не смятам да ги пускам, страх ме е, освен ако мъжът ми не се прежали да ги води, ама като го знам че в 22.30 е полузаспал, не е много вероятно:)
.