Искам да кажа ... (129)_03.07-09.07

• 59 511
  • 672
  •   1
Отговори
# 120
Егати пороя е навън. С чадър бях, а се прибрах подгизнала. Сега ще хапна, ще се изкъпя и ще се изтегна с книжката. Учудващо бързо мина понеделник, почти не го усетих. Grinning

# 121
ММ веднъж се опита да готви омлет с царевица и соев сос. Как му хрумна....идея си нямам.

Райче, твоите доводи за почивката на море са верни, на Чек също. Добре че имам две ръце, за да подкрепя и двете!  Joy

# 122
  • В Космоса
ММ и малката са във ваканция от днес до септември, готвили, чистили, те ще  са домакините вече. Еееех, га бях и аз волна и свободна...

# 123
  • Бургас
Мен ме хвана големият дъжд точно като се прибирах. Стигнах до вкъщи и спря. Ама аз бях дроб- чадъра ми се обръщаше от вятъра, сандалите джакаха, роклята вир вода.
И ние сме на пържени тиквички, но мъжа ми ги беше направил докато се прибера. Душичка ми е той!

# 124
Алечка покрай твоя пост за това как е нарязал мъжа ти тиквичките се сетих как моя мъж изпълни поръчката на майка ми да нареже блата за торта на 3. Наряза го като емблемата на мерцедес  Joy Joy Joy. Много се смях тогава ама според него никой не бил уточнил какво се има предвид на 3.

Joy Joy
Аз винаги гледам да готвим заедно, за да показвам (и да не се преуморя  hahaha) или да съм изчерпателна в инструкциите. Ама най ми е любимо като го накарах веднъж да точи пърленки  Mr. Green Ще имаме гости за нещо си и обсъждаме менюто и аз казвам, че ще правим пърленки. Аз съм омесила тесто, ама той явно не ме е видял и мислел, че съм взела от замразените. Гласим там, аз бъркам нещо и му заявявам, че сега ще прави пърленките. Той - добре. И аз вадя точилката, тестото и брашното и му подреждам на плота... Какви очи опулиии, безценно  Joy И вика "Амаа аз ли ще ги точа?". Емче кой  hahaha Разточи ги и ги изпече на тигана, божествени бяха - с масло, чесън и шарена сол. После цяла вечер се хвали на гостите. И козунак прави и бонбони Рафаело. Абе златен ми е, ама не случи на жена  Mr. Green
От наводнения и мен ме  е страх. Като избирахме къща специално обикалях да видя да няма наоколо река.

# 125
Ще вечеряме макаронена салата. Обикновено я правя с каквото имам в хладилника. Днес ще съдържа фузили, филе, грах, царевица, настърган кашкавал и дресинг от домашна майонеза, домашна горчица и лимонов сок. Ако не я изядем, утре обядът за работата ми е готов.
Трябва да проведа неприятен телефонен разговор, и от половин час се усещам как си измислям активности, само и само да не го проведа  Nerd

Светалчо, поздравления за внучката ти и прегръдка за теб. Силен и светъл човек си, сигурна съм, че ще се намериш своето нещо, за което да се хванеш и продължиш напред. Пожелавам ти го от все сърце Hug

# 126
  • София
Бърдс, каква чудесна идея ми даде за едно варено пилешко, което се чудех какво да правя - утре ще го направя на макаронена салата.  Hug

# 127
  • София
Аз, ако морето е изморително, за ските зимата не знам какви са Laughing Абе да ви имам проблемите, такава умора ми дай на мене Wink

# 128
За всички,  които ни го пожелаха, и тук заваля току що.  Mr. GreenГоляма красота е, вали кротко, не ме плаши.

# 129
Аз, ако морето е изморително, за ските зимата не знам какви са Laughing Абе да ви имам проблемите, такава умора ми дай на мене Wink
. А те са мъка за мен Stop Аз не карам, сама мъкна багаж. Белинда, размислих искам море  Laughing Аз нищо не отказвам де, да не ме разберете погрешно  Mr. Green

# 130
  • Sofia
И при нас преваля,но не до толкова,че да ни развали банкетът,който бяхме опънали под асмата  Whistling.Извадихме и 2 плажни чадъра,удвоихме загряващите напитки  bowuu и си довършихме мо'абетът.
Съни,на има-няма 10 км сме от вас  Hug.
Утре сме на културен фестивал в Балчик.Каката ни има участие  Heart Eyes.
Светълчо,самолетните билети до Варна на уиз са изгоден и бърз вариант за пътуване до морето  Peace.
Тони,ще оцелееш,ама....за един път,сигурно  Mr. Green.

# 131
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ще вечеряме макаронена салата. Обикновено я правя с каквото имам в хладилника. Днес ще съдържа фузили, филе, грах, царевица, настърган кашкавал и дресинг от домашна майонеза, домашна горчица и лимонов сок. Ако не я изядем, утре обядът за работата ми е готов.
Трябва да проведа неприятен телефонен разговор, и от половин час се усещам как си измислям активности, само и само да не го проведа  Nerd

Светалчо, поздравления за внучката ти и прегръдка за теб. Силен и светъл човек си, сигурна съм, че ще се намериш своето нещо, за което да се хванеш и продължиш напред. Пожелавам ти го от все сърце Hug

Благодаря, Бърдс.
Благодаря и на Алечка и Мари за пожеланията.
И на Елисана и Трънчето за подкрепата.
 Hug

# 132
  • Пловдив
Светълчо,самолетните билети до Варна на уиз са изгоден и бърз вариант за пътуване до морето  Peace
Колко струват?

# 133
  • Бургас
Добър вечер!
Напоследък нямам време да пиша. Около мен е голяма олелия. На работа е лудница,у нас ни санират,три дни разчиствам терасите,че нямам време. Днес я приключих тази задачка. Сега майсторите да действат бързо,че и печка нямаме. Всичко е наопъки и натрупано. Катун.
Днес ме валя големият дъжд,но аз съм му свикнала вече.  Напоследък дъжд и буря не ме изпускат.
Обичам да се ровя из мидички и рапанчета и камъчета из плажа. Имам събрани мидички и камъчета,но не съм правила нищо с тях. За сега. Надявам се да я свърша скоро и тази работа. Идеи приемам всякакви.

# 134
  • Sofia
Светълчо,самолетните билети до Варна на уиз са изгоден и бърз вариант за пътуване до морето  Peace
Колко струват?
35 лв. на човек/на посока е най-изгодната цена  Peace,само с ръчен багаж,обаче.

Общи условия

Активация на акаунт