Искам да кажа ... (129)_03.07-09.07

• 59 583
  • 672
  •   1
Отговори
# 165
Аз пък ненавиждам обръщението "маминка" към бабата  Sick

# 166
  • София
Благодаря, Янечек!

# 167
  • Бургас
Моите момчета и те се обръщат помежду си по имена.

# 168
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Не ги караме да викат "кака" и "батко", но  момчето много обича да нарича така едната си братовчедка, другата, по-голямата (14) я нарича по име. А тази, която е само с година и нещо по-голяма, държи да я нарича "кака".

Лято, разбрах те. Вече няма да ползвам скоба след осмица. Laughing

И на моя приятелка брат й, като почнеше изречението с "како", беше ясно, че ще иска нещо. Joy

Слънчице изгря при нас и обмислям как да се затътря утре до Банкя. Голяма глупост от моя страна, че се заинатих да не карам кола, когато му беше  времето. Затова съветвам всички - не постъпвайте като мен, учете се и от грешките на другите, не само от своите. (Това прозвучя малко менторски, но вие вече ме знаете, няма да се коригирам.)

# 169
  • София
При нас разликата ще е 6 години между малкия и бебето.Иначе с голямата им сестра е 14 и 20 години.

# 170
Янче, виж във ФБ дали нямте някоя група за подаряване. Аз така си харизах дивана, дойдоха да си го изнесат и откарат хората.

# 171
Яна, пердета, завеси....да имаш за изхвърляне? ММ обеща за Великден да ми донесе от другата къща, но май няма да ме огрее, а аз няма да дам пари за нови, защото ми трябват за 1 година, когато почваме ремонт.

Миднайт, многодетен баща, а? Ауууу три щерки, едно момче и змии....

# 172
Мари, преди две години и моите домати бяха два метра, но в следващите все нямах късмет. За това сега саксийките на масата Simple Smile.

Светалчо, изобщо не е късно да прокараш колата. На моя приятелка майка и при същите обстоятелства започна да кара.

# 173
Даун, какви пердета ти трябват? Плътни или прозирни? И размери дай, имам много пердета ползвани, прибрани,  в които има още живот.

# 174
Светалчо, аз съм с пердетата!  Embarassed

# 175
Ха ха, Светалчо  Hug.

Направете размяна с Мари - пердета за басейн. Между другото, преди да и видя поста, щях да те посъветвам да вземеш такъв с твърди стени. Ина и доста големи, а има и помпи за тях, които с хлорни таблетки поддържат водата цял сезон.

Не са и никак скъпи. Мари, твоите защо не искат жабарника?

Ох, говорих с детето и като ми казва къде е ходил, какво е ял и направо се хапя отзад, чее не съм с него  Mr. Green.

# 176
Даун, моите ги лиших от басейна, защото след две влизания и излизания водата беше кафява. Изгоних ги, събрах басейна и до сега отлежаваше в мазето.
Твоята половин ДНК да не се е ошкембил с шкембе чорба, а?  Sick

# 177
Мари, за това казах, че продават помпа и филтър+хлорни таблетки според размера на чудото. Няма как иначе да не стане гнус.

Моята "малка" ДНК половинка шкембе не е ял, но е набивал кебабчета, луканки, баници и толумби  Mr. Green, а аз за шкембе умирам, а и е режимно.

Сега съм се заредила с рецепти за "хляб" и се почвам сериозно, че хич не се харесвам с 5+кила. Най ми липсва хлябът, защото е лесно да си направиш сандвич, а и не мога да ям супи и яхнии без, а тях фи обичам.

Намерих рецепти и за крекери и какво ли не.

# 178

Давай размерите и какви да бъдат - тънки или дебели.

# 179

Давай размерите и какви да бъдат - тънки или дебели.

Сладурки  Heart Eyes Аз искам диван, лежанка, кафяв, ако трябва и размери ще дам  Laughing
Шегувам се, днес си харесах един и се замислям дали бих могла да продам стария  newsm78
Хич ме няма в търговията  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт