Искам да кажа ... (129)_03.07-09.07

• 59 569
  • 672
  •   1
Отговори
# 315
Не знам защо мъжът ми се ориентира към Велинград, на мен общо взето ми е все тая. Ще правим хайкинг ( подготовка на детето за по-сериозни преходи) и пак заради него искаме да има и басейн.
Соц стила не знам от къде се появи  newsm78
Иначе основно ще сме ситуирани във Варна, аз има много работа да свърша, а и трябва да отменя майка ми за много неща. Приятелите вечер, по кръчмите. Роднини и тях смятам да ги мина по този показател.
Иначе програмата май е запълнена на макс. Даже за да си спестя време, някой неща се опитвам да ги свърша от тук дистанционно. Имам и малък ремонт да правя....дано тази година успея да стигна до плажа - миналата успях само за 1 ден  Mr. Green

Последна редакция: ср, 05 юли 2017, 16:13 от Titina

# 316
Партито мина, колело купено, деца закарани при братовчедки, за да покарат новата придобивка.
Довечера ще празнуваме някъде, но само четиримата. До тогава релакс.

# 317
Чек, май в темата ти отговорих, а някой след мен предложи и да ти ги изпрати, дали Тарти не беше - че пиша от телефона не ми е удобно. Иначе в Уики пиша Камила Лекберг и там са изброени в последователност книгите за Патрик кой-беше.

Благодаря, Бърди. Peace

# 318
Чек,Тарти ми ги изпрари, ако не се появи пиши да ти ги пусна.

# 319
Да са честити всички празнуващи! Живи, здрави и успешни Flowers Four Leaf Clover

Около мен в е някаква лудница, потушавам пожари (засега в преносен смисъл) в работата ми, ако не се оправят нещата до ден-два, ще взема наистина да подпаля някого, да се кротнат малко Nature Fire
От жегата ли е, от какво - не знам, ама  яко избиват чивии напоследък...

# 320
Даун, твоите хора подадоха ли документите за лична карта?

# 321
Сигма, да. Отишли са и ще му я издадат. Не е нужно да присъствам.

# 322
Е, браво.

# 323
Сигма, да. Отишли са и ще му я издадат. Не е нужно да присъствам.
Почват да се оправят и без теб! Вижда му се краят! Mr. Green

# 324
  • Бургас
Днес от 8.30 като съм излязла, та до преди малко. Раменете ми са домат. Само някой да смее да каже, че му е била малко разходката.

Ванини, ние другата седмица сме в Елена. Вие кога? Уикенда?

# 325
  • София
Голямото преобу най-малкото днес за първи път Simple Smile Построих комунизма аз...

# 326
  • Бургас
Аз имам отпуска през септември и ми хрумна да мръднем някъде с децата. Ама още не знам къде и най-важното -ще пуснат ли мъжа ми да почива.

# 327
  • Mediterraneo
Чек, писах ти на месинджър, ама нещо си ограничена  newsm78 Ако искаш да ти ги пратя, дай знак  Peace

# 328
Тарти, благодаря, но Алечка вече ми ги прати. Grinning

Аз как изгорях, не е истина. А уж не изгарям лесно.

# 329
Днес от 8.30 като съм излязла, та до преди малко. Раменете ми са домат. Само някой да смее да каже, че му е била малко разходката.

Ванини, ние другата седмица сме в Елена. Вие кога? Уикенда?
Събота и неделя ще сме там. Вие къде ще сте?
Надъхахте ме, че е хубаво там, сега остава децата да са здрави и да отидем. И пътя ще е половината магистрала, не е болка за умиране.
Жаки, как е Мия? До кога сте тук, да направим една среща вече. Крайно време е.
Сигма, радвам се да ти "видя"!

Общи условия

Активация на акаунт