Октомврийче вече е голямо - опитва се да казва Мамо! - Тема 16

• 56 702
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Мдааа новата версия е доста...различна. Unamused Само емотиконките са ок,че са същите като на телефона ми. 😊

# 226
Пюр, що годе - оправих се.  Гуш.

Ениуан, и аз давам сок, но НТЦ и това е.

С обезопасяването и аз съм на старт линията и изобщо не знам ще стигна ли до финиша. 😁

Новата версия ми харесва - мога да чета коментарите докато пиша отговора и от телефона си. Но емотиконите са под всякаква критика. Ме НО лайк ит!

# 227
Уууу много мразя промените! Angry

И аз съм до никъде с обезопасяването. То и засега няма за какво,де. Тя нито пълзи, нито ходи, ама съм боса в това отношение. Само капачки за контактите имам. No Mouth

# 228
  • София
Няма ми го зеленото човече. Confused Харесвах го.

Ох, днес пак се изтупа. Сега стои седнал, като сяда от пълзене. Тази вечер се хванал за пердето и сякаш се подведе и тупна назад. Удари главата в ламината. Поревахме, двамата Cry

Иначе ми е обезопасено вече. Като тръгва да пълзи по пода, затварям вратата на банята и на терасата, прибирам храната на котката и сме готови Simple Smile Това е ежедневното Simple Smile

# 229
Уф, докато свикна сега с новата визия, ще се измъча Sad
и аз ужасна е ... мойта не одобри домашно кисело мляко с бисквити без захар,утре ще сложа плюс банан

# 230
Извинявам се за тъпия въпрос,но какво е НТЦ? 🤔

# 231
Мисля, че има предвид нъц Mr. Green

# 232
😂😂😂 Май е време да лягам. 😃

# 233
Ха,добро утро !
Бебка се научи да пие от сламка случайно.Все ревеше да взима на батко й сока докато той пие.Давах и да дъвче сламката като един път се закротила и като погледнах към гушката й,тя преглъща ли,преглъща...От тогава пие вода от чашка с най-обикновенна сламка.На вън и взимам малко шише Девин или бебелан и пак давам със сламка.Така поне изпива доволни количества.
Днес пак ще е голяма жега,та ще вдигам баткото да става и да ходим на разходка.Вчера не излизахме сутринта и вече след обяд ми идеше да си оскубя косата.Пощуриха ме и двамата.

# 234
Ма мнооо сдухана новата версия и се пльоснах в старата,поне зеленото човече си е тук Mr. Green

# 235
Извинявам се за тъпия въпрос,но какво е НТЦ? 🤔

Звук, който издавам ако искам да кажа НЕ  в компания, която чувствам близка. Излиза като цъкане с език с Н отпред - точно произнесено НТЦ. 😉

Не е някакво свръхсекретно съкращение ако това си мислиш. 😁😁😁

# 236
Привет дами!
Аз разцъквах новата версия на компа преди извесно време, но не ми харесва това, че темите са омешани. Добре беше тези, в които пишеш да са в един раздел, тези които четеш в друг. Здраве да е, ще се свиква.
У дома е обезопасено горе долу всичко. Днес залепих и последното чекмедже Simple Smile
Давам вода с лъжица и пак се дави, дано се научи скоро как се пие вода.
Лек ден!

# 237
lid,точно това помислих. Викам си това ще да е някакъв нов вид сок,нещо био мио,модерен,който аз не знам. SmileyAnimal Hear No Evil Луда работа.

# 238
И на мен не ми харесва новата версия. Мразя промените, но не можеш да ги избегнеш.
Моята каза Мама и се разтопих. Преди казваше само Мъм мъм-абе почти на английски.
Не знам как се справяте- възхищавам ви се! Аз съм вече и на двете китки с тентовагенит и се скъсвам от болки като мръдна. А мойта иска все на ръце и спи спокойно само в ръцете ми на гърда. Т.е. не мога да пия хапчета и все по- лошо става. Ама неуспешно е отбиването, ползва ме за биберон, а биберона плюва откак се е родила.

# 239
И на мен не ми харесва новата версия. Мразя промените, но не можеш да ги избегнеш.
Моята каза Мама и се разтопих. Преди казваше само Мъм мъм-абе почти на английски.
Не знам как се справяте- възхищавам ви се! Аз съм вече и на двете китки с тентовагенит и се скъсвам от болки като мръдна. А мойта иска все на ръце и спи спокойно само в ръцете ми на гърда. Т.е. не мога да пия хапчета и все по- лошо става. Ама неуспешно е отбиването, ползва ме за биберон, а биберона плюва откак се е родила.

Защо не опиташ с ергораница? Можеш да си поръчаш и под наем, да видиш,  дали ще се сработите изобщо. Аз от моята съм много доволна, спаси ме в много кризисни моменти, когато имаше огормна нужда на бебето от гушкане, а мама прости физиологични нужди, които не можеше да свърши. 

Общи условия

Активация на акаунт