Искам да кажа ... (129)_03.07-09.07

• 59 455
  • 672
  •   1
Отговори
# 60
Тонке, ако бунгалата са читави, ще си изкарате добре. Това с колелото до плажа само малко ме притеснява Simple Smile.

Колко е далече плажът?

# 61
Тонка, кога се нанесохте в новото жилище, кога се сприятелихте със съседите, че даже заедно на море! По принцип е рядкост да си допаднеш със сеседа точно, та затова се учудвам и коментирам. Страхотно е да имаш добри съседи, с които не само да не си пречите, но и да се харесвате.

# 62
Даун, и твоите финтифлюшки са хубави. Другата година да ми донесеш и на мен!

# 63
Даун, и твоите финтифлюшки са хубави. Другата година да ми донесеш и на мен!

Ела си събери сама  Hug.

# 64
  • Sofia
В Албена си е екстра  Whistling-подухва приятно и пИче.

# 65
Тонка, сега ходихме на Шабла така, не на бунгала, а на къща за гости, ама далеч от магазини и заведения  Confused Абе...2 дни се издържа, ама повече нямаше да ми хареса  Naughty Ако имаше наблизо за хапване щеше да е ОК, добре, че мъжете готвеха и ходеха за закуски сутрин. Различно е, но не е лошо, споко  Peace На кои бунгала ще сте, до кой плаж, да те настроим предварително   Heart Eyes

За съседите- не е нужно много време, те веднага си личат кои стават и кои не. Супер, че сте уцелили, много е готино така, и аз обичам съседски събирания  Flutter

Джена, радвам се, че е ОК в Албена, щерката идва в четвъртък, ще има международен мажоретен фестивал

# 66
  • София
Сватя, и мен ме притеснява колелото, че и не само то.  Laughing Нашите приятели са ходили миналата година там и твърдят, че плажът е на 2 км. Става въпрос за ваканционно селище Нимфа. Аз пък как не се сетих да го видя в Гугъл Мапс. Сега ще го потърся, да видя как става така, че тия бунгала да са на 2 км.  Rolling Eyes

Янечек, аз самата не мога да повярвам на колко точни съседи попаднахме. Но както казах и преди, това са интелигентни хора, входът ни е на летци, а другият вход е на авиационни инженери. Всяка вечер се събираме 4 семейства на пейките зад входа и се черпим кой каквото донесе. Иначе със съседите, които живеят срещу нас сме най-гъсти и с тях планираме морето догодина. Ние ще ги водим в Триград/Родопите.

# 67
 Hug

Сбъдваща,знам че си много разумен човек и посрещам с уважение решението ти. HugНавъртай се наоколо,моля те! Simple Smile

# 68
На бунгала с деца, не бих си го причинила, освен ако не са свикнали от малки. Simple Smile

В доста курорти има отдалечени хотели, бунгала и т.н., та 2км. ми се струват нормално. Обичайно са разположени в нещо като горички, което предполага наличието на всякакви насекоми.

От интелигентни хора, най-големи простотии можеш да очакваш. Simple Smile
Не е като да не живея в такъв блок. Simple Smile
Първите впечатления не винаги са и най-точни.

# 69
Даун, поканата ти ще остане в бездната. Въобще в тоя континент само с пожарникари и сърфисти може да ме подмамиш. А не си струва да бия толкова път.
Тонка, дали щяхте да се сгъстите с някое семейство с мама от бг- мама-та? Mr. Green

# 70
Аз събирам пари за гостуване на Даун. След около 30 години ще я посетя  Mr. Green

Тони, как можа да си прецакаш форумния имидж??? Тамън в селските номера обсъждат събирането на съседите пред блока с хапка и пийка  Laughing  Hug

# 71
Аз и до ден днешен съм супер близка с две семейства от блока, в който живеех. Много са ми лЮбими. Едната ми приятелка ми беше на гости, а дръгите ги навивам сега.

Тони, два километра не са много, а ако има и прилични заведения наоколо ще е ок.
Ходих на бунгала, когато зет ти беше на 3 и беше супер. На Арапя бяха, но си бяха и като къщички. Имаше кръчма, която държаха собствениците  и готвеха супер, а и бяха много весели. Всяка вечер ни черпеха с риби, миди и рапани, които са уловили, а децата търчаха наоколо.

# 72
  • В Космоса
Правихме преход до х. Мусала и изгоряха на часовник и медальон.  ooooh! Супер зле съм.

# 73
  • София
Ох, Тонка, като знам преди 6-7 години как избягах от едни бунгала и търсихме по никое време хотел - някаква мизерия около Варна беше, ама къде, не си спомням точно ... Та да ти кажа, не е лошо да се огледаш за резервен план.

# 74
 Hug
Искам да кажа,че събирам всичко:миди,камъни,дървета,подкови,стъкълца,после хвърлям и сначале. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт