Искам да кажа ... (129)_03.07-09.07

• 59 487
  • 672
  •   1
Отговори
# 465
  • Ямбол
Да, химията беше. Този път е стоял до последно, което значи, че е писал. Предните пъти излизаше час по-рано. По химия на предварителните му се беше паднал неминат материал, но пак като не е две. Сега имам надежди да вдигне малко бала, че тази година са повече кандидатите.

Даун, за почивката - ще си починем, обаче мисленето не мога да го отстраня. Ще проверявам минимум по два пъти на ден.

# 466
Да, химията беше. Този път е стоял до последно, което значи, че е писал. Предните пъти излизаше час по-рано. По химия на предварителните му се беше паднал неминат материал, но пак като не е две. Сега имам надежди да вдигне малко бала, че тази година са повече кандидатите.

Даун, за почивката - ще си починем, обаче мисленето не мога да го отстраня. Ще проверявам минимум по два пъти на ден.
Да, доста кандидати има. Peace И нашето момиче е писало до последно, даже не ѝ стигнало времето. Дано имат късмет децата Praynig

# 467
  • Sofia
Неестествени цветове по косата не харесвам  Naughty. А розови и синкави нюанси ми припомнят соц.бабите от това време  Whistling. Аз съм си консервативна за косата, специално-шарении, плитки, расти, екстеншъни не харесвам.
Продуха ни на плажа и се прибрахме  Crossing Arms. Вече искаме да се връщаме дОма.  Ще участваме на два банкета и в неделя-към София. Младежът нещо ми се цупи за следващото ни идване, че са му много 10 дни без компютър  newsm78,таааа ще видим как ще се спазарим. Като нищо ще прежаля  самолетните билети,че ми писна да се разправям. Как пък няма да натоваря все комютър и монитор,хеле пък и на самолета. Даже котката е сърдита от продължителното ни отсъствие, докладва баба й днес  Crazy.
Късмет на всички кандидатстващи!  bouquet

# 468

Кога се очакват резултатите? Аз до 20-25 поне бух спряла да го мисля. Помня моето кандидатстване. И аз заминах на море веднага след това и не го мислих, но подозирам, че майка ми е правила като теб  Simple Smile.

Имах много полезен разговор със заместник директора на гимназията и той каза, че можем да ги подкрепяме, но не можем да спечелим техните битки и че никога не се знае какво ще се случи и къде точно ще успеят. Говореше за четвъртия си син, който, за разлика от всички останали в семейството не желаел да учи. В момента има собствен бизнес и изкарва колкото тримата си братя и родителите си заедно.

Чети книжка и плувай и всичко ще е наред с момчето ти.

Джено, сърце нямаш. Какво ти пречи компютъра бе. Един таблет поне му земи на момчето. То явно си е домошар, та няма да хукне с тайфата да дивее.

# 469
  • Варна
Аз работя точно до Медицинския във Варна. Имам много познати там. Мога да се поинтересувам кога се очаква да излязат резултатите.

# 470
  • Sofia
Джено, сърце нямаш. Какво ти пречи компютъра бе. Един таблет поне му земи на момчето. То явно си е домошар, та няма да хукне с тайфата да дивее.
Whistling Нямам,ам'как ...
Скрит текст:
нося му аз, един 5 килограмов Делл Алиенуеър  ooooh!,ама намери кусур на тукашния нет, не бил достатъчно бърз за игрите му, абе гиди сопа... Thinking. Карам баба му да прекопаят доматитО,че да се кротне малко  Mr. Green и без друго денонощно гледа някакви тъпи клипове на телефона си. Хеле сега поне Уимбълдън има  Peace.
Аз се стягам за ихня,пък който иска да си се цупи  Whistling.Тийн-ска му работа.След някоя година ще го цаня пиколо в някой тукашен хотел  bowuuАз на 15 се трудех, и от тогава ми държи влага  Mr. Green.

# 471
  • Ямбол
Въобще не знам кога ще обявят резултатите и дали няма да е направо първото класиране. Миналата година първо класиране е било около 20-ти.
Ние ще мъкнем на дъщерята лаптопа, че да съм в час и да мога да проверявам.

Хай, ако разбереш нещо, ще съм ти благодарна.

# 472
Джена, мечтай си. И аз искам да му намеря работа на моя, но нали ти казах, че ми заяви, че щало да му пречи на ученето  Mr. Green. Идеше ми да му фрасна един, преди да се разхиля.

# 473
  • Sofia
Джена, мечтай си. И аз искам да му намеря работа на моя, но нали ти казах, че ми заяви, че щало да му пречи на ученето  Mr. Green. Идеше ми да му фрасна един, преди да се разхиля.
лисунгери  Mr. Green

# 474
Ако знае гадта как ще го олисунгря като си дойде и го запра един месец при мен, ще поиска политическо убежище в БГ  Mr. Green.

# 475
  • постоянно
Надявайте се Джена и Даун  hahaha
Имам чувството , че е някаква младежка епидемия това с не работенето.
Моят племенник (19 ) учи задочно, домъкнах го при мен. Покрив , храна - осигурени. Работа му намерих , не започна от дъното , има възможност и за издигане ( ако иска ) Работят 4 дни , почиват 3 . Сега през лятото нямат много работа и от време на време им се пада допълнителен почивен . Кой първи вдига ръка ? Нашто гардже . Що бе лелиното , изморен ли си много от 4 дни работа ???  ами нали ПИ ЕС 4-ката ще хване паяжини ако не се използва за един ден.  #Crazy
Кога ли ще ми изпушат бушоните.... #Cussing out
Аз от 15 годишна работя всяко лято - то в заведения на познати , разнасяла съм снимки по заведенията и съм си докарвала повече пари на вечер отколкото майка ми е вземала за месец . Гледала съм все да помагам  в къщи . Незнам мойто какво ще стане , уж говоря, говоря .....

# 476
Дъщеря ми искала мъж да я издържа /те на опашка се наредили Whistling/. Писнало и било на работи като роб от 16 годишна Mr. Green

# 477
Ая, кажи и да намери двама и да метне един насам  Mr. Green.

# 478
Лошото е, че тази тенденция с непаботенето продължава и на по-зряла възраст.
Уж учат, уж не знам какво си и така до 30г.
Ама искали нещо добре платено, пък били ги подценявали и т.н.
Често виждам такива младежи и са ми много интересни.
Просто има кой да им осигурява екзистенц минимума и нищо повече.

# 479
Моето е на 7 , но при първа възможност го пращам да работи. Няма искам , не искам. Аз работя от може би 12-13 годишна, не смштам да го оставям свободен и минута. Някой неща в къщи съм му ги зачислила. Беше изцапал пода и го чисти и ми вика, " охо, колко съм добър в чистенето". Ами като си толкова добър, пъле мамино, от сега нататък ще чистиш ти...

Общи условия

Активация на акаунт