Искам да кажа ... (129)_03.07-09.07

• 59 422
  • 672
  •   1
Отговори
# 600
Хай, вземи верно инхалатор. За бронхит не съмубедена, че антибиотиците помагат.

Аз съм трета седмица с хрема и вече си мисля, че е алергична, макар до сега да не съм имала алергии.

# 601
Вчера срещнах една позната, която живее във Франция. Точно ми обясняваше как тук за 1 час ходене краката ѝ стават ужасно мръсни, а там дори не ползвала гъбичка за обувките. Аз тук не съм виждала да се мият улици откакто бях дете.  Confused

# 602
Kissing Даун, с напредване на годинките и болежките се увеличават!
Осмичка, никога не съм била във Франция, но това е долна лъжа. Българите, които живеят на различно място от България винаги са склонни да правят такива съпоставки, които не винаги са истина.
Още си спомням моя зет как разказваше за Америка. Ми, ако беше толкова хубаво що се върна само след 2 месеца?

# 603
Навсякъде в Европа е мръсно, което е нормално, имайки предвид гъстотата на населението. По-северните държави са облагодетелствани, поради честите валежи, но там пък има мухъл.

Тук е в пъти по-чисто от където и другъде да съм била, а казват, че в Сингапур е буквално излизано.

# 604
Kissing Даун, с напредване на годинките и болежките се увеличават!
Осмичка, никога не съм била във Франция, но това е долна лъжа. Българите, които живеят на различно място от България винаги са склонни да правят такива съпоставки, които не винаги са истина.
Още си спомням моя зет как разказваше за Америка. Ми, ако беше толкова хубаво що се върна само след 2 месеца?
Мариат, в различните градове е различно Peace Там, за където говори лично съм била и определено е чисто. Париж например е много зле вече. Но е факт, че тук не се чисти и поддържа изобщо. Била съм на доста места в чужбина и определено ни водят по чистота повечето. Grinning 
Даун, за Сингапур и аз знам същото. Имам приятели, които живеят там. Отделно още преди години един приятел ми разказваше като бил там, че за една хвърлена дъвка платил огромна глоба и е трябвало да чисти 2 часа района после. Laughing

# 605
Ох, пътеката била 48 часа,  които ще минат довечера. Няма да ни пуснат. А защо не ми го казаха в началото?  Аз ги разбирам, но и те да ме разберат. Да ни пуснат поне да се разходим,  утре ще дойдем за документите. Така или иначе мъжът ми няма къде да спи довечера и ще вземе хотел,  поне да сме заедно и да не му е последен спомен от почивката болницата. Малкият изпадна в истерия,  че ще останем още.

# 606
Рая, ами действай. Grinning  Поглези се с нещо, един път се живее в крайна сметка. Laughing Wink

Съни,  Hug важното е, че детето е добре.

# 607
Осмичка, дъвките са забранени в Сингапур. Не се продават и е забранено внасянето ин, така че леко се е оттървал.
Малките градове и в България са чисти повечето.

# 608
Рая, внимавай с "живеенето"!
Осмичка, права си за поддържането на улиците. Никакво го няма. Последно при нас миха за празника на града- преди 2 месеца. Ще е и последното за тази година. ММ, когато живееше в Лондон нямаше никаква алергия. Отдаваше го на честото дъждовалене и различните дървета по улиците и парковете, които не са алергени, но не и на миенето на улиците.

# 609
Осмичка, дъвките са забранени в Сингапур. Не се продават и е забранено внасянето ин, така че леко се е оттървал.
Малките градове и в България са чисти повечето.
Съгласна съм. На село, където живее баба ми, всички си чистят пред дворовете, никой не хвърля безразборно боклуци. Тук нито има глоби, нито култура. Аз самата съм носила по 1 час чаша от кафе в ръка, защото няма къде да я изхвърля, а за мен е недопустимо да я пльосна просто някъде. До голяма степен и сами се си виновни. И зимата всички мрънкаха, че е заледено, но никой не излизаше с лопатата да изчисти поне пред входа си. Тези, които чистихме бяхме единици. Болна ми е тази тема, защото си харесвам страната, градовете и природата и ме е яд, че сами си ги съсипваме, а после мърморим. Close

# 610
Рано е Жаки ранила, всичката работа е свършила Simple Smile Измих бани, тераси, всичко е лъснато, сега пия кафенце и правя програма как да забавлявам Жаки, че има малко хрема и не е за плаж. Водата е студена към 24-5 градуса, а заведа ли я, няма излизане, по цял ден се плацика, като всеки уважаващ себе си Рак:)
Утре чакаме каките да дойдат. Роклята на най- голямата е готова, догодина е абутитиентка, но поръчахме от тук, че в Израел първо са безумно скъпи, второ по еднотипни. Радвам се много, че си успяха да и я напарвят точно, както искаше и много се хареса Heart Eyes Тя е късаче, като мен даже малко по- нисичка, но модела я издължава и и стои чудесно. Покарай нея Миа намаза и за пръв път снощи е била на нощно заведение, баща и ги е водил, чак в два са се прибрали. Голямо вълнение беше, какво да облече и как да се нагизди. Аз не заспах, докато не се прибраха. Тук на морето не смятам да ги пускам, страх ме е, освен ако мъжът ми не се прежали да ги води, ама като го знам че в 22.30 е полузаспал, не е много вероятно:)

Била съм в Сингапур, наистина е чисто, има камери буквално повече от лампите. Като влезеш в някой мол под земята, цял ден можеш да си "долу" като отделни градове са:) Земята е много скъпа, и всичко, което може е напарвено под земята. Басейни на ниско няма, пак за да се пести място, в хотела, в който бяхме
беше мисля на 10 етаж, много красиво и зелено, въпреки климата. Ако не се лъжа пак гам в самолета преди слизане ни предупредиха, че за притежание и продажба на наркотици има смъртно наказание.

# 611
Смъртно наказание има и в Тайланд май  Mr. Green. Аз не мога да ги разбера, защо внасят наркотици в такива държави. Там редовно си изпълняват смъртните наказания.

Шефката ми е родена в Сингапур и се хилеше, че когато родителите и се преместили в Австралия и купили къща, баща и буквално асфалтирал целия дваор, защото никога не е имал градина и бил ужасен от идеята да коси, плеви и полива Simple Smile.

# 612
  • София
Това за Сингапур е самата истина. Там вече на една друга крайност избива манията за чистота и ред, но това си е мое изолирано мнение, на повечето хора им харесва.
Добро утро Hug
Книгите от списъка...вече ги бях прочела повечето още преди 2-3години. Защо никое от децата ми не ме наследи, защо?!? Дори дребният, дето не е по електрониките, вече предпочита да си гледа НГ и Дискавъри по тв, вместо да си чете енциклопедиите, както като беше по-малък. Надеждата ми е само в Козуначко Laughing

# 613
Белинда, ти като един познат, който е стоматолог. Има 4 момчета. Каза ни, че първите двама ще учат каквото си пожелаят, но от последните две(близнаци) все ще ги натисне, та поне един да завърши стоматология.

# 614
Белинда, и аз за това страдам. Не чете моят, освен някакви биографии и научни статии. Има автори които не харесвам (Вазов е един от тях), но съм изчела доволно за да имам аргументирано мнение.

Днес доста се забавлявах с един приятел, който се интересува от политика и гледахме предаване, в което обсъждаха Сблъсъка на цивилизациите доста въодушевено. Той също се запали и беше потресен, когато му казах, че излезе 96 година, което всъщност я прави още по добра. Изводът е, че не се чете много, но пък явно другата налична информация стига.

Общи условия

Активация на акаунт