Искам да кажа ... (129)_03.07-09.07

• 59 504
  • 672
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Аз първо ще видя какво точно е това розово, което ми е подготвила фризьорката и ако трябва ще я накарам да го смеси с част от русата ми боя.
Сватя, няма опасност да не ми падне бързо розовото. Въпросът е само да не е много ярко, че да не ставам за смях. Чак толкова ексцентричност не искам да побирам в себе си.  Laughing
Ако резултатът е задоволителен, ще го покажа.

# 451
 Hug

Стискам палциии,стискам!

Много се разочаровах от оценките на малкият ми син,много.Очаквах го,но днес направо съм шокирана.И не дава да го коментирам,ама никак.Скача като петле насреща ми.Гадно пубертетче!То бива мързел,бива,ама това ми идва too much. #Cussing out

Почти привършвам една страхотна кримка,препоръчвам."Убийство с любов"от Кейт МоргенротИма я в Читанката.

# 452
  • Ямбол
Розово върху русо става точно за 3-4 минути със степче.
3 часа няма начин да изтърпя дори и Капанов да е.

# 453
Аз първо ще видя какво точно е това розово, което ми е подготвила фризьорката и ако трябва ще я накарам да го смеси с част от русата ми боя.
Сватя, няма опасност да не ми падне бързо розовото. Въпросът е само да не е много ярко, че да не ставам за смях. Чак толкова ексцентричност не искам да побирам в себе си.  Laughing
Ако резултатът е задоволителен, ще го покажа.

Като те видя, ще те нашаря с розово и каквото си поискаш  Hug.

Ох Лиляна Simple Smile. това степче, чак ми се прииска да го пробвам. А за трите часа и аз не мога да издържам, но когато се правят светли кичури няма начин. Подстригване 30 минути, изрусяване 40-50, тониране 20-30, дооформяне и сушене и ето ти ги 3 часа.

Аз за това си правя сама маникюр и коло маска, защото и там ако трябва да вися ще се побъркам.

Как се чувства синът ти? Или още не е прикючил?

# 454
  • Варна
Даун, а не може ли да не се разправяш с човека? Примерно да го докладваш на шефовете ти и просто да те сменят и да го поеме някой друг, без да му обясняват защо?

Скрит текст:
Заради проблемите с лаптопа ти ли не ти работи скайпа?

# 455
Даун, а не може ли да не се разправяш с човека? Примерно да го докладваш на шефовете ти и просто да те сменят и да го поеме някой друг, без да му обясняват защо?

Скрит текст:
Заради проблемите с лаптопа ти ли не ти работи скайпа?

Мога Хай и те ще ме сменят, но той е просто мил и безобиден. Проблемът ми е, че не е взаимно, а не искам да има напрежение. Ще говоря с него, все пак смятам, че така е коректно.

За скайпа - ДА. пиши ми на лични. Ще ти кажа като най-накрая имам работещ мой лаптоп. На всички ще кажа  Mr. Green.

# 456
Офф, наоколо е пълно с жени и мъже от всякакви възрасти, които са с ярко розови или сини коси. Иначе аз редовно си правя едно лилаво-русо по краищата с Keune 1517. Това момиче с такава е правено, но моята става малко по-тъмна.
Скрит текст:

# 457
Офф, наоколо е пълно с жени и мъже от всякакви възрасти, които са с ярко розови или сини коси. Иначе аз редовно си правя едно лилаво-русо по краищата с Keune 1517. Това момиче с такава е правено, но моята става малко по-тъмна.
Скрит текст:

Това ми харесва, иначе никак не съм фен на розови, синьо и такива изкуствени цветове в косите  Confused

# 458
  • Телиш/Плевен
Стиснати палци за Мария, Даун, сина на Лиляна и всички, които имат нужда! Hands Pray

# 459
  • Ямбол
Даун, не съм го чула още. Трябва да е свършил вече и ако не са тръгнали за насам, може би хапват някъде. Обичайно е много изтощен след изпит. Този е последният, поне засега.

# 460
Даун, не съм го чула още. Трябва да е свършил вече и ако не са тръгнали за насам, може би хапват някъде. Обичайно е много изтощен след изпит. Този е последният, поне засега.

Дано да е било всичко наред. По твоите думи съдя, че той е доста амбициозен и знае какво иска, което не е често срещано при пуберите.

# 461
  • постоянно
Лиляна ,
 и аз стискам  Hug

# 462
  • Ямбол
Благодаря.
За амбиция - има, не му липсва. А и е ориентиран доста от рано, още в осми клас записа биология заради медицината. Обаче не е чак толкова трудолюбив. Малко лежерно го дава накрая, все си мисля, че четенето трябва да е много, но той си знае, оставих го на негова преценка. Каквото - такова. Ако не го приемат, сам ще си е виновен. Учителите му ми казват, че може, дано да са го преценили добре.

# 463
Благодаря.
За амбиция - има, не му липсва. А и е ориентиран доста от рано, още в осми клас записа биология заради медицината. Обаче не е чак толкова трудолюбив. Малко лежерно го дава накрая, все си мисля, че четенето трябва да е много, но той си знае, оставих го на негова преценка. Каквото - такова. Ако не го приемат, сам ще си е виновен. Учителите му ми казват, че може, дано да са го преценили добре.

Лиляна, да е жив и здрав, ако не стане сега, за догодина сам ще си знае, че трябва да учи. Все си мисля, че ще го приемат. Починете си и не го мислете до излизане на резултатите.

# 464
Лиляна, късмет на момчето! И едно приятелско дете беше днес и е доволна от себе си, дано и нея я приемат. Днес май беше химията, нали? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт