Искам да кажа ... (129)_03.07-09.07

• 59 458
  • 672
  •   1
Отговори
# 75
Привет и от мен.
Тежък работен ден беше, но мина, сега се гушкаме с малкото човече.
Миди събираме, но за съжаление отдавна не сме попадали на красиви екземпляри.

# 76
  • София
От интелигентни хора, най-големи простотии можеш да очакваш. Simple Smile
Не е като да не живея в такъв блок. Simple Smile
Първите впечатления не винаги са и най-точни.
Ох, Сесили, скептична както винаги. Човек не трябва да е толкова черноглед, а да гледа по-ведро на живота и нещата от него!

Тони, как можа да си прецакаш форумния имидж??? Тамън в селските номера обсъждат събирането на съседите пред блока с хапка и пийка  Laughing  Hug
Майната му на имиджа, важното е да ми е гот!  Mr. Green Зад блока има специално обособено място за тази цел с отпуснати от Общината пари. Вярно, че можем само да кесим като пенсионери отвън, но по-приятно е с бирички и кой каквото си пие. А покрай пиенето се появява и мезенце.  Wink Със сигурност мога да твърдя, че не пречим на никого, тъй като ние живеем на втория етаж и нищо не се чува. Това е все едно да си имаш къща и да си седнеш в задния двор. Пък нека да е селско, не ми пука.  Sunglasses

Бърди, ще стискам зъби, защото не искам да си развалям отношенията с нашите приятели. Това е много близка моя приятелка и може би не трябваше така първосигнално да се хвърля на офертата им. Като гледам какви чудни малки хотелчета с басейни има за същите пари и близо до плаж...  Crossing Arms Но вече е свирено и каквото-такова! И понеже водим и нашата кръщелница, за която се плаща като за възрастен човек, ни идва нанагорно да ходим по места, на които сме ходили предните години.

# 77
  • София
Светалчо, терсене ми е да пиша през телефона, та друг път ще разказвам, а на тебе и показвам, не съм забравила Hug
Сбъдваща, ще ми липсваш! Почини си, пък пак ела Hug

# 78
Тонка, много съм далеч от черногледство. Simple Smile
Просто лични наблюдения точно над такъв контингент. Simple Smile

Тук спря най-сетне, надявам се да не завали пак, че да мога да се прибера с колата.
Снимките от града ни са потресаващи, всичко е във вода.

# 79
Като гледам какви чудни малки хотелчета с басейни има за същите пари и близо до плаж...  Crossing Arms

Къде са  Shocked

# 80
  • София
Райче, на първо четене веднага мога да ти дам пример с хотел Шурелови в Приморско. Цените са същите като на бунгалото ни, а е далеч по-цивилизовано. Нашите съседи ходят там от 7 години и получават отстъпка от цената. Но редовната цена е 55 лв стая за 4-ма. Има и басейн. Отделно се дават и къщи под наем също с басейни - моята козметичка наема такава в Камчия за "колосалната" сума от 120 лв за нощувка (за цялата къща) за 5 семейства.

# 81
  • постоянно
Аз пък искам на бунгала на Каваците или Смокините , но както бяха преди до пясъка  на брега на морето , една -две кръчми . Условията - примитивни , с външни бани и тоалетни , но пък  беше толкова весело... Peace

# 82
  • постоянно
Райче, на първо четене веднага мога да ти дам пример с хотел Шурелови в Приморско. Цените са същите като на бунгалото ни, а е далеч по-цивилизовано. Нашите съседи ходят там от 7 години и получават отстъпка от цената. Но редовната цена е 55 лв стая за 4-ма. Има и басейн. Отделно се дават и къщи под наем също с басейни - моята козметичка наема такава в Камчия за "колосалната" сума от 120 лв за нощувка (за цялата къща) за 5 семейства.

120 лв между 5 семейства си е нищо . Peace

# 83
  • Варна
Гледах "Великата стена". Не е лошо филмчето, ако някой има час-два свободни. Красиво направено.

# 84
Mного се радвам за Тонка и съседите и, аз също бих искала да си комуникираме повече, но в нашия блок няма такова нещо. Другото е, че ние много рядко сме вкъщи вечер, уикенда почти никога и няма да има как да сме редовни на събиранията и все пак е много готино така.

Тонка, защо така негативно към бунгалата? Едни от най-хубавите ми спомени с откаченото ми семейство са от едни бунгала в Несебър. Тази година пък бяхме на къмпинг, както ви казах и това беше НАЙ-ПРИЯТНАТА ми почивка. Има някаква екзотика в това, като изключим, че аз не бих се хванала да готвя на почивката си. Ако мъжа ми пече нещо, става или да идем на таверна. Но..иначе, в тия бунгала беше тишина, спокойствие, пееха птички. Може и да ти хареса, настрой се неутрално и дано после се похвалиш!!  Hug
Аз като цяло никак не харесвам малки семейни хотелчета или къщи за гости, брр направо ме втриса, може би затова. Ол инклузив на море, никога!!! Но пък хората са различни, разбирам, че някои обичат така. И все пак, може нещо различно да те изненада!  Heart Eyes

Към 17ч ще ида да си взема новият телефон!!! Юпи!!Най-сетне! Че моя дето тука Мариат му се възхищава на камерата, е съвсем сдал багажа, като звънне някой не се чува нищо, мъка абсолютна! Избрах си Самсунг Галакси А5 от 2017-та, ама тоя път ще му сложа калъф, протектор и ще пусна ток по него!!!  Mr. Green И ще си го пазя ревностно!!!!

# 85
Захирче, пази си стария телефон, за да ни радваш със снимки!  Hug
Аз новия ти телефон няма да го обичам. Има доста хляб да изяде, докато му стана фенка и на него!
Концерт на Стинг ще има есента. Харесвам му старите песни. Ще говоря с ММ.

# 86
Захир, хубав телефон си избрала.
Светълчо, браво на Прекрасница!

Тони, и ние се събираме всяка вечер по съседски на пейките пред блока. Много е приятно. Зимата сме по къщите. Както ви казах, отсяхме две семейства от най-близките ни съседи и приятели. Кофти ми е още, но няма да се дам. Лошото е, че продължават да интриганстват, а аз изобщо не мога да търпя такива неща. Боли ме.

Светълчо и Захир, стана ми интересно как сте си видяли.

Сбъдваща, почини и пак се върни.  Hug

# 87
  • София
Светалчо, честито на внучката ти, много успехи в новото училище.
Сутринта не видях пораженията от градушката по колата ми, защото беше мокра, но сега като изсъхна... Confused Покрива и капака са ми доста набити и като имам опит какви обезщетения се изплащат при градушка, май тази количка си е вечно моя, дано само да върви.

# 88
Тонка, не мога да се ориентирам къде се пада този  newsm78

Захир, честита придобивка, още много красиви снимки да ни покажеш  Heart Eyes

Пристигнаха ни днес тениските прословути, поръчах 5, ама май номерата не си отговарят много. Ще докладвам пак довечера  Wink

# 89
Тонка, ако вашите бунгала са в Камчия, пише, че плажът е на около 800м, това не е толкова далеч, още повече ще е по сянка пътят предполагам. Ние веднъж сме били на бунгало без изхранване, ядяхме филии с лютеница и салам, хем имахме малки деца тогава. Веднъж мъжете бяха хванали риба и ние трябваше да я пържим /с приятелката ми/, 2 риби в тигана - 2 в коша за боклук, после повтаряме процедурата докато свърши рибата,не бяхме работни и двете Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт